2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Welke wensen van mijn moodboard zijn er in vervulling?

wensen

Midden maart besloot ik toch een moodboard voor 2019 te maken. Mijn eerste moodboard van 2018 was uitgekomen. Eigenlijk reden genoeg om er ook een voor 2019 te maken. Maar stiekem vond ik dat best wel spannend. Was de spanning nodig en zijn mijn wensen uitgekomen? Let’s see!

Mijn eerste moodboard van 2018 was er een die verschillende wensen had op mentaal vlak, maar ook materieel. Nadat ik even geschrokken was door hoe het zich had ontwikkeld besloot ik met een zetje van papa het weer opnieuw te doen. En zo maakte ik in maart toch nog een moodboard voor 2019 met weer wat andere wensen.

Welke wensen zijn geslaagd?

Mijn hoofddoel Bij Zus

toekomst

Mijn jaarlijkse hoofddoelen liggen nog altijd bij Bij Zus. De wens om daar mijn brood mee te verdienen is nog steeds héél groot. Maar goed, daar zijn ook dingen voor nodig! Ik kan wel met trots zeggen dat ik dit jaar gewoon weer ben doorgegaan. Soms wat meer, soms wat minder, maar ik heb niet opgegeven en dat is ook iets. Daarnaast voel ik me steeds meer eigen baas naast dat ik postbezorger ben. Door het laatste kan ik het eerste doen. En dat is goud waard! Dus ja, mijn wensen voor Bij Zus kan ik voor een deel afvinken.

Het is me alleen helaas niet gelukt om dit jaar een webshop te beginnen. Maar goed, daar voor moet je ook iets in kunnen brengen. Het heeft dan ook eigenlijk totaal niet mijn focus gehad. En wanneer je het niet visualiseert komt het ook niet uit.

Lekker creatief bezig

missie

Dit jaar was mijn wens ook creatief bezig zijn! In de keuken ben ik er in geslaagd aan de slag te gaan met van alles. Hele gevarieerde recepten en baksels hebben onze keuken gepasseerd. Dus die kan ik mooi afvinken. En dat heb ik gecombineerd met Chocotijd! Zo deel ik daar nu vrijwel dagelijks een klein dagboekje met het gerecht dat we die dag hebben gegeten.
Maar ook op het gebied van fotografie ben ik een stuk creatiever geworden. Ik heb van alles geprobeerd en Jewel is nog steeds bij enige regelmaat het slachtoffer van mijn camera. Ik ben zo blij dat ik die hobby heb afgestoft.
En als laatste stukje creativiteit.. Tekenen! Ik heb het pas sinds kort weer opgepakt, maar ik merk wel dat ik het heel leuk vind. Dus creativiteit vink ik met een grote groene vink af!

Tijd met Olaf

oppassen

Een grote wens was om meer tijd te hebben met Olaf! En ik denk dat die wens wel in vervulling is gegaan. Het liefst zag ik hem iedere dag, maar dat is niet realistisch. Wel is het gelukt om het met enige regelmaat te zien! Al was het maar even bij opa en oma. Misschien wel de belangrijkste check!

Rust en genieten

zee

Opvallend is dat een relaxed jaar en een jaar vol van genieten veel terug komt. Dat heb ik als ik zo terug begin te kijken ook wel gedaan. Het was soms even passen en meten, soms even zweten en buikpijn, maar eigenlijk, al met al, was het een heel bijzonder jaar. We hebben onwijs leuke dingen meegemaakt. Ik heb een fijne baan gevonden die combineert met alles wat mij lief is. Super leuke dingen samen gedaan met familie en ook gewoon met z’n twee, of ja drie, Jewel valt niet te vergeten haha.

Onze lieve Jewel

wensen

Oh en dat is een mooie overloop op Jewel! Die stond namelijk ook op mijn moodboard. Mijn wens was om haar goed op te voeden, zindelijk te krijgen en al dan niet meer. Nou, we hebben samen ons best gedaan. Zindelijk is ons gelukkig gelukt! Goed opvoeden is natuurlijk maar net hoe je het bekijkt. Ze heeft de puppycursus gehaald en eigenlijk is het verder een heel lief beestje. Een oerhond en soms ook wel een tikkeltje onzeker en eigenwijs. Dus ik ben blij dat we volgend jaar aansluiten bij het demo team. Ideaal voor ons samen als in een leuke activiteit en heel goed voor haar socialisatie.

En dan zijn we er denk ik wel. Eigenlijk is alles van mijn wensen op mijn moodboard wel uitgekomen. Oké, ik ben niet alleen maar bezig met Bij Zus, maar ik denk dat deze combinatie voor nu wel de juiste is. Maak jij wel eens een moodboard?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 21, 2019 / 9:17 am

    goed zo, Kelly. Tevreden aan het eind van het jaar is “proficiat”. Go on……….
    Leuke foto’s en Jewel bekijkt zich Reuver! Fijne dag, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: