0   28
9   36
2   56
14   41
12   69
4   53
49   86

What Pixar taught me..

pixar

Disney en pixar leren ons heel veel dingen, levenslessen wel te verstaan. Getekend, geschreven en gecreeerd door volwassenen. Hoe gaaf is dat! En die lessen, die kwam ik tegen op Pinterest en die horen op Bij Zus te staan!

pixar

Ik vond deze levenslessen in film en in plaatjes en vind ze ronduit prachtig! Bij iedere film die je kijkt leer je weer wat nieuws. En het allermooiste vind ik nog dat ze je iedere keer meenemen in een verhaal en vaak van iets negatiefs iets positiefs maken. Je krijgt na het zien van hun films zo’n feel good gevoel dat niet te beschrijven is. Maar goed die stiekeme levenslessen zijn het kijken waard en daarom laat ik ze je graag zien. Sharing is caring

Het is echt het kijken waard lieve mensen. Nog een fijne donderdagavond en tot morgen! 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  september 6, 2018 / 10:02 pm

  Gaaf meisxxx

 2. oma
  september 7, 2018 / 8:22 am

  het komende weekend ga ik ze heel zeker bekijken, je hebt me nieuwsgierig gemaakt, daarna zal ik je ook vertellen wat ik er van vind. Een fijne dag en dan een heerlijk weekend, groetjes oma xx

 3. oma
  september 7, 2018 / 6:43 pm

  was leuk om te bekijken, inderdaad goeie raadgeving en tips, die het belangrijkst zijn in je leven. En de manier waarop het gebracht wordt is lekker speels! Nu kijk ik al weer uit naar het volgende in “Bij Zus”.
  Fijn weekend, groetjes aan Kenneth! Knuffel, oma xx

Laat hier een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.