2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Welkom juni: laatste maand school en weer bloggen

juni

Zo eindelijk, eindelijk weer even tijd om bij te kletsen! Het is lang geleden dat ik achter de laptop dook en dacht yes eindelijk even bloggen. Waarom? De druk die momenteel op de ketel staat is hoog. Welkom juni!

Mei is weer voorbij!

vrijheidIk was echt toe aan een soort moment als deze. In mei zou ik op het werk werken aan mijn examens, maar het kwam er gewoon echt niet van. Het moest mee naar huis en dat was bikkelen. Niet omdat ik het thuis moest doen, maar ik ben studie moe en dan is het vrij pittig om de discipline te vinden. Mijn examens zijn inmiddels ingevuld voor zover ik kan. Nog één examen moet ik afmaken, daar hoop ik vandaag de informatie voor binnen te krijgen. Ik ben zo ontzettend toe aan rust! Niet meer die druk in mijn hoofd dat er een deadline ligt en die bepalen of ik slaag. Ik wil gewoon thuis komen en denken morgen weer een nieuwe dag.

vrolijk

Mei was een heerlijke maand! De vrije dagen heb ik optimaal benut met fijne momenten. Met de familie, een beetje voor mijzelf en allerlei andere dingen.

Ook heb ik eindelijk mijn tatoeage laten zetten! Het gaf me rust op dat moment. Nu merk ik dat het niet al het verdriet een plek geeft, maar dat maakt niet uit. Dat krijgt vanzelf een plekje.

En eind mei heb ik mijn contract gekregen! Het is rond! Vanaf 2 juli ben ik administratief medewerker planning Benelux. Een hele mond vol! En dat vind ik meer dan prima. Mijn taakomschrijving is bijna hetzelfde als wat ik nu doe. En alleen de verantwoordelijkheid wordt meer, maar ik denk dat mijn verantwoordelijkheidsgevoel al wel op die lijn ligt.

En daar is juni!

juni

Juni begon afgelopen vrijdag al. Helaas kreeg ik het niet voor elkaar om te schrijven. Ik zat er doorheen en ik had nog examens liggen. De eerste dag van juni eindigde wel prachtig! Ik kwam thuis na een rotdag en er zat vanaf Venlo al een vlinder tegen het raam aan de binnenkant. Eenmaal thuis wilde ik haar graag eruit halen, zodat ze niet oververhit zou raken. Maar in plaats van dat ze wegvliegt gaat ze op mijn vinger zitten. En daar bleef ze zitten. Toen ik na even wachten toch de voordeur open maakte vloog ze weg. Ik heb zo’n idee dat het mijn oma was. Even een steuntje in de rug en een je bent nooit alleen.

Het ziet eruit dat juni een hele rustige maand wordt. Dat is wel echt een fijn idee. De weekenden zien er wel wat voller uit. Maar ze zijn niet bomvol, tenminste het voelt niet zo.

Kenneth rijdt nu niet meer bij “mij”. Hij rijdt nu voor iemand anders. En dat bevalt hem meer dan goed. Je merkt echt dat hij er erg gelukkig in is. Hij had zelfs zin op zondag om maandag weer te gaan werken. Nou dat heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt. En ik ben blij voor hem dat het zo is. Voor mij is het overigens wel even wennen. Hij maakt nu vele langere dagen, dus nu moet ik echt mijn eigen ding doen en even mijn weg erin vinden. Vind ik helemaal niet erg, maar het moet bij even zijn vorm krijgen.

School is nu echt bijna voorbij en dat vind ik fijn. Het is goed geweest, tijd voor wat nieuws! Dat ik daarna gelijk door ga met werken is geen ramp, haha. Nog een dikke maand en dan zitten we in Engeland!

Maar goed, op naar juni, een maand met ik hoop veel posts, veel plezier en toch ook weer rust. Heb jij zin in juni?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  juni 4, 2018 / 8:03 am

  Binnenkort valt er een stukje stress bij je weg, en dan komt het gewone leven en wordt alles rustiger, als je er aan toegeeft. Als je over de hond bent, dan kom je ook over de staart! Een fijne maand juni, Kelly! Groetjes oma xx

 2. José
  juni 4, 2018 / 8:03 am

  De school periode zit er bijna. Dan komt er rust. Gelukkig dat Kenneth het naar zijn zin heeft op de nieuwe werkplek. Hij heeft nog nooit zo enthousiast over het werk vertelt als nu. Zoals je weet is juni altijd onze vakantiemaand. Engeland we komen eraan. Succes deze week. Grxxx

 3. Ger
  juni 4, 2018 / 10:55 am

  Alles komt uiteindelijk toch op z’n pootjes terecht. ( Hi Hi).Veel suc6 met je examens.En veel werk plezier bij KLG.Oh Ja Ontspan je.

 4. Ans v zantvoort
  juni 6, 2018 / 5:13 pm

  De laatste loodjes, en dan kun je lekker gaan genieten van wat je bereikt hebt, en je baan. Veel succes nog en gr van ons

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: