2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

What’s in my bag, de 6 belangrijkste dingen!

belangrijkste

What’s in my bag is een tag die ik al meerdere malen heb gedaan. Zelfs op Youtube in Swedish chef stijl. Wie weet ga ik dat ooit weer doen, maar voor vandaag wil ik jullie de 6 belangrijkste dingen uit mijn tas laten zien. Dingen die echt onmisbaar zijn!

Coca-cola etui

Dit is mijn coca-cola etuitje, die zit standaard in mijn tas. Hier zitten namelijk mijn medicijnen voor in nood, een elastiekje, en wat speldjes in. De medicijnen zijn voor mijn astma en hooikoorts, en eigenlijk onmisbaar.

Ditjes en datjes

Het 2e dat altijd in mijn tas zit is een pen! Onmisbaar in het leven van een blogger, maar ook het leven van iemand die snel iets vergeet. Het heeft me al meermaals geholpen haha. Deze pen komt trouwens van Lesouq af, bij de markthallen.

Wat ook absoluut niet kan ontbreken is mijn notitieboekje. Ik moet altijd en overal notitieboekjes hebben om mijn dingen in op te schrijven. En als blogger zijn die dingen nou eenmaal onmisbaar! Als je ideeën hebt moet je ze tenslotte toch ergens kwijt, en voor mij is digitaal het toch niet helemaal. Dus dan maar overal notitieboekjes.

Het waterflesje is het 4e ding dat vrijwel nooit ontbreekt in mijn tas. Die is eigenlijk voor Kenneth, voor in het geval hij niet lekker wordt. Helemaal prima!

Het 5e wat standaard erin zit is een opvouwbaar zakje voor boodschappen. Ik kan er een heel verhaal over schrijven, maar het is gewoon heel handig!

Portemonnee

En dan nog het laatste, dat is mijn beurs. Die gaat ook bijna altijd mee. Niet dat er veel in zit,hij is namelijk gemaakt van uienleer.. Kortom janken als je erin kijkt. Maar hij is wel handig voor al die pasjes die ik van iedere winkel heb en om de koopzegels en gratis zegels in te verzamelen tot ik eindelijk ze weer eens in plak.

En dat zijn de belangrijkste dingen in mijn tas! Wat ontbreekt er bij jullie absoluut niet in de tas ?

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 29, 2017 / 7:58 am

    goed beschreven Kelly, de beurs is niet iets om je te overvallen!! Fijne dag en succes met alles! Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: