2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ballontraebay’s head office werkplek inspiratie

werkplek

Ik vond het tijd om wat werkplek inspiratie op te doen voor Ballontraebay’s head office! Tenslotte wil ik het geen kale boel laten, want dat is niet inspirerend. Nee, het moet kleurrijk en inspiratie vol ! Dus ik ging op jacht!

De momentele situatie zoals jullie hem hebben kunnen zien in een van de 365 plates !

werkplek

Stationery

Retro letterbord Stockhome

Mijn zoektocht begon met het woord stationery ! Ik kwam van alles tegen, van een schattige Mickey Mouse hand visitekaartjes houder in de Disney Store tot een gaaf Retro letter bord bij Stockhome. Er was zoveel te vinden, en ook gewoon echt leuke dingen. Ik moest me echt in houden niet gelijk te beginnen shoppen. Daarnaast zag ik een lichtbox en toen bedacht ik me dat ik die voor Kerstmis had gehad. Dus die komt er zeker te staan!

Kaarten

Selectie kaarten Liefde voor papier

Daarnaast kwam ik toen ik verder ging kijken heel veel kaarten tegen en andere toffe items met tekst. In eerste instantie vond ik het idee om kaartenhouders op te hangen en daar kaarten in te stoppen. In principe heel tof, maar het kan ook anders. Ik bedacht me dat het me ook wel leuk  zou zijn om gewoon linten op te hangen en daar kaartjes aan te hangen met wasknijpertjes. Dus vooralsnog is dat het idee wat er komt te hangen. Het lint heb ik ook al online gevonden, een metallic satijnen blauwe kleur !

En daarna ging ik natuurlijk op jacht naar kaarten en toen kwam ik uit bij Liefde voor papier ! Ik kwam zoveel leuke kaarten tegen, dat zie je hierboven wel. Echt super leuk, maar ja ik moet nog even wachten met aanschaffen 😉 Maar het moet tenslotte ook stapsgewijs en niet gelijk alles in een keer klaar haha. Geduld is een schone zaak!

Nog meer ideeën

deskplanner

meal planner

Terwijl ik nog meer aan het scrollen was, want zoals gewoonlijk sla ik dan een ieniemienie beetje door.. Kwam ik ook nog toffe planners tegen, eentje met mealplanning en eentje voor op het bureau. Vooral die voor op het bureau trok mijn aandacht, aangezien ik op stage heeel veel gebruik heb gemaakt van dat gekke ding. Dus die zou ik nu ook graag op mijn bureau willen hebben.

Gelukkig hebben ze bij Liefde voor papier vakantie en leveren ze momenteel niet, anders had Kenneth me in de gaten moeten houden hoor haha.

Bureaustoel

Voor een bureaustoel ben ik ook nog aan het zoeken. Ik kwam deze gave bureaustoel tegen bij de Ikea. Een beetje jammer dat hij net geen €100,- kost, dat is iets boven het budget zullen we maar zeggen. Maar goed dat komt nog wel goed ! Ik zou in ieder geval graag dat soort idee stoel willen.

Tja zoals je ziet ben ik nogal verslingerd geraakt aan dit soort dingen ! Ik kwam ondertussen ook nog heel veel inspiratie tegen voor mijn bullet journal. Ik ga nu een beetje sparen en dan kan ik binnenkort even los gaan om mijn werkplek gezelliger te maken! Hoe vinden jullie kaarten met van die leuke, mooie, gezellige teksten ?

(Dit artikel is NIET gesponsord, puur uit enthousiasme !)

Volgen jullie mij al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

  • Ballontraebay
   april 22, 2017 / 9:25 pm

   Vond ik ook !

 1. oma
  april 22, 2017 / 5:38 pm

  die kaarten met teksten zijn vaak gaaf. Vooral als het voor je van pas komt. Verder gewoon eens een nachtje over slapen, je koopt gauw te veel, en over het algemeen “less is more”! groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   april 22, 2017 / 9:25 pm

   Komt goed oma groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: