2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Het woordenboek van Kelly in het ABC

ABC

Als je me al langer volgt en ook de 365 plates leest ken je me denk al aardig goed! Maar het leek me wel leuk om mijzelf eens in een ABC te zetten, en dan niet gewoon een ABC met dingen die je wist, maar ook dingen die je nog niet wist. Eens zien of dat lukt!

Bereid je voor op een ABC met 1350 woorden!

ABCDEF

All Stars

Mijn eerste paar, en daar was ik zo trots op!

All Stars waren mijn eerste favoriete merk schoenen. Het begon met neppers van de C&A met doodshoofdjes op. Die heb ik helemaal kapot gelopen. Daarna kwamen de paarse een paar waar ik heel blij mee was. Vervolgens kocht ik de blauwe en daar heb ik ook een hele tijd op gelopen. En toen kwamen mijn Nikes, waar ik verknocht aan raakte. Maar volgende zomer wil ik weer All Stars.

Ballontraebay

Tja, deze was behoorlijk voorspelbaar. Ballontraebay en Kelly zijn een en hetzelfde. Mijn uit de hand gelopen hobby waar ik gek op ben. Een hobby die al mijn andere hobby’s combineerde!

Cupcakes

Vroeger bakte we heel vaak cupcakes! En buiten dat ik ze lekker vond was het leukste het versieren. En dan zo mooi mogelijk, want uiteraard moest er dan een hele fotoshoot worden gehouden met ze. Dat vond ik zo leuk! En die dan delen op mijn fotografiewebsite.

Dierentuinen

Een van mijn favoriete uitjes zijn de uitjes naar de dierentuin. Mijn 2 meest favoriete zijn die in Antwerpen en Duisburg. Zo mooi zijn die 2 parken. In Antwerpen ben ik nu 2 keer geweest. Ik ben echt gecharmeerd door de ligging en de omgeving, zo mooi. En dan Duisburg, die is geweldig vanwege de dolfijnen. Dat waren vroeger namelijk mijn favoriete dieren buiten de hond.

De cupcakes van toen!

Engeland

Tja Engeland is toch echt mijn favoriete land om te komen. Nu is dat ook het enige echte bijzondere land waar ik ben geweest. De plekken waar we zijn geweest zijn zo mooi. De omgevingen zijn geweldig om over uit te kijken. Dus ik ben blij dat het nog maar even wachten is voor we weer gaan. En ik dan weer nieuwe dingen mag gaan ontdekken.

Familie

Familie is voor mij het allerbelangrijkste wat er is. Zowel mijn eigen als mijn schoonfamilie vind ik ontzettend belangrijk. Ik kan je niet uitleggen hoe het voelt, maar ik doe er alles voor als het nodig is.

GHIJK

Genieten

Genieten is het allerbelangrijkste werkwoord wat er is voor mij. Maar ook dat wisten jullie al volgens mij. Want dat kom je bijna overal wel tegen hier op Ballontraebay haha.

Honden

Wat ik nu ga vertellen is misschien wat vreemd, maar als er ergens honden zijn ben ik makkelijker sociaal. Honden zijn echt mijn maatjes al van jongs af aan! Als er ergens honden zijn maak ik makkelijker een praatje. Ook op straat, als ik iemand zie lopen met een hond maak ik al gauw een klein babbeltje. Dat zie je me zo bijna niet doen haha.

Ijs

Of het nu lente, zomer, herfst, of winter is, voor ijs mag je me ten alle tijden wakker maken! Dat zelfde geldt ook voor sushi. Maar ijs vind ik altijd kunnen. Heerlijk!

Jive

Jive is al 10 jaar mijn maatje. Ze was bij wijze van de chaperone toen Kenneth en ik gingen wandelen. Verraadde me toen ik mijn eerste kus kreeg en was daar bij iedere huilbui die ik had toen ik er een tijdje doorheen zat. We waren onafscheidelijk vanaf het moment dat zeker was dat zij zou bleven, maar toen ik andere dingen ging doen werd dat minder. Gelukkig maar! Nu hangt ze aan iedereen vast, maar we zijn nog steeds dikke maatjes.

Kenneth

Dat is duidelijk. Mijn soulmate!

LMNOP

Lekker

Mijn stopwoordje met schrijven is lekker. Lekker, makkelijk en genieten. Ik denk dat als ik erop zou zoeken in de admin van Ballontraebay , dat alle artikelen weer terug zouden komen haha. Echt ik schrijf het zo vaak, maar ik meen het dan ook. Wie weet er nog andere woorden voor?

Muziek

Muziek vind ik heerlijk. Van de carnavals muziek tot de hardcore. Ik vind het op klassiek na allemaal prima. Als er een fijne beat in zit kun je al mijn voet zien bewegen op het ritme haha.

November

Mijn maand, want dan ben ik jarig haha. En dan komt Sinterklaas het land weer in, en dat zal dit jaar weer extra leuk gaan zijn!

Ontdekken

Ik ben een soort van ontdekkingsreiziger. Niet zo zeer dat ik op reis wil ofzo, maar ik wil wel veel dingen ontdekken. Zien hoe het in bedrijven gaat, hoe iets nieuws smaakt, die ene winkel. Ja ik ben nieuwsgierig en wil graag nieuwe dingen ontdekken. Maar zet me niet op het eerste beste vliegtuig naar een land want dat vind ik dan weer niks. Gewoon in eigen land ga ik in mijn uppie op pad, dat doet me niks. Maar verder weg moet toch echt Kenneth mee.

letter to heaven

Peersman

Mijn achternaam! Eentje die ik vroeger met niet zoveel trots droeg als nu. Vroeger verstonden ze hem namelijk nooit goed haha. Ik stond zelfs in de krant met Beersman, zo’n bummer! Maar hey nu gaat het goed.

QRSTU

Quotes

Ik hou van quotes. Van die quotes die je een trap onder je kont geven, waarvan je denkt dat er meer zijn met een bepaald gevoel en die wat gevoelens goed verwoorden. Ik vind ze bijna allemaal mooi.

Restaurants

Vroeger ging ik niet zo vaak uiteten, maar tegenwoordig gebeurd het vrij regelmatig. En dat vind ik heel leuk. Want Kelly + eten = genieten. De perfecte som haha.

Sims

De Sims is toch wel een van de beste spellen die ik ooit heb gespeeld! Naast de Rollercoaster en Zoo tycoon. Dat was vanaf het begin favoriet bij mij.

Transport

Dat hoef ik denk ik niet meer uit te leggen toch? Naast bloggen echt wel een passie van me. Hoewel ik het soms ook een hele vreemde wereld vind!

Uitermate

Ik ben hoog sensitief! Niks mis mee, sterker nog ik ben er best trots op, want het brengt mooie dingen met zich mee. Als ik iets moois mee maak zelf of van dichtbij dan maakt me dat uitermate blij. Heel blij dus. En hetzelfde geldt voor het negatieve. Ik voel alles gewoon heel sterk.

VWXYZ

 

Voetbalclub Fortuna Sittard

Fortuna Sittard is mijn favoriete voetbalclub. Opa speelde vroeger als keeper bij Sittardia en mede daardoor ben ik gewoon fan. Of het nou goed of niet goed gaat, Fortuna is mijn club. De club waar ik springend, schreeuwend, juichend en joelend bij in het stadion sta.

Winter

Ik hou van alle seizoenen, maar van de Winter het meest. Omdat het dan zo gezellig is in huis met de kaarsjes, de feestdagen en noem het allemaal maar op. De gezelligheid en het eten zie je natuurlijk weer terug in mijn antwoord haha.

kerstmis decoratieX-Mas

Kerstmis vind ik een fantastische tijd. Puur om de dingen waar ik altijd over schrijf. Ik vind het een heerlijke periode en daar kijk ik altijd met smart naar uit.

Yankees

Wat is de Y toch lastig! Uiteindelijk kwam ik op Yankees, en dan niet gewoon Yankees, maar de New York Yankees. Daar had ik mijn eerste witte pet van. En daar was ik apetrots op! Maar buiten dat heb ik er op de middelbare school ook vaak spullen van gehad. Die waren altijd tof.

Zoutelande

Ik kom graag aan het strand en de zee in Nederland. Ik heb in de afgelopen 22 jaar al verschillende stranden gezien, maar mijn favoriet blijft toch Zoutelande. Het voelt er zo vertrouwd, omdat ik daar veruit het meeste ben geweest. De afgelopen 3 jaar heb ik pas Domburg, Callantsoog, Texel, Scheveningen, en andere plekken bewust ontdekt. Maar Zoutelande heeft toch echt het plekje in mijn hart. Ik weet er de weg, vind het dorpje enig en de strand en het uitzicht zijn genieten.

Zo en nu ik eindelijk klaar ben na 1 dikke week schrijven, veranderen en ga zo maar door, wat wist je al? En wat is bekend ? Oh en vergeet niet wat een idee zou zijn als ander woord voor lekker haha!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Ger van Zantvoort
  september 14, 2017 / 5:12 pm

  Leuk zo’n story schrijven en leuke foto’s ook die van je zelf what een beauty.Buitenland met vliegtuig dan word het toch eens tijd dat het er van komt je weet niet wat je mist. Op korte afstand ongeveer 5 uur vliegen een heel ander leef omgeving vind.Leuk gedaan meid ga zo door. Groetjes

 2. Dorothé
  september 14, 2017 / 7:28 pm

  Wat leuk en die foto’s geweldig. Opa kiekeboe door het raam en dan de J van jive. Ja ja die was zooo duidelijk aan het snuffelen. Een topprrtje. Ontzettend leuk geschreven meis. Blijf lekker jezelf. Hoor vaak dat mensen er van genieten om je blogs te lezen. Ja meis , Ohana=familie en die band is heel stevig. No matter what. Hoog sensitief. Genieten =dubbel. Verdriet ook maar je gaatver keigoed mee om. Super!
  Mooi stukje schrijfwerk.
  Xxx #proudmama xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: