2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #1-#2 ABC Velp en verjaardagsfeest!

&ZUS #1-#2 ABC Velp en verjaardagsfeest!

Zo, zondagmiddag en ik zit weer eens achter mijn laptopje. 2 dagen was het driedubbel feest en heb ik genoten. Vrijdag uiteten bij ABC Velp en zaterdag hield ik mijn verjaardag voor familie.

1 december: ABC Velp met Michelle

Vrijdag had ik gewoon school, maar er stond wel wat erg leuks op de planning. Daarom had ik Kenneth zijn auto nodig die ik eerst nog moest vol tanken in Kaldenkirchen. Met als gevolg dat ik om 10 over 8 Kenneth moest wakker bellen, want ik kreeg het klepje niet open. Ik had de auto op slot gedaan en ik wist niet dat dan het klepje ook op slot zat. Mijn auto is niet zo fancy haha. En vervolgens kreeg ik de slang niet erin, dus ik had alweer een hoop lol voor de dag echt begon haha. Op school hadden we eerst 3 uur les waarbij we zelfstandig aan het werk gingen. Hierbij begon ik aan het organiseren van een fictief BijZus evenement. Erg leuk om te doen! Daarna hadden we nog een evaluatie over de leraren. Met die les was ik achteraf minder blij, want het voelde totaal niet goed om op de manier zoals het gebeurde de leraren te analyseren. Maar daar ga ik denk ik nog wel even achteraan.

Tetris spelen

Na school ging ik met Michelle mee naar Horst. We hadden namelijk afgesproken samen te gaan uiteten ter ere van onze verjaardag, maar we hadden gereserveerd voor 6 uur. Genoeg tijd om dus nog te chillen. We liepen het centrum in en ze liet me haar favoriete winkel zien. Op de terugweg nam ik nog een Luikse wafel, de bedoeling was dat er tony chocolonely met karamel zeezout overheen zou zitten. Maar het bleek speculoos te zijn. Ook lekker! Daarna gingen we naar haar toe. We speelden Tetris op de Nintendo Switch en kletsten wat met haar moeder. Tetris ging me zoals gewoonlijk totaal niet goed af, maar dat maakte het ook wel humor!

ABC Velp

Om 5 uur zaten we in de auto en vertrokken we naar ABC Velp. Een pittig ritje in het donker! Er was een ongeluk gebeurd bij Cuijk, dus we belandde in de file. Maar uiteindelijk waren we misschien 2 minuten te laat daar. Het eten was echt mega lekker, alleen de cakejes vielen tegen.

Ik had een bordje met sushi, een pannenkoek met karamelstroop en banaan en nog 2 borden met een paar frietjes, 2 biefstukjes overgoten met champignon roomsaus en koolsalade. Oh en niet te vergeten een stukje stokbrood. Als toetje nam ik een bakje met softijs en daarnaast had ik wat cakejes. De cakejes heb ik deels laten staan, het softijs was erg lekker! Ik wil er in ieder geval wel nog een keertje terug.

ABC Velp

Om kwart over 8 reden we weer terug en dat ging me veel beter af. Heen ging goed, maar terug was ik al wat meer vertrouwd met de weg. Ik zette Michelle thuis af en daarna reed ik door naar huis. Ik plofte op de bank en rond half 12 ging ik naar bed. Een hele gezellige dag!

2 december: nieuwe bril uitzoeken en verjaardagsfeest

Zaterdagochtend was ik al vroeg in de weer. Om 10 over 8 stond ik in de winkel om inkopen te doen voor de verjaardag. Een pittige klus, want ik ben geen held in het bedenken van wat lekker zou zijn om op tafel te zetten. Of ja, misschien juist wel, ik vind namelijk al gauw teveel geschikt haha. Om kwart voor 9 was ik thuis en begon ik gauw aan de afwas, want ik moest door naar Roermond.

Een nieuwe bril uitzoeken

Om kwart voor 10 was ik in Roermond bij papa en mama. Jill zou met me mee gaan naar de Specsavers, want daar ging ik een nieuwe bril uitzoeken. Maar papa ging ook gezellig mee! Dus we gingen met z’n drieën. Bij de Specsavers kreeg ik eerst weer een meting. Bij beide ogen was er een kwart veranderd. Links in de cilinder en rechts in iets anders haha. Dus we gingen op zoek naar een nieuwe bril. Ik heb er een stuk of 20 op gehad, maar er bleven er 2 over waarvan ik dacht “Ja, die zijn leuk!”. De 2e bril was gratis, dus na een berekening en nadenken besloot ik ze beide te nemen. Een van Superdry en een van Specsavers. Hoe ze er uit zien bewaar ik voor over een dikke week, dan kan ik ze namelijk gaan halen.

Rondsnuffelen in de stad

Na de Specsavers liepen we even over de kerstmarkt, die zag er weer gezellig uit. Ook kwamen we neef Mitch tegen, daar babbelde we heel even mee en toen ging hij gauw verder met zijn planning. Papa kwam op het idee om bij de Hema een warme chocolademelk te gaan drinken. En dat vonden Jill en ik een geslaagd idee! Ik nam naast de warme chocolademelk met slagroom nog een appelbol. Jum! Ook kreeg ik een speculaasvlaai van papa voor op mijn verjaardag. Lief!

Daarna gingen we naar de C&A, want Jill had er een rokje gezien. Die vonden we niet, dus we liepen naar de H&M om te kijken of er daar wat leuks hing. Maar daar hing al helemaal niks. Dus terug naar de C&A waar ik vroeg of ze het specifieke rokje hadden. Maar ook zij wist het niet, dus Jill paste een ander rokje en een heel leuk vestje. Mop van de dag: Jill ging met het vestje naar huis haha.

Verjaardagsfeest

Weer terug bij papa en mama vertelde ik heel kort over de Specsavers en toen reed ik gauw naar huis. Ik moest nog gaan poetsen en ik had niet heel lang meer. Terug thuis ging ik gauw met de stofzuiger door de benedenverdieping en ik poetste de wc. Kenneth belde dat hij onderweg was naar Roermond en dat hij bijna klaar was. (Hij moest even wat dingen regelen voor zijn baas). Ik ruimde nog wat rommeltjes op en daarna vloog ik naar de winkel voor wat vergeten dingetjes.

Daarna was ik klaar en niet veel later kwamen José en Oma aangereden. Ze waren net binnen toen Opa en Oma ook kwamen. Dat was goed getimed! Ger, Kenneth en Jill kwamen daarna aangereden. En niet veel later kwamen ook Papa, Mama, Mandy en Olaf! Een gezellige boel. En ik genoot van 2 oma’s die Olaf aan het bewonderen waren. Het werd in ieder geval een hele gezellige middag!

Gezellige avond

Toen iedereen naar huis was waste Kenneth en ik even af. En daarna ging ik naar de Lidl voor het avondeten. Dat werd een schnitzel met krieltjes en de rauwkost die we nog hadden staan haha. Ook lekker! Daarna waste ik weer af en keek ik even tv. Rond 8 uur kwamen Jordy, Mandy, Jill en Olaf nog op bezoek. Jordy had de hele dag gewerkt, dus die kwam ’s avonds nog even. Ook heel gezellig!

We keken met z’n allen tv en we speelden even op de Playstation. En maakte er eigenlijk een hele rustige avond van. Dat moet ook kunnen. Rond 10 gingen ze weer naar huis en keken Kenneth en ik nog even tv. Ook snuffelde ik in een van mijn cadeautjes! En om half 1 ging ik naar bed.

Het waren 2 hele leuke dagen! Ik heb genoten, drie dubbel en dik om precies te zijn. Hoe waren jullie vrijdag en zaterdag? 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  december 4, 2017 / 8:05 am

  Kelly, wij hebben ook genoten op je verjaardag, pride of you, hoe je alles verzorgt! Het was geweldig om Mandy en Olaf ook weer eens te zien. Wat is Olaf toch een prachtig menneke! Het was een gezellige middag en jij kunt er weer een jaartje tegen. Fijn, dat je er zelf zo van genoten hebt!
  Een fijne dag en succes, groetjes oma xx

 2. Dorothe
  december 4, 2017 / 9:18 am

  Tja als je in het gips zit kun je niet veel maar zaterdag de Sint kadootjes af ge(h)maakt en zondag gezellig met het hele gezin Sinterklaas gevierd de eerste keer voor Rosa en ze vond het geweldig. Voor jou nog van harte gefeliciteerd en geniet van je neefje

 3. Dorothé
  december 4, 2017 / 9:28 am

  Het was zo gezellig echt mooi. Warm en knus. Wat een leuke bordjes trouwens van het restaurant in Velp
  Heel benieuwd naar je nieuwe brillen in het echie.
  Tijd vliegt, dus je hebt ze zo. Xxxx

 4. José
  december 4, 2017 / 9:55 am

  Dat was weer een leuk druk weekend.oma Fien vond het ook leuk, was duidelijk aan het gezicht te zien. De eerste reactie in de auto was, Olaf lijkt precies op Jordy. Dat restaurant willen we ook een proberen. Misschien bij een volgende gelegenheid. Gr xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: