2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ballontraebay Youtube: DM Shoplog mei 2017

DM shoplog

Het is tijd voor een shoplog ! En niet zomaar eentje, nee nee, een DM shoplog in videovorm. Want daar shopte ik gisteren wat leuke spulletjes die ik graag wilde delen! Onder andere wat Essence make-up.

De DM shop(v)log

Ik kon niet alles laten zien, maar dat zal ik aankomend weekend nog wel delen! Het was in ieder geval weer interessant om te filmen. En het shoppen was natuurlijk weer super met al die kleine fijne prijsjes!

Make-up en nagellak

Op mijn vorige websites schreef ik regelmatig over make-up en nagellak en wat ik er van vond. Het interesseerde me toen ontzettend wat er allemaal speelde ! Nu nog wel, maar niet meer zo intens. Wel leek het me leuk om weer wat make-up en nagellak bevindingen te delen met jullie. Mijn vraag is dan ook, lijkt jullie dat wat ? Laat het me even weten, zou ik heel fijn vinden !

Komen jullie wel eens bij de DM ?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  mei 12, 2017 / 12:14 pm

  Ha Kelly, leuk gedaan. Maar voor mij niet zo interessant meer, door allergische reacties. Heel veel succes ermee, fijn weekend en liefs van oma xxx

 2. Ger van Zantvoort
  mei 12, 2017 / 3:22 pm

  De after shave old spice word gebruikt door oude mannen ze noemen het oude lullen geur hi hi

 3. Ger van Zantvoort
  mei 12, 2017 / 3:24 pm

  Oh ja het is wel een leuk filmpje het gaat je best goed af allemaal blijf doorgaan zo en het komt allemaal goed groetjes.

 4. José
  mei 12, 2017 / 3:25 pm

  Leuk gedaan!! Ik ga er ook graag naar toe. Hebben een groot assortiment en veel merken met goede prijzen. Groetjes José xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: