Welkom in de keuken

Hey! Je zit goed hoor, welkom op de landingspagina van Bij Zus. Ik noem het wel de keuken, aangezien je bij ons vanuit de keuken verschillende kanten uit kan. Via deze pagina leid ik je naar de nieuwste posts op Bij Zus en de social media kanalen!

De nieuwste berichten van Bij Zus

 • Enquête Bij Zus 2020, smaakt jouw kopje thee nog?
  Het is alweer 1,5 jaar geleden dat ik een enquête maakte voor Bij Zus. Omdat ik er continue met mijn neus in zit leek het me een goed idee om de boel weer even van een afstandje te bekijken. En dat hoop ik met behulp van jouw mening te doen!
 • &Zus update #43 veel in Roermond en lang weekend
  Het is weer tijd voor een groot dagboek. Ik was heel veel in Roermond te vinden en dat was fijn. Het begin van mijn lang weekend was goed gevuld en het was al met al een week bomvol nieuwe lessen. Maar goed, ik neem jullie gewoon mee!
 • Ons avondeten #19 erwtensoep, boerenkool en kliekjesdag
  Dit menu zal alles behalve bijzonder zijn, maar desalniettemin hoop ik wel dat het je weer op ideeën brengt om op het menu te zetten. Ik maakte voor het eerst zelf erwtensoep! We aten stamppot en hadden een kliekjesdag. Tijd voor wat inspiratie!
 • Een rondje Las Palmas in anderhalve minuut!
  Welkom bij Bij Zus Airlines! Omdat Corona roet heeft gegooid in eigenlijk iedere mogelijkheid om op vakantie te kunnen gaan in het buitenland, besloot ik de foto’s van een jaar geleden erbij te pakken. Ik neem jullie graag mee in 1,5 minuut door Las Palmas. Fasten your seatbells!
 • &Zus update #42 een Harry Potter filmavond en een drukke week
  Mag ik jullie even helpen herinneren dat we over minder dan 10 weken aan de oliebollen zitten? Bizar! De tijd vliegt voorbij en ook afgelopen week was er weer een die druk, drukker, drukst was. Maar toch ook met leuke dingen zoals een Harry Potter filmavond en kibbeling halen.

Facebook

Instagram

Pinterest

Bij Zus in de keuken

Jewel op The Dog Pen

Onze Jewel schrijft samen met mij ook voor een andere blog genaamd The Dog Pen. Hier kletsen Jewel en ik nog uitgebreider over haar en wat we met haar meemaken.

Jewel op Instagram

Ik wens je veel lees plezier en nogmaals welkom op Bij Zus!

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: