2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #104-#105 een hele lange file en omweg

file

Zo het is weer tijd voor een dagboekje. De dinsdag was een drukke dag met een hele lange file. Woensdag was een rommelige dag, had ik even een dipje en gingen we op bezoek. Ik neem je mee!

13 maart: een hele lange file en omweg

Dinsdag was natuurlijk weer een stagedag. Het was nog een gigantische uitdaging om daar te komen! Er stond file op de A73, 110 minuten uiteindelijk, dus ik ging met een omweg over de dorpen naar Venlo. 50 minuten heb ik er over gedaan en dat is nog niks tegen over anderen. Van dinsdag kan ik mij verder niet super veel meer herinneren. Ik had nasi meegenomen als lunch, jum! De stagedag was verder prima volgens mij.

Na stage reed ik naar Duitsland om even te winkelen bij de Lidl en natuurlijk te tanken. Thuis maakte Kenneth het eten klaar, dat was fijn. Aardappeltjes met groente en zalm in bladerdeeg! Na het eten waste we samen af en toen wandelden we nog even naar de boodschappen winkel. Terug thuis keek ik Zomer in Zeeland terug en daarna was het tijd voor de boterhammetjes en bed.

14 maart: even spannend

Gisteren was een redelijke dag. Ik kwam op stage met het idee dat ik een andere dag zou hebben dan normaal. Dat bleek een dag te vroeg te zijn. Dus ik ging gewoon weer aan de slag. Ik kreeg er ook wat meer verantwoordelijkheid bij, dat benauwde me enorm. Ik vond dat heel spannend, ondanks dat ik het merendeel toch al doe. Gelukkig was mijn stagebegeleider op bezoek voor een andere leerling en die gaf me wel het vertrouwen en de rust. Daarnaast kreeg ik van een andere leraar te horen dat onze presentatie van de open avond een vervolg gaat krijgen. Heel leuk! En de dag was zo weer om.

Ik was ietsje later klaar, dus ik was toevallig tegelijk klaar met Kenneth. Maar toch was ik iets eerder thuis haha. Ik maakte roasted potatoes en vis uit de oven met sperzieboontjes. Erg lekker. Na het eten reden we nog even naar Roermond om te buurten. Dat was heel gezellig en Mambo was er ook heel blij mee haha. Die foto zie je hieronder. Malle zeehond. Rond kwart voor 10 gingen we weer naar huis, maakte we de tassen klaar en toen was het bedtijd.

En toen was het alweer donderdag! Donderdag oh donderdag, de schoonste dag der dagen, ’s morgens nog een halve week, ’s middags nog maar 1 dag. Hoe waren jouw afgelopen dagen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  maart 15, 2018 / 7:18 am

  Eindelijk weer donderdag mooi bijna weekend. Opstaan met de zon en straks? We weten het niet. Het voorspelt nattigheid. Naar buiten met een zeem en de wagen is weer schoon.. toch?
  Het was gezellig en denk er aan:
  Alles kump good xxx

 2. oma
  maart 15, 2018 / 8:21 am

  mam zegt het ook al: alles komt goed en iedereen komt zo van alles tegen. Bovendien weet je dat je meer wegen kunt bewandelen, daar is stage natuurlijk heel goed voor! Fijne dag Kelly, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: