2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Weekmenu #12 aardappelen, pasta en rijst!

aardappelen

Het weekmenu van deze week bestaat eigenlijk uit van alles en nog wat. Van Italiaans tot Chinees en typisch Hollands. Een geslaagde week als je het mij vraagt! Op naar de rijst, pasta en aardappelen.

Maandag: verse ravioli met rucola

Op maandag was ik laat thuis, omdat ik met Jill en Olaf even naar de stad was geweest. Dus ik haalde snel bij de Albert Heijn verse ravioli met een verse saus, promodori mascarpone, jum! Een prima, snel, makkelijk en lekker maaltje!

Dinsdag: zelfgemaakte pizza

We hadden heel veel zin in iets makkelijks, maar toch wilde ik graag zelf aan de slag. Dus ik kwam op het idee om dinsdag zelf pizza te maken. Ik haalde deeg uit de koeling met een potje saus, ham, champignons en ananas. Want hey, ik ben team ananas op een pizza!

Woensdag: aardappelen, groente en schnitzel

aardappelen

Woensdag hadden Jewel en ik weer cursus, dus ik maakte een lekker makkelijk maaltje. Aardappelen schilde ik al voor dat Jewel en ik nog even van huis gingen en terug thuis bakte ik een schnitzel erbij, kookten we de aardappelen en als groente hadden we witte bonen in tomatensaus.

Donderdag: frietjes met döner

Donderdag was ik volgens mij weer op pad, ja echt, ik ben veel de deur uit geweest afgelopen week. Kenneth kwam eerst met het idee voor Burger King, maar ik had niet zoveel zin om nog door de drive te gaan. Dus bestelden we via thuisbezorgd. Ik nam een dönerbox met frietjes, döner en salade. Maar daar maakte ik geen foto van.

Vrijdag: kippenpootjes met aardappelen en sperzieboontjes

aardappelen

Voor de donderdag had ik eigenlijk kippenpootjes met aardappelen en sperzieboontjes op de planning. Maar omdat dat anders liep maakte ik wel al alles klaar en hoefde ik het vrijdag alleen maar goed op te warmen. Erg geslaagd weer. Gewoon kippenpootjes in een zakje met smokey barbecue kruiden en aardappelen. En dan apart nog sperzieboontjes koken.

Zaterdag: kantonese rijst met zoetzure balletjes en een salade

In het weekend vind ik het heerlijk om lekker uitgebreid te koken. Nu viel het op zich wel mee qua uitgebreid zaterdag, maar ik had er wel wat energie in gestoken. Het werd de kantonese rijst, waar je op Bij Zus regelmatig mee om de oren wordt gegooid. Maar dit keer maakte ik het met nasi groente er ook doorheen. Erg geslaagd! En daarnaast hadden we een simpele salade van ijsbergsla met komkommer en van Mora zoetzure gehaktballetjes uit de magnetron. Jum!

Zondag: Chinees afgehaald

Als je het dagboek van vanmorgen hebt gelezen, dan weet je dat we zondag bij Ger en José waren en daar hebben we gezellig Chinees meegegeten. Een bordje nasi met foe yong hai, tjap tjoy, gado gado en een garnaal. Jum!

En dat was het weekmenu van afgelopen week! Toch wel een beetje gevarieerd en hij was weer geslaagd. Maken jullie wel eens zelf pizza eigenlijk?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 6, 2019 / 5:17 pm

    Als ik wil koken zoals jij, dan moet ik bij jou in de leer. Wij eten totaal anders, maar dat wil niet zeggen dat ik geen gerechtjes voorbij heb zien komen, die me wel wat lijken. Maar opa is kieskeurig, dat weet je. Fijne avond Kelly en we hopen dat het morgen beter weer is. Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: