2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Fotografie- Zoo Veldhoven vanuit mijn camera lens

Zoo Veldhoven

Afgelopen vakantie zijn we een keer naar Zoo Veldhoven geweest, en natuurlijk nam ik de camera weer mee. Toen beloofde ik een aantal van mijn gemaakte foto’s met jullie te delen, en daar vond ik het nu wel tijd voor! In het kader van beter laat dan nooit, hierbij Zoo Veldhoven vanuit mijn camera.

De papegaaien en parkieten

De papegaaien en parkieten daar hebben veel meegemaakt, maar sommige krijgen het toch voor elkaar om weer te gaan shinen als echte beauty’s ! Het is dan ook genieten om er rond te lopen en af en toe een hallo te horen. Of andere korte woordjes die de beestjes kennen. Normaal gesproken voer ik ze ook nootjes, maar dat liet ik dit keer over aan Kenneth. Ik wilde er zoveel mogelijk op de camera gezet krijgen. En met wat kunst en vliegwerk, (vliegwerk.. snap je het geintje?) lukte het me !

Uilen en roofvogels

Mijn favoriete onderdeel van het park zijn de uilen. Ik vind het geniaal hoe die beestjes je aan kunnen kijken ! Ze doen zo wijs, haha. En ook die vernietigende blik, briljant. Het is wel jammer dat je ze niet zo makkelijk op de foto krijgt, maar met wat moeilijk doen wist ik er wel een paar op de foto te krijgen. En ook van de roofvogels kun je niet makkelijk foto’s maken zonder gaas. Maar via het paadje van de uilen kon ik er wel een paar maken zonder aangevallen te worden. Nu kunnen ze niet bij me komen, maar indrukwekkend zijn die roofvogels dan wel!

 

Maki’s

Wat ik al in de 365 plates van toen vertelde was dat ze nu een kooi hadden waardoor je bij de maki’s kon komen. Een toffe ervaring was dat, waarbij er eentje echt als een model bleef zitten. Geniaal, en daar maakte ik natuurlijk ook gebruik van! Wat een schatje!

Zijn jullie al eens in Zoo Veldhoven geweest?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    september 7, 2017 / 5:41 pm

    leuke foto’s! Groetjes oma xx

  2. september 10, 2017 / 10:48 pm

    Mooie foto’s! Ik ben er al wel vaker geweest, vooral met kinderfeestjes! Liefs, Fabiën.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: