2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Welkom december, tijd voor gezelligheid!

december

Het is december! De maand die voor mij in het teken staat van heel veel gezelligheid, lekker eten en genieten. Ik heb er zin in en het is tijd om even vooruit te gaan blikken.

Doei november en hallo december

November liep overduidelijk niet volgens plan. Het was een mooie maand met leuke dingen, maar het ging niet zoals ik wilde. En om het nou “mijn” maand te noemen, dat was denk ik een beetje voorbarig. Maar dat maakt niet, zo’n dingen moet je ook naar jezelf toe geven en dan is het goed. Nieuwe maand, nieuwe kansen!

december

December, ik hou er van! Sinterklaas die langs komt, de lichtjes en de versiering die in huis komt, Serious request, Kerstmis en oud op nieuw. Ik begin al met genieten als ik er aan denk. Tijd om eens een beetje vooruit te blikken op wat december gaat brengen en wat ik hoop dat het gaat brengen.

Sinterklaas

Ja sinterklaas komt ook bij ons langs. Wij vieren het alleen ietsje later met de crew en papa en mama. Vorig jaar hebben we het volgens mij niet echt gevierd, maar dit jaar staat het weer gepland. En met de komst van Olaf is het sowieso weer een terugkerend verhaal. En dat vind ik heel erg leuk! Ik kan niet wachten op het moment dat Sinterklaas bij ons voorbij komt met een cadeautje voor Olaf. Oh en natuurlijk de suprises, want wie zou mij nu hebben..

De feestdagen

Ook zoiets leuks zijn de feestdagen! De aanloop met serious request waarbij ik weer iedere dag aan de buis gekluisterd zit. Het gourmetten op kerstavond en de cadeautjes met Ger en José. 1e kerstdag bij papa en mama met als het goed is kalkoen. En 2e kerstdag bij Ger en José met chocolade mousse als toetje. Tja eten, familie, gezelligheid, heerlijk! The most wonderful time of the year!

Oud op nieuw

En dan hebben we nog oud op nieuw! Het moment dat we dit geweldige rollercoaster jaar af gaan sluiten en een nieuw rollercoaster jaar in gaat. En het moment dat Kenneth en ik de 4 jaar samen aantikken. Dus ja, ik verheug me er op. Net als op de oliebollen, nonnevotten of wat er dan ook op tafel zal komen haha.

December Bij Zus

En Bij Zus is het natuurlijk ook december! Tijd voor leuke kerst artikeltjes, recepten, gewone artikeltjes EN weer dagelijkse Bij Zus momenten. Want, de 365 plates challenge is dan wel voorbij, maar we gaan over op &Zus. Met het idee op zus en zus, zo en zo. Dus ik hoop dat jullie dat net zo leuk vinden als ik! Ik zal hier wel in de loop van de tijd een andere vormgeving aan moeten geven, doordat ik straks fulltime op stage ben. Maar dat komt wel goed, dat is voor februari.

Goed genoeg gebabbeld over december, tijd voor fun! Ik zou zeggen geniet van de laatste maand van 2017 van en maak het een december om te herinneren. 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 2, 2017 / 8:21 am

    leuk Kelly, je bent er weer helemaal! Van ons “een fijne decembermaand”. En tot vanmiddag.
    Groetjes en (terug van Toos) liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: