20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Welkom april! Vrolijk Pasen en een blik op april

april

Het is april en eerste paasdag! Geen grapje hoor. En met een van deze feitjes is het weer tijd voor een vooruitziende blik op ons Pasen en april en een terugblik op maart. Ik neem je mee! 

Vrolijk Pasen!

Of je nu gewoon geniet van 2 vrije dagen of echt bewust Pasen viert, ik wens je een vrolijk Pasen! Wijzelf zullen de dagen doorbrengen met familie. Niet dat we ons bewust bezig houden met de achtergrond van Pasen, maar dat is hoe we de Pasen doorbrengen. Even bij mijn opa en oma, daar komt iedereen van ons gezin naar toe. Dan gaan we de oma van Kenneth halen en naar zijn ouders toe. Misschien dat we nog even kunnen buurten op de hoek, want de paashaas heeft mij bezocht voor de kleine Olaf en ik hoop dat ik hem dat kan geven. En 2e paasdag ga ik sowieso met papa en Jill naar voetbal! Dan speelt Sittard tegen Helmond. We proberen Kenneth ook mee te krijgen, maar of dat uiteindelijk gaat lukken zullen we vanzelf zien. En ik zal ’s ochtends nog even wat boodschappen moeten doen. 2 gezellige dagen dus!

Hoe was maart?

Maart was uiteindelijk best druk. Er stond amper wat gepland, maar uiteindelijk plande wij het zelf helemaal vol! Ieder weekend was er wel iets, maar goed het was ook gezellig. Dat is dan de andere kant! In maart haalden we ook onze nieuwe auto op en daar zijn we maar wat blij mee. Het was ook de maand van heel veel nattigheid en kou. Ik had het over de lente die ik met liefde en plezier zou verwelkomen, maar die dagen waren toch echt schaars. Achja, al met al was maart niet verkeerd!

Voor maart had ik ook een creativiteit challenge opgezet. Die is voor een klein gedeelte mislukt. Niet iedere dag heb ik even wat creatiefs gedaan. Maar ik heb wel tijd voor mezelf genomen. Een avondje gewoon tv kijken, of even schrijven, of sinds een paar dagen in het werkboek werken. Wel ben ik begonnen met bijna iedere avond even een stukje te lezen voor het slapen gaan. Om af te schakelen en tot rust te komen. Ik moet zeggen dat het tot nu toe goed werkt. Ik schrik momenteel niet meer wakker door cijfertjes die ik moet oplossen.

April doet wat hij wil

april

April doet wat hij wil zeggen ze. Van het weer kunnen we bijvoorbeeld deze maand niks zeggen. Ik hoop op lekker weer en daarmee bedoel ik gewoon net iets over de 10 graden. Dat zou lekker zijn! Qua activiteiten doet het ook wat hij wilt! Het lijkt een drukke maand te worden, maar als ik er rustig over nadenk valt het nog mee. Het is lekker afwisselend en ik heb balans kunnen vinden door wat dagen half of heel vrij te nemen. Er staan 2 uitwedstrijden van Fortuna op de planning en daardoor heb ik 2 dagen half opgenomen. Heerlijk en super leuk!

Dutch Youtube Gathering

In april vind ook de Dutch Youtube Gathering weer plaats. En ik kan er weer bij zijn! Ik mag weer met Angelien en Rayen mee, dus dat is heel gezellig. Jill zal ook nog een dagje mee gaan, want die is natuurlijk ook fan van het evenement. Ik ben vooral benieuwd naar wie we er gaan tegen komen, aangezien ik allerlei berichten heb gehoord van wel en niet. Een ding is zeker, de Bellinga’s zijn weer van de partij. Vorig jaar kon ik ze meeten tijdens de open meet en greets. Wat dus wil zeggen dat ik al meer dan een jaar iedere dag hun vlog kijk, jeetje haha. Dit jaar kan ik ze niet meeten, doordat het besloten meet en greets zijn. Toch vind ik het wel leuk om ze van een afstandje te zien. Ook ben ik benieuwd naar hun stand die ze gaan bouwen, ze zijn namelijk naar hun zeggen met een heel tof project bezig. Het klinkt in ieder geval erg leuk!

Social challenge

Voor april heb ik me bedacht wat meer actief te willen zijn op social media! Meer interactie en kiekjes achter de schermen op Facebook en Instagram. Hoe ik het precies wil inkleden weet ik nog niet. Dat zie je vanzelf als je me volgt op een van de 2 kanalen. Mijn Facebookpagina is sowieso handig om te volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste updates die hier online komen. Instagram is leuk voor alle foto’s die de website niet halen of om ze juist eerder te zien dan dat ze hier online komen.

Zo genoeg gepraat! Tijd voor een gezellig paasweekend dat ik je met liefde en plezier wens. Maak van een april weer een mooie maand. De 4e maand alweer, de maand dat Olaf 6 maandjes oud word, jeetje wat gaat de tijd snel! Heb jij plannen voor april?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  april 1, 2018 / 8:18 am

  Op de eerste plaats ook heel fijne paasdagen voor de hele familie. En pak iemand met “één april”. En met 10 graden in april, zijn we niet tevreden, kom op april, wij willen meer. Ook wij zijn benieuwd naar Olaf, komende zaterdag een half jaar, het gaat wat snel. Tot ziens vandaag, you’re welkom! groetjes oma xxxx

 2. Dorothé
  april 1, 2018 / 8:56 am

  Mooie foto’s meis
  Vrolijk Pasen en een mooie Aprilmaand gewenst
  We zien je strakjes
  Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: