2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Wishlist- Nieuwe cadeaus bij Hema

hema wishlist cadeaus

Oh jongens, deze schrijf ik zo out of the blue nadat ik in de folder van de Hema zo’n leuke cadeaus heb gespot. Ik moet ze gewoon delen met jullie, zeker nadat ik ook nog even op de site heb gescrold !

hema wishlist

Ik maak wel vaker wishlists, maar bij deze zit ik nog een beetje extra te stuiteren op mijn stoel! Dus ik ga het jullie gauw laten zien wat ik heel graag wil kopen. En nee, dit is niet gesponsord, puur enthousiasme, dat lees je nu..

Donuts!

Ja, je leest het goed DONUTS! Kelly en donuts, tel ze bij elkaar op en je hebt nog net geen liefde op het eerste gezicht. Ze hebben een poster gemaakt met allerlei donuts op en eronder de tekst “dream, create, inspire”, dat past toch 100% bij mij! Hij kost €5, er is geen breuk over te vallen, dus ik hoop zo dat ze deze over een tijdje nog hebben.

En mokken, mokken met donuts op. Van die leuke vrolijke, getekende donuts, ik vind ze enig. En ze staan zo leuk op foto’s of naast mijn laptopje als ik hard aan het werk ben. Die kost €3,75! Koopje!

Ook hebben ze nog een onwijs leuk fotolijstje met donuts, en een koekblik, en een dienblad. Zo schattig! Ze kosten in dezelfde volgorde €3,50 , €4,- en €7,50. *Kwijl!*

Sushi en camera’s

De 2 andere dingen waar ik lyrisch over ben hebben ze niet super veel van. Maar zijn wel echt héél leuk! Een mok met stukjes sushi op.. Ik werd even gek toen ik dat zag, leuk, dat is het woord. En bedenk je daar een stuiterende Kelly bij. Hiervoor geldt ook €3,75.

Een poster en een fotolijst met een getekende camera op. Op de poster staat “make your own magic” en op het fotolijstje “so happy to see you”. Ze zijn zo leuk! En ze kosten €3,50 en €5,-.

Ik had niet gedacht dat Hema zo’n leuke cadeaus zou uitbrengen. Ik vind ze echt geweldig. En het zou allemaal zo leuk staan op mijn kantoortje boven.

Ik ga duimen draaien dat ze nog een tijdje blijven, het liefst tot november, dan kan ik ze vragen voor mijn verjaardag. En anders wordt het mijn portemonnee eens 3 keer omdraaien. Hadden jullie ze al gespot in de folder?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: