Welkom in de keuken

Hey! Je zit goed hoor, welkom op de landingspagina van Bij Zus. Ik noem het wel de keuken, aangezien je bij ons vanuit de keuken verschillende kanten uit kan. Via deze pagina leid ik je naar de nieuwste posts op Bij Zus en de social media kanalen!

De nieuwste berichten van Bij Zus

 • Een dagelijks kopje positiviteit in deze bijzondere tijd
  Eigenlijk wisten we allemaal wel dat het zou komen, strengere maatregelen. Tenslotte hebben we het nu al honderden keren op het nieuws gehoord. Ook ik heb nu wat moeite de positiviteit er in te houden en ik kan me voorstellen dat ik niet alleen ben. Hier moet ik wat mee!
 • &Zus update #2 op de thee en eerste woordwisseling gehoord
  Afgelopen week was een hele gevarieerde week. Ik startte hem goed door weer gezellig te gaan spelen in Roermond. Ik maakte voor het eerst een woordwisseling mee over mondkapjes en zondag ging ik op de thee bij opa en oma. Lees je mee?
 • Bij Zus’ avondeten #1 honing-mosterd beenham tot noodles
  Een nieuw jaar en daarmee ook tijd voor een nieuwe reeks van ons avondeten. Vanaf nu is het Bij Zus’ avondeten! Het concept blijft verder hetzelfde, ik deel weer met jullie wat er allemaal het bord gepasseerd heeft. Dit keer verschillende AGV’s, noodles en Jill maakte voor ons honing-mosterd beenham.
 • &Zus update #1 kibbeling eten en auto door de wasstraat
  De eerste volle week van 2021 is afgevinkt. Ik verraste mijn kleine vriend met een bakje kibbeling, ging met opa’s auto naar de wasstraat en we gingen voor het eerst eten bij Jill en Kevin. Ik moest naar de apotheek en deed samen met oma de boodschappen. Lees je mee?
 • Mijn vision board met persoonlijke en Bij Zus doelen voor 2021
  Voor 2021 heb ik een vision board gemaakt met allerlei doelen die ik hoop aandacht te kunnen geven. Van dingen voor Bij Zus, zoals consequent zijn, vloggen en groeien. Maar ook op persoonlijk gebied; minder stress, beter sparen en meer zelfvertrouwen. En in z’n algemeenheid.. Tijd voor betere uitleg!

Facebook

Instagram

Pinterest

Bij Zus in de keuken

Jewel op The Dog Pen

Onze Jewel schrijft samen met mij ook voor een andere blog genaamd The Dog Pen. Hier kletsen Jewel en ik nog uitgebreider over haar en wat we met haar meemaken.

Jewel op Instagram

Ik wens je veel lees plezier en nogmaals welkom op Bij Zus!

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: