2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Welkom februari ~ wat staat er op de planning?

februari

Zo het is alweer februari sinds gisteren! En eigenlijk ben ik daar best wel blij om. Januari trekt zich ontzettend lang en januari was ook de maand voor heel veel stress. Die zwaai ik nu met veel plezier uit!

Doei januari!

Jeetje, wat was januari een spannende en rare maand! Een maand waarin ik veel mondelingen had en ook de laatste examens werden afgenomen. En ik kan jullie vol trots vertellen dat ik ze allemaal heb afgerond! Er zijn nog 2 cijfers die ik nog terug moet krijgen, maar het cijfer voor het laatste kwalificerende examen kreeg ik dinsdag binnen. Een 8 en daarmee heb ik alle examens met betrekking tot de werkprocessen momenteel afgerond. Nu alleen nog de 6 bpv examens. Het gaf een lading rust en een hoop vrijheid. Dagen die ik invulde met dingen die ik nog wilde doen voor ik full time op stage ga. Dat zat allemaal mee.

We gingen naar Amsterdam, waar ik onwijs van genoot. Maar ook nam ik afscheid van mijn allerliefste vriendinnetje Jive. Iets wat nog steeds heel raar is. Ik zag haar niet super veel, maar toch, ik mis haar. We geven het maar gewoon de tijd.

Doei januari!

februari – de start van stage

februari

Maandag start ik met de laatste stage! Hoe dat precies in elkaar zit leg ik je aankomende dinsdag uit. Maar ik kan je wel vertellen dat ik onwijs benieuwd ben naar hoe het gaat zijn. Michelle heeft me al het een en ander wijs gemaakt en ook Kenneth heeft me al een aantal dingen uitgelegd. Maar ik ben vooral benieuwd naar hoe het bevalt. Of ik weer zoveel moeite heb met het maken van 8 uur per dag 5 dagen in de week. Of ik nu wel met een glimlach naar huis ga. En gewoon lekker mijzelf blijf in plaats van weer volledig in elkaar te zakken. Ik heb er gelukkig het volste vertrouwen in, ben niet bang en denk alleen maar “kom maar op”. Als puntje bij paaltje komt kan het namelijk nooit erger dan afgelopen jaar.

“Heel vaak” uiteten

In februari weet ik al dat ik best wel een aantal keer uit eten ga. Heel vaak voor mijn gevoel haha. Maar liefst 3 etentjes staan er al gepland. Eentje hebben we aanstaande zaterdag met mijn schoonouders. En dan hebben we nog een weekend waarbij we beide dagen buiten de deur eten. Een zaterdag gaan we met het werk van Kenneth uiteten. Ik ben vooral benieuwd naar waar en wat, haha. En op zondag gaan we wokken met een oud collega/vriend van Kenneth en zijn vrouw. Ook super gezellig! Wok is natuurlijk altijd goed, haha.

Verder klussen aan mijn kantoor

Ook een activiteit die ik in februari door wil zetten is werken aan mijn kantoortje. Ik vind het steeds leuker en mooier worden en hoop in februari toch ook weer vooruitgang te boeken. Zo wil ik heel erg graag een zitje voor het raam! Dat ga ik zelf bouwen met hout. En ik wil een nieuwe boekenkast, maar die zal er denk ik pas eind deze maand komen. En ik zou nog wel wat plankjes willen ophangen. Dus ja, nog ideeën genoeg, alleen uitvoeren!

Voor Bij Zus wil ik..

Wat betreft Bij Zus heb ik wel wat ideeën die ik zou willen uitvoeren. Mijn bedoeling was om iedere dag om 7 uur de artikelen klaar te hebben staan. Daar heb ik gelijk de 1e van februari al lichtelijk in gefaald. Dat werd 8 uur ’s avonds. Maar ik hoop gedeeltelijk vooruit te kunnen gaan werken. Dagboeken zijn recente dingen, maar andere blogposts zouden wel al gemaakt kunnen worden.

Ook lijkt het me leuk om actiever te zijn op Facebook en Instagram. Wat meer interactie en wat meer delen zijn voornamelijk de kernwoorden. Ik vind het leuke vormen van social media en daar zou ik naar mijn mening meer tijd in mogen steken. Kiekjes achter de schermen en mooie quotes. De ideeën zijn er in ieder geval wel al een beetje, moet ze vooral nog vorm gaan geven. Moet goed komen.

Oh en er zijn natuurlijk nog wat andere ideeën die in het potje zitten. Maar daar vertel ik nog even niks over. Dat doe ik wel als het concreter is, of misschien al daar is.

Ik ben erg benieuwd wat februari mij gaat brengen. Ook is mijn trouwste lezeres, oma, jarig in februari! Hopelijk geeft het in ieder geval veel zonneschijn! Heb jij al dingen gepland staan in februari?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  februari 2, 2018 / 8:16 am

  Wat een mooie Jive foto meis. Pawprints forever in your heart Geniet van vandaag, de stage gaat goed komen. Als je je ergens thuis voelt, tellen die volle dagen minder. Maak t leuk in de pauze. Neem iets gezelligs te doen mee om af te schakelen. Fijn weekend en dan de laatste kilometertjes naar de eindtreep. Toi toi toi. Je kunt het xxxx

 2. Ans v zantvoort
  februari 2, 2018 / 8:24 am

  Dat zijn veel leuke dingen de komende tijd, veel succes met de stage, fijn weekend

 3. oma
  februari 2, 2018 / 8:30 am

  De foto’s zijn weer mooi en Jive was ook wel een “model”. Je kamertje heb je al leuk in orde. En heb gerust vertrouwen in de toekomst, het komt heel zeker goed. Maar, nog even geen verjaardag, eerst nog 20 dagen 2 x 7 = 14!! Een heel fijne dag, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: