2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Welkom mei! Spannende en rustige maand

mei

En toen was het alweer mei! De tijd gaat super snel en dat is als je er bij stil staat best spannend. Maar goed het wordt sowieso een spannende maand en een maand met vrije dagen, heerlijk! 

April, doet wat hij wil!

DYTG

En dat heeft hij gedaan hoor. Het weer was lekker wisselvallig met prachtige zonnige dagen, maar ook regen en dikke onweer.. De maand was voor mij een drukke maand. Ik had gelukkig veel vrij, kwam erachter dat ik een flink vitamine D3 tekort heb en daar echt mee moet leren dealen. Zo was er ook de Dutch Youtube Gathering, waar ik maar een dag heen ging in plaats van 2. Want dat was teveel in combinatie met de uitwedstrijd naar Utrecht. En daar was ik me toch een enorme bofbips! Ik kon namelijk toch met de Bellinga’s op de foto en dat had ik niet verwacht! April was ook de maand van Fortuna’s promotie, prachtig en onvoorstelbaar! Het was echt een hele drukke maand, maar ik heb er van genoten.

Social Challenge

Ik had ook voor april een social challenge. Iedere dag wat delen op social media. Het leek me namelijk leuk om wat meer interactiever te zijn met jullie. Die poging is gedeeltelijk mislukt, maar ik heb besloten dat ik er gewoon lekker mee door ga in mei. Moet goed komen!

Mei wordt spannend

mei

Mei wordt voor mij een hele spannende maand. Het is namelijk de maand waarin ik al mijn examens op stage ga afronden. Een flinke klus als je het mij vraagt en behoorlijk spannend ook. De examens worden extreem omslachtig omschreven en dan is het natuurlijk de vraag hoe moet dit. Wat vind stage oké en wat vind school oké. Ik heb namelijk al ervaren dat hier verschillen in zitten. Maar ik heb vertrouwen en ga mijn best doen, dan moet het goed komen.

Mei is ook een hele leuk spannende maand, want ik ga deze maand naar de tatoeëerder! Wanneer het precies is gaan jullie natuurlijk nog van mij horen. Maar ik heb er in ieder geval positieve kriebels voor. Het is dit jaar 5 jaar geleden dat ik mijn eerste tatoeage liet zetten en ik ben volledig kwijt hoe dat was. En dan met name de pijn. Dus ik ben benieuwd, het is het in ieder geval meer dan waard!

Lekker veel vrij

Deze maand zal ook top zijn qua vrije dagen! Zo moet ik deze week de hele week werken, maar volgende week maar 3 dagen. Dan hebben we weer 5 dagen werken en de laatste week van mei maar 4. Echt super! We hebben in de weekenden ook niet veel gepland. Het lange weekend met Hemelvaartsdag vind het grote feest van mijn stagebedrijf plaats en die zondag is het natuurlijk Moederdag.  Er staat ook weer een personeelsfeestje gepland van Kenneth’s baas, maar verder helemaal niets. Echt een heel fijn vooruitzicht. En ik ben ook echt van plan tijd voor mezelf te nemen in wat voor vorm dan ook. Ik wil verder geen verplichtingen voor deze maand inplannen.

Nou we gaan er deze maand weer voor! Hoe is jouw planning voor mij?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 1, 2018 / 8:16 am

    Kelly, jij hebt weer genoeg op het programma, en wat er nog bij komt! Wij laten het op ons af komen. Een fijne meimaand van opa en oma, geniet ervan, groetjes oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: