2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Winactie: win een schoolplaat t.w.v €143,95! *gesloten*

winactie

Het jaar is nog maar net begonnen en ik heb nu al een geweldig gave winactie voor jullie. Ik mag namelijk een grootformaat foto op schoolplaat t.w.v. €143,95 aan jullie weggeven en daar ben ik heel trots op! Hoe je hem kan winnen lees je in dit artikel.

Moderne wanddecoratie

Tegenwoordig is het heel hip om de wat ouderwetse dingen aan de muur te hangen. Een goed voorbeeld daarvan is zo’n schoolplaat. Een textielposter met een afdruk van planten tussen een hoop planten aan de muur, de wereldkaart of het ABC alsof je je weer terug op school waant of een prachtige natuurfoto. Gelukkig heb je nu ook de mogelijkheid om je eigen foto op zo’n poster te laten afdrukken. Want wat is er nu niet toffer dan jouw favoriete foto op een moderne manier aan de muur te hebben hangen. Een toffe zwart wit foto van je gezin, je mooiste vakantiefoto of misschien wel iets compleet anders.

Wat je ook veel ziet is wanddecoratie van hout gemaakt. Zo hebben we Jewel hangen, maar ook een wereldkaart op hout in mijn oude kantoortje.

De Big Ben aan de muur

Big Ben

Anderhalf jaar geleden heb ik in samenwerking met de Canvascompany, een merk van Fotocadeau.nl een schoolplaat mogen ontvangen en reviewen. Uiteindelijk werd dat een foto van de eerste keer dat ik door London kwam. Een foto van de Big Ben vanuit de auto. Ik zie me nog met kunst en vliegwerk foto’s maken, maar het resultaat mocht er zijn en de poster heeft een hele tijd gepronkt in de woonkamer. Op die plek kwam hij bij ons alleen niet helemaal tot zijn recht, dus toen ik van Foto cadeau een foto op hout van Jewel ontving verhuisde de poster naar boven. Op de slaapkamer, daar waar hij ook eigenlijk net wat meer tot zijn recht komt.

winactie

En na anderhalf jaar ziet hij er nog steeds super uit. Het heeft de looks van textiel, maar hij wordt dus gedrukt op canvas, wat ervoor zorgt dat het een heel stevig doek is. Daarnaast werken ze met hele goede printers die zorgen voor een top kwaliteit. En, je schoolplaat wordt geleverd met een ophangsysteem, hierbij kun je kiezen uit verschillende tinten latten. Wit, zwart en blank hout.

Een geweldige winactie

Nu werd ik weer benaderd namens het hoofdmerk en leek het me een mooi idee om een van jullie hier mee te mogen verblijden! Ik mag namelijk een kortingscode voor zo’n schoolplaat aan jullie weggeven. En dan niet voor een kleintje, we doen het gelijk goed.. Ik mag namelijk een schoolplaat weggeven met een grootte van 120*90! De waardebon is ter waarde van €143,95. Hoe geweldig, te gek, gaaf en alle andere woorden is dat.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder een reactie achter met wat jij zou laten afdrukken (met een geldig e-mailadres zodat ik je kan mailen wanneer je hebt gewonnen.)
 • Like Bij Zus en Fotocadeau op Facebook
 • En deel deze blog met je familie en vrienden

Heb je geen Facebook, maar wel Instagram dan vraag ik je onderstaande post te liken en delen op Instagram. Vergeet mij daarbij niet te taggen, zodat ik het ook heb gezien! En volg mij en Fotocadeau.nl op Instagram.

De winactie loopt tot een week nadat ik de post heb gepubliceerd!

Ik wens jullie heel veel succes en ik ben enorm benieuwd naar wat jij graag zou willen laten afdrukken. En een groot dankjewel naar Fotocadeau voor deze onwijs gave winactie. Was jij al bekend met hen?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Dit artikel bevat een samenwerking. Dit doet verder niks af aan mijn mening. Samenwerkingen gebeuren alleen als ik er 100% achter sta.

Volg:

8 Reacties

 1. Ayla
  januari 11, 2020 / 7:06 am

  Oooh wat een toffe actie, ik zou een foto van mijn zoontje af laten drukken.

 2. oma
  januari 11, 2020 / 8:42 am

  leuke actie, succes en goeie deelname aan de actie. Wij volgen het en zijn benieuwd! Een fijne dag, groetjes oma xxx

 3. Monique
  januari 11, 2020 / 11:06 am

  Gaaf. Een mooie foto van onze Balto daar zou ik blij van worden.

 4. januari 11, 2020 / 1:55 pm

  Wat een geweldig idee goeie actie een foto van mijn 2 lieve katten waarvan er helaas is overleden door auto ongeluk Dat zou een mooie dierbare herinnering zijn Dat is wat ik dan wil als ik win

 5. Stefanie
  januari 12, 2020 / 9:48 pm

  Mooie actie! Ik zou graag een familiefoto printen. #memories

 6. Ellen Claeys
  januari 13, 2020 / 8:03 am

  Heel leuke winactie. Zou graag een hele mooie foto van de tower bridge printen. Mijn vriendin haar mama is van Engeland, dus back to the roots 🙂

 7. Jill
  januari 13, 2020 / 4:32 pm

  Heelll gaaaffff!!! Ik zou er dan harry potter op laten afdrukken, engeland of een leuke foto

 8. Dorothé
  januari 13, 2020 / 4:36 pm

  Mooie actie Kelly
  De Noordzee in Zoutelande bekeken zou er hier opkomen xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: