2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Welkom juli! Een baan, einde school en vakantie

juli

Het is gewoon alweer juli! De tijd vliegt. De maand van een half jaar Bij Zus als bedrijf, het starten van mijn baan, het einde van school en ook eindelijk een week vakantie.

Ik kan mij een half jaar geleden nog praktisch herinneren als de dag van gisteren! Wat is dat ongelooflijk snel gegaan, dat had ik echt niet gedacht. Een half jaar geleden plaatste ik vandaag mijn nieuwjaarswensen online. En ik was enorm druk bezig met mijn doelen van 2018 te bepalen. Wat er al van is gelukt laat ik jullie in een ander artikel weten. Het drukt me wel met de neus op de feiten hoor, nog een half jaar om te zorgen dat ik behaal wat ik wil behalen.

Het einde van school, begin van mijn baan

Zoals jullie hebben kunnen lezen is deze maand het einde van mijn schoolcarrière. 6 juli krijg ik nog een telefoontje en 9 juli is de diploma uitreiking. En daar kijk ik wel naar uit. Mijn papiertje halen waar ik met mooie hoogtes en diepe dalen voor heb geknokt.

juli

Morgen, 2 juli, start ik officieel bij mijn werkgever. Hoewel het totaal niet zo voelt. Afgelopen week heb ik de eerste week vroege diensten gedraaid. Van 7 tot 4 en dat was toch wel even wennen. De ochtend starten vind ik lastig, met het gevoel van tijdgebrek. Maar de middagen zijn heerlijk, zeker met de drukte van afgelopen week. En met die week voelde ik mij eigenlijk ook al volwaardig lid. Maar goed, morgen is begin ik echt.

Eindelijk vakantie!

Ook gaan we in juli eindelijk op vakantie. Niet ver van nu zitten we heerlijk op de boot naar mijn favoriete land. Ik heb er vooral heel veel zin in. Jill al het moois laten zien en zelf ook weer nieuwe dingen ontdekken. Shoppen hoeft voor mij nog niet zozeer. Als ik er maar lekker ontspannen van terug kom dan ben ik dik tevreden. En als er iets blijft plakken is dat mooi meegenomen! Ik kan bijna niet wachten.

Een half jaar Bij Zus!

Kamer van Koophandel

4 juli staat Bij Zus alweer een half jaar als bedrijf ingeschreven! Toen schreef ik nog bijna dagelijks over van alles en nog wat. Nu kom ik daar iets minder aan toe, maar ik heb mezelf beloofd dat het goed komt. Ik krijg er wel weer tijd voor. Maar het is toch tof dat het alweer een half jaar geleden is dat ik Bij Zus inschreef. De eerste kwartaal aangifte heb ik al gehad en binnenkort is de 2e aan de beurt. En dat is toch best stoer haha.

Een mooie rustige maand

Voor de rest heeft juli niks mega spannends op de planning. Ik hoop dat het een mooie maand wordt! Morgen, 3 juli, is Jill haar diploma uitreiking. Dus daar ga ik heen! 24 juli is ze jarig, dus dat vergeten we natuurlijk ook niet. En aankomende zaterdag heeft ons nichtje haar 1e verjaardag. Daar willen we natuurlijk ook graag even bij zijn. En dat was het en ik hoop dat het vrij rustig blijft.

Wat staat er voor jou in juli voor de boeg?

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. José
  juli 2, 2018 / 8:08 am

  Onze vakantie in Engeland zit er op en beginnen vandaag aan het leven van alledag. De weersverwachting voor Engeland ziet er goed uit. Dus wellicht krijgen jullie hetzelfde prachtige weer als wij. Heel veel succes op je eerste officiële werkdag vandaag. Gr xxx

 2. oma
  juli 2, 2018 / 8:12 am

  leuk beschreven, Kelly. Je hebt een super druk half jaar achter de rug, nu hopen we dus dat het rustiger voor je wordt. Je hebt al weer van alles op het programma. Vandaag een heel fijne start met je werkzaamheden, wij horen het wel. Liefs oma xx

 3. Ans v zantvoort
  juli 2, 2018 / 2:01 pm

  Fijne start van je nieuwe werkweek, en voor straks heeeeel veeeeeel plezier in Engeland !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: