2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Weekmenu #7 Heel veel salade

Salade

Ietsje later op de dag dan mijn bedoeling, maar hier is het weekmenu van afgelopen week. Een menu met eigenlijk allerlei gerechten. Van shoarma met rijst en een salade tot een vernieuwd aardappelen, groente en vlees. Kijk je mee in de keuken?

Maandag: aardappeltjes uit de oven met salade en schnitzel 

Salade

Op maandag ging ik op jacht naar leuke variaties om te doen met aardappels. Uiteindelijk kwam ik uit op aardappelen uit de oven met kruiden die ik in huis had. Super leuk om eens uit te proberen en het was een geslaagde test. Zo geslaagd dat ik het kruidenmengsel nog eens probeerde met speklapjes.

Dinsdag: Speklapjes met friet speciaal

Salade

En dat was dus dinsdag. Ik maakte het zelfde mengsel nog eens en marineerde daarin de speklapjes. Echter ging er iets mis met het braden in de oven en waren de speklapjes in feite nog rauw. Oeps! Volgens mij was die van mij wel gaar, maar die van Kenneth duidelijk niet. De friet speciaal was gelukkig wel goed geslaagd en daar hebben we ook van zitten smullen.

Woensdag: hutspot met een speklapje

De speklapjes die dinsdag nog niet gegeten waren had ik dinsdag gelijk in de pan gedaan en die warmde we woensdag op. En daarbij maakte ik hutspot. Gewoon een lekker Hollands maaltje.

Donderdag: shoarma met rijst

Donderdag had ik een lekker makkelijk maaltje op de planning! We aten shoarma met salade en daarbij had ik dan nog wat rijst. Het was al een hele tijd geleden dat we dit aten. Best grappig, want het is zo simpel dat je dit ook goed op een zaterdag kan maken als je het even niet weet.

Vrijdag: maaltijdsalade kip madras

Omdat ik niet goed wist wat ik wilde maken besloot ik vrijdag op het laatste moment te bedenken wat te doen. Of Kenneth mee te laten denken. Uiteindelijk kwamen we uit op een Hello Fresh box of een maaltijdsalade. De Hello Fresh box had een pittige inhoud, dus dat viel af en zo kwamen we op de maaltijdsalade. Ik nam de kip madras met zoete aardappel, rode paprika en sperziebonen. Erg lekker!

Zaterdag: niet mokken, lekker wokken!

Zaterdag bedacht ik me onder het werken dat ik enorm veel zin had om ergens te gaan eten. Al was het maar een ijsje bij de ijssalon. Niet veel later nadat ik thuis kwam van het werk kregen we een appje hoelaat we bij de wok waren?. En zo zakten we een halfuurtje later bij de wok. Ik heb heerlijk zitten smullen. Een bordje met vis, een bordje met vlees, een bordje met wat warme gerechten, een paar sushi stukjes en nog 2 kommetjes toetjes. 

Zondag: gevuld stokbrood met gevulde paprika vulling

Salade

Op zondag vind ik het leuk om wat meer te experimenteren. Ik had nog steeds het gevulde stokbrood op de planning, maar met een andere vulling! De vulling die ik dit keer maakte was dezelfde vulling die je in een gevulde paprika stopt. Dus een vulling van paprika, gehakt, ui en dit keer kruiden roomkaas. Super simpel en heel lekker, zeker met de salade die je inmiddels 3 of 4 keer hebt gezien. 

Die salade is trouwens echt een aanrader als je snel een lekkere salade in elkaar wil zetten voor 2 personen. Bij de Plus is het een bakje met 3 vakken. Een groot vak met de sla en dan nog twee vakjes met rauwkost. Die meng ik er doorheen et voila, een snelle, lekkere salade. Hoe zag jouw weekmenu eruit?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 2, 2019 / 8:43 am

    Weer goed gezorgd voor het eten en ook gevarieerd, Kelly. Die salade van PLUS willen we ook eens proberen. Een fijne dag, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: