2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #106-#107 helpen bij voorbereidingen en pittige vrijdag

voorbereidingen

Zo daar zijn we weer. Gisteren was het even stil, daar vertel ik morgen meer over. Donderdag hielp ik mee aan de voorbereidingen van de Venloop en vrijdag had ik een pittige dag. Niet qua werk, maar lichamelijk.

15 maart: Welkom bij en voorbereidingen Venloop

Donderdag was het tijd voor een leuke dag met minder werk dan normaal. De dag begon met het verwerken van mappen van de chauffeurs. Daarna had ik Welkom bij KLG. Een leuke bijeenkomst waarin we werden overspoeld met allerlei feitjes onder het genot van een stukje vlaai en drinken. Een uurtje later was dat weer voorbij en kon ik me nog even storten op al het andere werk dat er nog lag. Ik nam een halfuurtje pauze en ging daarna nog even gauw door.

Om half 2 pikte Malisa mij op bij mijn bureau en gingen we op jacht naar de ruimte waar we moesten zijn. Uiteindelijk vonden we het en gingen we samen met een collega aan de slag. We gingen namelijk helpen bij de voorbereidingen van de Venloop. 126 mensen doen er mee, dus moesten er ook 126 zakken klaar gemaakt worden. Een flinke klus van verdelen, vouwen, filmen, opletten en al dan niet meer. Ik zal hierboven de vlog zetten waar Malisa en ik one second of fame hebben haha. Om kwart voor 6 waren we klaar. Ik keek nog even wat na in het systeem en daarna reed ik naar huis.

Eenmaal thuis maakte ik hele simpele tagliatelle met saus en gehakt. Ik deed nog even de weekboodschappen, want dan was ik daar vanaf. En daarna dook ik de bank op, want ik kon niet meer staan en amper lopen. 5 uur staand bezig zijn is mijn systeem niet meer gewend. En zo lag ik ook vroeg in bed en sliep ik als een blok.

16 maart: lichamelijk niet in orde en druk

Vrijdag voelde ik mij niet lekker en leek er een griepje op te komen. Ik wilde wel gewoon gaan proberen, dus dat deed ik. De dag leek redelijk rustig te beginnen, maar na 10 uur werd het me al duidelijk dat het toch nog wel eens een hectische dag kon worden. Dingen veranderde in het systeem, waardoor ik mijn werk niet af kon maken. Héél frustrerend.

Uiteindelijk werd dat teruggedraaid rond half 2. Dus toen moest ik rond de 200 stickers wegwerken. Dat is veel als je bedenkt dat het zo vroeg mogelijk bij de loods moet zijn, omdat vrijdag de drukste dag van de week is. De middag was er ook een iemand minder, dus de telefoontjes kwamen nog eens tussendoor, andere dingen moesten gedaan worden en zo werd het een pittige middag. Maar uiteindelijk verliep alles prima en loste alles zich op. Normaal had ik het een lekkere drukke middag genoemd, maar met de rugpijn die ik de hele dag had vond ik dat toch niet haha.

Het was half 6 voor ik het wist en toen kon ik naar huis! Eindelijk! Ik dook de bank op met een deken en toen Kenneth belde dat hij onderweg was naar huis kroop ik er weer af. Ik wokte brocolli warm en bakte de tagliatelle op en zo hadden we avondeten. We hadden een hele rustige avond en via de Fortuna app kreeg ik melding dat ze gewonnen hadden met 1-2 tegen Oss!  En daarna was het voor mij tijd om naar bed te gaan.

De werkweek was gelukkig weer zo om. Het was leuk om mee te helpen aan de voorbereidingen en momenteel heb ik alleen nog last van mijn keel, daar waar het ook mee begon. Ik heb ook het idee dat het geen griep of verkoudheid is. Maar goed, als het nog lang blijft ga ik er wel mee naar de huisarts. Hoe was jouw vrijdag? Was hij ook zo voorbij?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 18, 2018 / 1:19 pm

    Fijn, dat je vanmorgen al hier was en het ging beter met je. Je was aan rust toe, en we hebben gezellig moeten lachen, dat is gezond. Een heel fijne middag, de zon komt eraan. Knuffel oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: