2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #100-#101 met de crew op pad

crew

Het is alweer zondagavond en nu pas heb ik tijd gevonden om terug te blikken op vrijdag en zaterdag. Vrijdag was een hele gewone dag en zaterdag was het tijd om met de crew op pad te gaan. Gezelligheid!

9 maart: een hele gewone vrijdag

Vrijdag was een hele gewone dag! Ik had stage, dat verliep normaal gelukkig. Het was wel ontzettend druk via de telefoon, de chauffeurs hadden uitgevonden hoe ze moesten bellen haha. De dag was zo om en dat is het fijnst voor een vrijdag. Na het werk kookte ik een soort wortel stamppot, maar dan met wortels uit blik. Niet mijn slimste plan. Daarnaast hadden we dan nog een hamburger en bietjes en spinazie.

Oh en we kregen goed nieuws wat betreft de auto! We hebben hem gekocht! Volgende week kan ik hem eindelijk met jullie delen! Er was voetbal vrijdagavond, maar dat was een uitwedstrijd, dus ik kon niet mee. Ik twijfelde of ik naar Roermond zou rijden, maar ik besloot de boodschappen te gaan doen. Dat bespaarde tijd op zondag. De boodschappen waren zo gehaald en daarna had ik nog even een blogmomentje en toen was het bedtijd. Ik was moe en ik wilde dat het zo snel mogelijk zaterdag werd!

10 maart: met de crew op stap

Zaterdag was een dag waar ik mij op had verheugd. We reden al vroeg naar Roermond waar Kenneth en Ger naar therapie reden en ik bij José bleef kletsen. Om 11 uur meende ik ze voorbij te zien rijden, maar omdat ze niet op de plek parkeerde dacht ik even gek te worden. Maar eenmaal buiten stonden ze bij mijn vader haha. Ik was nog niet doorgedraaid. Ger haalde nog een leuke politieke actie uit terwijl er mensen van de politiek langs liepen. Die wisten niet goed te reageren. En daarna kwamen Jordy, Mandy en Olaf aan rijden. Jippie! Kenneth ging nog een broodje eten bij zijn ouders en ik liep bij die van mij naar binnen. Olaf kreeg nog een fruithapje en dat had ik nog niet gezien. Dat was zo schattig! Na het eten speelde ik even met hem en toen ging de crew weer eens op pad!

Venlo en Horst onveilig maken

crew

We reden met z’n allen (Kenneth, Jordy, Jill, Mandy, Olaf en ik) naar Horst toe. Daar ligt namelijk Old School Toys. Een winkel vol met funkopops. Erg leuk om eens te snuffelen en voor de meeste ook te kopen haha. Na een heel dik  uur in de winkel liepen we weer naar buiten. Op naar Venlo! Daar gingen we eerst een broodje eten bij de Subway. En daarna liepen we door de stad langs een tassenzaak, de boekhandel, Game Mania en Jamin, richting Primark. En daar hebben we lange tijd rondgelopen. Het was er warm, te warm eigenlijk. Maar we hebben ons gered en we liepen allemaal wel met minimaal 1 item tevreden naar buiten. Goed geslaagd dus!

Pannenkoekenfeest

Na het shoppen reden we naar ons huis toe. Jordy en ik gingen even wat boodschappen doen en daarna bakte ik pannenkoeken. Ik moest Jill en Kenneth nog terug sturen voor mix, want ik had niet genoeg, en daarna was het eindelijk etenstijd. Olaf zat bij Mandy op schoot en keek heel geïnteresseerd naar wat er allemaal langs hem af ging. Zo leuk! Als toetje had ik ijs meegebracht, dus daar zaten de zusjes van te smikkelen haha.

Olaf zat op tafel bij Jordy en was druk bezig met spelen. Daarna kreeg ik hem nog even op schoot en ging hij aan de slag met een placemat. Zo grappig! Ik knuffelde hem nog even flink, aangezien ik hem weer een tijdje niet zie, en daarna was het tijd om hem met Mandy en Jordy uit te zwaaien. Jill bleef nog even Shadow Hunters kijken en daarna brachten we haar naar huis. We dronken nog wat, liepen nog even bij Ger en José naar binnen om de auto te ruilen en daarna reden we naar huis en was het tijd om te slapen!

Vrijdag was lekker productief en zaterdag was een hele gezellige dag met de crew! Hoe was jouw zaterdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 12, 2018 / 8:12 am

    leuk om te lezen, Kelly. Fijn, dat jullie zaterdag zo genoten hebben met z’n allen!! Voor mij was het mooi weer om wat in de tuin te doen en ook fijn dat de anemoonknolletjes weer in de grond zitten. Het buitenleven begint weer, dat geeft een goed gevoel. Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: