2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Weekmenu #9 gerechten met rijst

rijst

Er is weer een nieuwe week begonnen en daarmee deel ik ook weer het weekmenu van afgelopen week. We aten vooral veel gerechten met rijst. Makkelijke goulash, nasi, maar gelukkig ook een soepje en we gingen uiteten bij ABC.

Maandag: Makkelijke goulash met rijst

rijst

Maandag besloot ik de week te beginnen met het uitproberen van een recept! Dat werd makkelijke goulash van 24Kitchen. Een gerecht waar ik al vaker van had gehoord dat het lekker was. En dat was het ook! Niet pittig of iets dergelijks, gewoon een lekkere maaltijd met rijst.

Dinsdag: Een soort chili con carne

rijst

Omdat het recept voor 4 personen was, maakte ik de makkelijke goulash dinsdag warm! We hadden niet super veel meer over, dus ik besloot er een potje bonen van HAK doorheen te mengen en er een soort chili con carne van te maken. Ook erg lekker!

Woensdag: Broccolisoep met stokbrood

Woensdag had ik zin in broccoli soep. De spullen had ik zondag al in huis gehaald en woensdagmiddag ging ik aan de slag. Heerlijk om te doen en het smaakte ook weer super. Op de een of andere manier is hij een beetje zoet, maar er zit toch echt geen suiker in. Wellicht dat het door een ander kruid komt, maar we hebben weer gesmuld.

Donderdag: Nasi met een halve loempia

rijst

Donderdag kozen we voor makkelijk! Ik was relatief laat thuis, dus ik haalde bij de Chinees een loempia speciaal, waar je dan rood vlees en saté bij krijgt. En daarnaast een bak nasi, ja alweer rijst, maar lekker was het zeker!

Vrijdag: Leftover nasi

En de leftover smaakte nog beter! Ik bakte er zelf nog een eitje bij anders was het wat weinig. Maar ja hoor, dit is een van de dingen die ik bijna iedere dag wel kan eten.

Zaterdag: Bami met Japanse balletjes

Zaterdag was het voetbalavond en at ik een bordje mee bij papa en mama. Maar met de honger die ik had at ik gewoon leuk mijn bordje leeg en was het toen een oeps.. Tja, op dat bord lag dus bami, met Japanse balletjes en sperzieboontjes. Lekker!

Zondag: Uiteten bij ABC Sevenum

Voor José’s verjaardag gingen we zondag uiteten bij ABC in Sevenum. Mijn favoriet als het gaat om all-you-can-eat restaurants. Op de Chinees na heb ik ieder restaurantje wel bezocht.

Een bordje met voorgerechten en een stokbroodje van de soepafdeling. Een bordje sushi van de Japanner met ook inktvisringen, visfriet en kibbeling van de viswinkel. De Mexicaan kon ik natuurlijk niet overslaan, daar haalde ik nachos en een kuipje om zelf te vullen met salsa, bonen, guacamole en zure room. Bij het Steakhouse haalde ik spruitjes met spekjes en 2 stukjes biefstuk met frietjes die ik haalde bij de Diner. En bij de Italiaan nam ik nog een puntje pizza en een klein beetje lasagne. Om af te sluiten haalde ik nog wat kleine gebakjes bij de dessert afdeling, een american pancake met chocoladesaus, slagroom en een aardbei en als allerlaatste een zelfgetapt softijsje. Daarna had ik inderdaad genoeg gegeten.

Een lekker weekmenu dus! De makkelijke goulash met rijst is er zeker een die ik voor herhaling vatbaar vind. En ik verheug me nu al op de volgende keer ABC. Hoe zag jouw weekmenu eruit?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 15, 2019 / 6:04 pm

    Nee toch, ons weekmenu?, dat weet ik echt niet meer! Wat ik wel weet is dat het allemaal goed gesmaakt heeft. Fijne avond Kelly en groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: