2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #102-#103 fijne zondag en lekkere bonenstamppot

zondag

De kop is er weer af! Gelukkig, want dat betekent dat het weekend alweer meer in zicht is. We hadden een hele fijne zondag en de maandag was vol. Ik at hele lekkere bonenstamppot en een gezellige avond!

11 maart: een hele fijne zondag

Zondag was echt een hele fijne dag. Ik was weer vroeg wakker en dit keer maakte ik daar gebruik van. Eerst begon ik met de was, daarna deed ik de afwas en vervolgens bedacht ik me dat ik net zo goed de hele benedenverdieping even kon doen. En toen was het kwart voor 10 haha. Ideaal! Ik kroop nog een kwartiertje langs Kenneth en daarna maakte ik stokbrood klaar in de oven voor het ontbijt. Ondertussen legde Kenneth een boekenkast in de auto van Ger, omdat die naar Jill ging. We aten even en daarna reden we naar Roermond. Heerlijk dat ik geen boodschappen hoefde te doen.

We gingen eerst bij mijn ouders en Jill langs, even wat drinken, kletsen en lachen om vervolgens door te lopen naar Ger en José. Daar bleven we even gezellig kletsen en toen moest Kenneth hals over kop naar huis om papieren van zijn werk door te scannen. Ik liep terug naar mijn ouders en schoof aan bij de lunch. Een lekker kommetje bamisoep en een broodje. We kletsten een hele tijd en toen kwam Kenneth weer terug. Mambo leek wel een rondje te willen wandelen, dus dat gingen we met z’n allen doen. Alleen papa ging niet mee. Het was zalig buiten! Daarna dronken we nog wat en toen gingen we naar huis.

Als avondeten maakte ik nasi met saté en Kenneth maakte er nog omelet bij. Na het eten deed ik de afwas en ging ik boven even rommelen. Ik heb namelijk een gave wereldkaart gekregen en die wilde ik graag eerst een mooi plekje geven voor hij online komt. Daarna schreef ik  nog 2 blogposts, het dagboek van zondag en weer een kijkje in mijn boodschappenwagen. Vervolgens was het tijd om de boterhammen te smeren en weer naar bed te gaan.

12 maart: lekkere bonenstamppot

Maandag was een fijne werkdag. Het was rustig, maar ik had wel continue iets te doen. En we hadden nog een traktatie vanwege een verjaardag. Tegen het einde van de dag kregen we het druk met een zending. Net als afgelopen vrijdag. Het was weer even jagen, maar het lukte. Op stage kwam ik Kenneth nog even tegen, die was iets eerder klaar als ik. En om precies half 6 sloot ik alles af en vertrok ik naar Roermond!

Papa had voor mij bonenstamppot meegekookt en die was heel lekker! Met jus en vlees. Echt smullen! Daarna at ik nog snel een aardbei yoghurtje en toen vertrokken we naar Sittard. Er was namelijk weer een voetbalwedstrijd, Fortuna Sittard tegen de Graafschap. Het was een matige wedstrijd vond ik, de eerste 15 minuten en de laatste 15 minuten waren mooi. Er waren een hoop kansen, maar uiteindelijk bleef het 1-1.

Na de wedstrijd reden we naar huis. Ik dronk nog wat en daarna reed ik naar huis toe. Uiteindelijk lag ik om kwart voor 12 weer in bed. En toen was de maandag voorbij.

Het waren fijne dagen! De zondag was gezellig en echt zo’n zondag. En maandag was gelukkig gauw om. Hoe was jouw zondag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 13, 2018 / 8:26 am

    jullie hebben weer mooie dagen gehad, wij ook hoor. Het weer was ook mooi. Vandaag weer even wat minder, helaas! Leuke foto van jou en Jill. Een fijne dag Kelly, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: