2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Win een unieke Jewels verjaardagskalender! *gesloten*

Jewels verjaardagskalender

Mijn brein laat mij tegenwoordig regelmatig in de steek. Door de drukte vergeet ik soms dingen als een verjaardag. Om dit op te lossen wilde ik graag zelf een Jewels verjaardagskalender maken, toevallig bood Studentendrukwerk hulp aan. En nu mag ik een van jullie ook blij maken!

Aan de slag!

Tijdens het bedenken van de Bij Zus’ adventskalender kwam ik op het idee om een Jewel verjaardagskalender te maken die downloadbaar zou zijn voor wie wilt. Echter kwam er een gigantisch tekort aan tijd, waardoor ik dat niet waar kon maken. In de tussentijd werd ik benaderd door Studentendrukwerk. Een website waar je niet alleen je scriptie op onwijs gave manieren kan laten drukken, maar ook t-shirts kan laten drukken of bierviltjes voor je verjaardagsfeest.

Jewels verjaardagskalender

Mijn oog viel uiteindelijk op de verjaardagskalender, zodat ik deze toch nog kon maken. Zo gezegd, zo gedaan. In hun makkelijke online editor ging ik aan de slag met een ontwerp waar ik alleen nog de foto’s aan hoefde toe te voegen. Maar als je wat meer tijd hebt dan ik, kun je er ook prima met je eigen creativiteit aan de slag gaan. Of je stel je eigen ontwerp samen in PDF en neemt contact met ze op! Hoewel ik denk dat je met de online editor echt al heel wat creatieve ruimte hebt. Doordat ze hun producten al zelf in huis hebben is de levertijd heel kort, maar indien nodig kun je ook een spoed levering aanvragen.

Jewels verjaardagskalender

Twee dagen na de kerst lag mijn verjaardagskalender op de mat! Een hele gezellige vrolijke kalender met onze Jewel van toen ze net bij ons was naar de dame die ze is geworden. Uiteraard met foto’s die passen bij de maand en genoeg ruimte om de belangrijke namen van familie en vrienden te noteren. Want daar ging het mij om, dat ik probeer te voorkomen dat ik verjaardagen vergeet.

Jewels verjaardagskalender

En nu komt het allerleukst! Ik mag degene die ook fan zijn van onze woef blij maken met een Jewels verjaardagskalender!

Wat moet je ervoor doen?

*Let op: 08-01-2020 gewijzigd*

 • Laat in de reacties van dit artikel achter dat je meedoet (met een geldig e-mailadres, zodat ik je kan mailen!)
 • Like Bij Zus op Facebook

Voor een extra kans:

En that’s it! Niks moeilijks of geks en dan ben jij misschien wel de eigenaar van een unieke Jewels verjaardagskalender!

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik! Een ding is in ieder geval zeker, ik kom nog een keer terug bij Studentendrukwerk. Niet vanwege de samenwerking, maar omdat ik het onwijs tof vind om gepersonaliseerde dingen te hebben. Mokken, notitieboeken, onderzetters of toch weer nieuwe visitekaartjes!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Dit artikel bevat een samenwerking. Dit doet verder niks af aan mijn mening. Samenwerkingen gebeuren alleen als ik er 100% achter sta.

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  januari 5, 2020 / 12:11 pm

  heel veel succes Kelly, nu ga je het spannend maken! Groetjes oma xxx

 2. Ans v Zantvoort
  januari 6, 2020 / 8:28 am

  Succes Kelly, echt mooie kalender

 3. Monique
  januari 8, 2020 / 5:26 pm

  Doe ook graag mee. Een kalender kun je altijd gebruiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: