2   34
20   44
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Welkom maart! Creativiteit en de lente

maart

De tijd gaat snel zeg! Het is alweer maart. De kortste maand is weer voorbij en we gaan kijken naar wat deze maand gaat brengen. Zijn er veel plannen of valt het mee? Ik ga het je allemaal vertellen.

Hoe was februari?

Februari ging goed! Het was de eerste maand van mijn stage en het was gelijk een fijne maand. Dat wil ik graag doortrekken naar maart. En eigenlijk stond het ook alleen maar in het teken van stage. Het uiteten was erg leuk en ook mijn kantoor heb ik nog wat verbouwd. De planning om elke dag een artikel online te hebben staan om 7 uur is helaas niet gelukt. Maar kwaliteit gaat voor mij boven kwantiteit. Dus het is oké  zo. Mijn idee om op social media meer actief te zijn is redelijk gegaan. Een uitdaging om deze maand meer te gaan doen. En dat was eigenlijk februari.

Planning van maart

maart

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Maart wordt als ik de agenda moet geloven een hele rustige maand! Er staat helemaal niks gepland en eerlijk gezegd vind ik het heerlijk. Januari en februari stonden bomvol voor mijn gevoel. En nu staat er alleen de Pasar Malam en goede vrijdag in de agenda. Wat een rust! Maar ik was niet van plan om er niks mee te doen, het geeft me ruimte voor andere dingen. Ik wil mezelf weer wat meer gaan prikkelen om te schrijven, creatief bezig te zijn en de dingen te doen die ik leuk vind om te doen. Ook al heb ik stage en lijkt de tijd aan mij voorbij te vliegen. Het moet een maand worden, waaruit ik heel veel positieve energie haal en nog meer dingen doe die ik leuk vind.

Mijzelf challengen

Ik denk dat ik mijzelf wil gaan challengen. Iedere dag wat creatiefs! Dat vuurtje moet weer geprikkeld worden en niet tegen gehouden. Het moet vlammen zoals het voorheen ook deed. Het is alsof je een waakvlammetje hebt dat tegengehouden wordt om te ontwaken. En het aanmaakhout ga ik zoeken! Iedere dag weer tot het weer vlamt als een kampvuur. Waar ik me aan kan opwarmen na een lange dag werken. Jeetje wat klinkt dit poëtisch, maar voor mijn gevoel klopt het wel. Dat ga ik doen!

En ik begin nu, nu ik dit schrijf, 1 maart. En als doel, eind van de maand deel ik alle creatieve momenten. Het mag van alles zijn.. Gewoon vrij schrijven, zonder de drang. Een boek lezen, een taart bakken of een tekening maken in mijn bullet journal. Of een moodboard maken met dingen die ik mooi vind. Een foto bewerken en delen, het maakt me niet uit. Alles wat creatief is is goed.

Eindelijk lente

Ik heb nog nooit zo verlangd naar de lente als nu! Ik hou van de kou en de warmte in de donkere dagen voor kerst. Maar nu, in Maart, nee, het past niet meer in mijn plaatje. En ondanks de hooikoorts, verlang ik nu enorm naar de lente. Zomerjas aan, de rondvliegende pollen, het niesend wakker worden, ik vind het allemaal prima. Ik wil weer wat warmte! Mijn medicijnen doen dan hopelijk hun werk wel weer en dan zal ik rond september/oktober wel weer beginnen te klagen dat ik winter wil. Mooie deal toch?! Bij het idee dat het nog gaat sneeuwen krijg ik alleen maar zenuwen, omdat ik weet dat ik er door heen moet rijden. En ik kan dat wel, maar prettig vind ik het niet.

Eigenlijk heb ik heel veel zin in maart. Gewoon weer even wat anders en als het aan mij ligt creatief. En over een maand hebben we een dagje lange langer weekend, want dan is het pasen! Jippie! Heb jij zin in maart?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Dorothé
    maart 2, 2018 / 7:19 am

    Mooi geschreven meis komt goed xxx

  2. oma
    maart 2, 2018 / 8:34 am

    laat maart maar komen, we hopen ook op lenteweer, maar daar kunnen we ook niks aan dwingen. Mooi, dat je denkt meer tijd voor jezelf te krijgen, dat zou goed en fijn zijn. Kelly, het was weer mooi om te lezen, succes en liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: