2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

What’s in my totebag

totebag

Iedere keer dat ik naar Roermond ga of mee ga op de vrachtwagen neem ik een totebag vol spullen mee. Over het algemeen eigenlijk de spullen die “mijn leven” bevatten. Het leek me eigenlijk wel leuk om met jullie te delen wat er in mijn totebag allemaal zit.

totebag

Mijn totebag heb ik gekocht bij Type op onze afgelopen Engeland vakantie. De quote vond ik ontzettend toepasselijk, dus die moest mee en ik vind hem echt top. Als je een keer die winkel spot, loop er zeker eens binnen, voor mij als stationery liefhebber is het echt een walhalla.

Hoe dan ook wat zit er allemaal in mijn totebag?

Laten we beginnen met een overview van alle spullen. Zoals je ziet gaan er aardig wat kleine dingen mee. Op de foto ontbreken de meest belangrijke spullen, die laat ik je als laatste zien.

Wat ik vooral handig vind om mee te nemen zijn notitieboekjes. Ik ben echt een notitieboekjes liefhebber en ik heb ze altijd wel nodig voor het een of ander. Daarnaast gebruik ik met veel plezier de Purpuz planner. Ik ben nog een beetje aan het zoeken naar de meest handige manier van gebruik. Maar ik ben fan, want alles is er in mogelijk. Het grote zwarte notitieboek kocht ik ook bij Type. Het kleintje op Gran Canaria en de Purpuz planner is onder andere te koop op bol.com.

Momenteel sleep ik ook het blogboek mee. Een super fijn en inspirerend boek over bloggen. Deze heb ik geleend van de bieb, maar het is wel de bedoeling dat ik deze nog een keertje ga aanschaffen. In ieder geval gaat deze als ik hem heb geleend ook mee.

Mijn “blauwe” puf gaat ook mee. Met deze weersomstandigheden (kou en vochtig) heb ik meer last van mijn longen. En dan is de ventolin een verademing voor mij. Ook heb ik vaker de camera bij. Bijna nooit op de vrachtwagen, maar naar Roermond wil ik hem nog wel eens meenemen. Oh en op de vrachtwagen heb ik ook een extra oplaadpunt bij me voor de telefoon.

En dan komen we eigenlijk bij de 2 belangrijkste dingen die ik in mijn totebag heb zitten. Als ik in Roermond ben heb ik standaard mijn laptop bij.  Puur zodat ik tussendoor kan werken aan Bij Zus. Meestal doe ik dat alleen als Olaf slaapt en zijn fruithapje krijgt. En als ik blijf eten wil ik hem daarna nog wel eens pakken.

Mijn iPad gaat ook standaard mee, deze gaat ook mee op de vrachtwagen. Met het toetsenbord dat ik heb kan ik gemakkelijk via de tablet werken in de wagen. Mijn laptop nam ik voorheen mee, omdat hij toen nog een stopcontact daarvoor in de auto had. Nu ik mijn tablet heb vind ik het onnodig en neem ik de iPad graag mee. Hij werkt in principe net zo fijn! En daar heb ik dus ook de kabel en het extra oplaadpunt voor bij.

En dit is dus eigenlijk wat ik allemaal meeneem naar Roermond en/of op de vrachtwagen. Alles wat ik iedere dag nodig heb en gebruik. Het is niet super veel, maar over het algemeen wel een zware tas. Heb jij altijd veel bij je als je op pad gaat?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 21, 2018 / 8:18 am

    Nou Kelly, als wij gaan dan pak ik mijn tas waar de beurs en het bankpasje inzit en natuurlijk, sleutels, en de andere gewone zaakjes. Maar jij hebt een complete werk tas bij je en dat hoort bij “bij ZUS”!
    Een leuk verhaal, een fijne dag, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: