2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Zaterdagvlog: In de weekend modus komen

weekend modus

Als de combinatie IGTV en Facebook mij even in de steek laat, laat ik mij op zaterdagavond niet klein krijgen. Vandaag dan ook de eerste in, ik hoop, een reeks van meerdere filmpjes op Bij Zus. Ik had moeite met in de weekend modus komen, kijk je mee?

Het is zaterdag! De dag dat ik altijd wat opstart problemen heb. Geen idee waarom, maar ik kom dan altijd wat chagrijnig thuis en ik moet even bijkomen van de week. Ondertussen zijn er nog tientallen dingen die je wil en moet doen wat ervoor zorgt dat ik even een chocolademomentje had na de wekelijkse boodschappen. En zo zijn er nog verschillende andere dingen die ik deed! Tijd om in de weekend modus te komen.

Inmiddels is de weekend modus wel aanwezig en heb ik het gevoel dat ik het allemaal weer aan kan. Chocolade doet gelukkig veel wonderen en het feit dat ik weer door heb gezet vandaag ook. Alles komt goed, stapje voor stapje, met wat discipline, zonder al te streng te zijn voor jezelf.

Ik hoop in ieder geval dat je de vlog leuk vond! En hoe kom jij in de weekend modus? Oh en laat me zeker weten wat je handiger vind.. Deze vlogs via Facebook of op de blog!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  juli 5, 2020 / 9:03 am

  daar was je weer eens, Kelly. Als het via facebook gaat, loop ik het eerder mis, en het schrijven van je vond ik fijn om te volgen, maar je moet doen wat je zelf wil. Dit zal ook wennen, maar dan moet ik eraan denken dat ik je opzoek. Een fijn weekend, Kelly, groetjes en een knuffel van oma xxx

 2. simplynspecialcom
  juli 5, 2020 / 11:34 am

  Super leuk om zo eens een echt kijkje in je leven te krijgen en een beetje mee te gluren 😉 Handig ook die tip van het boodschappenlijstje. Denk alleen niet dat mijn vriend daar echt gebruik van zou maken #lui haha

 3. Ger
  juli 5, 2020 / 11:42 am

  Was weer leuk hoor

 4. José
  juli 5, 2020 / 12:21 pm

  Heel leuk gedaan. Ik ben ook altijd lijstjes aan het maken voor de boodschappen anders koop ik vaak dingen die ik niet nodig heb en vergeet wat ik moet hebben. Kijk uit naar je volgende bericht. gr xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: