0   14
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

&ZUS #108-#111 een nieuwe auto, gezelligheid en stage

auto

Na aanleiding van een poll op Facebook ga ik uitproberen hoe het is om 2 keer per week een dagboek te delen. Dit keer laat ik je onze nieuwe auto zien, neem ik je mee in gezelligheid en op stage!

zaterdag 17 maart: een nieuwe auto

Zaterdag was het eindelijk zover! We mochten na een hoop gedoe met de financiering en weer een mooie constructie onze auto eindelijk ophalen. Een hele toffe Seat Ibiza. Het had gesneeuwd, maar dat hield ons niet tegen! Eerst haalden we Jill op in Roermond, daarna vertrokken we naar het noorden. We ontbeten bij Mc Donalds en daarna reden we naar Boxmeer. De auto ophalen ging sneller dan de financiering regelen. En daarna was het tijd om rond te rijden en even wat winkels te bezoeken! Eerst de Action, vervolgens een boekhandel en het centrum van Boxmeer, daarna de Mitra in Roermond en we deden nog een poging om aan paashaantjes te komen bij de Bakker Bart op het Retailpark. Die poging mislukte haha.

Daarna reden we terug naar papa, mama, Ger en José. Het voordeel is dat je iedereen tegelijk iets kan laten zien. Dus ze kwamen allemaal naar buiten, inclusief oom Ton en tante Ans, die op bezoek waren bij Ger en José. Heel leuk! Ik haalde bij mijn ouders nog mijn canvasdoek op. Die heb ik gekregen van Albelli en ik heb er een speciale foto op laten zetten. Ik laat hem je heel binnenkort zien, maar ik kan nu al zeggen dat het een tranentrekker was en heel mooi. Daarna gingen we naar Ger en José voor vlaai! Ger had nog risolles en pasteitjes, die waaren mega lekker. Kenneth en ik gingen nog even naar de winkel, zo hoefde ik zondag niet meer.

Als avondeten aten we saoto soep mee. Die smaakte super lekker! Na het eten maakten Ger en ik nog Es Shanghai en bleven we nog een tijd gezellig kletsen. En daarna gingen we naar huis!

zondag 18 maart: snuffelen bij de bieb

Zondag waren we al heel vroeg wakker, ik maakte stokbrood warm en ik schreef het dagboek van donderdag en vrijdag. Ik begon aan het huishouden en daarna kreeg ik een appje dat mijn ouders en zusje naar opa en oma gingen. Dus Kenneth en ik gingen ook nog even die kant uit, konden zij ook gelijk de auto zien. Daarna ging ik met mijn ouders en Jill mee. Ik zou namelijk met mama en Jill even naar de bieb en de stad gaan en dan kon Kenneth mij ’s middags weer ophalen. We lunchten even en daarna gingen we op pad!

Het was ijskoud buiten, maar we wisten toch bij de bieb te komen. Ik nam er 2 boeken mee! Daarna liepen we nog even wat winkels af in de buurt van de bieb en we deden een kleine boodschap bij de Jumbo. Eenmaal terug was het tijd voor warme chocolademelk en een donut! Ik bleef nog een tijdje bij ze en las wat boekjes. Kenneth haalde me rond 5 uur op met Kevin. Die was komen gamen.

Eenmaal thuis kroop ik de bank op met wat foldertjes, een leesboek en mijn koptelefoon haha. Rond kwart voor 7 kwam onze thuisbezorgd bestelling! Ik had een pizza half om half, met een speciale pizza en pizza tonno. Maar heel erg lekker vond ik het niet. Volgende keer ga ik gewoon weer voor Hawaii. Daarna ging ik lekker bloggen en daar amuseerde ik me de rest van de avond mee. Kevin ging rond 10 uur naar huis, ik smeerde de boterhammen en daarna was het bedtijd.

maandag 19 maart: heel erg hectisch

Maandag was echt extreem hectisch. Zoveel zendingen die mee moesten en allemaal laatste moment werk. Ik was om 10 voor 6 klaar en toen reed ik gelijk door naar huis. Kenneth was al aan het koken, heel fijn! We aten speklapjes met aardappeltjes en spruitjes! Na het eten waste we samen af, maakte de tas klaar en toen reden we nog even naar Roermond. Daar keken we Zomer in Zeeland mee en toen gingen we weer naar huis. Dat was heel gezellig en spontaan op een maandag!

dinsdag 20 maart: de dag was zo om

Dinsdag was voorbij voor ik het wist. In de ochtend had ik wat dingen op te lossen, waardoor alles later klaar was. En ik had daardoor tot een uurtje of 4 meer dan genoeg te doen. Wel fijn, want de dag was zo om. Half 6 was ik klaar en kon ik lekker naar huis. Ik maakte vis uit de oven met roasted potatoes en bietjes. Simpel, maar lekker.

Na het eten ging ik nog even boodschappen doen. Brood, jodenkoeken, yoghurt, groente en visburgers nam ik mee. En zo ben ik voor deze week echt klaar! Eenmaal thuis ruimde ik het afval op, waste ik af en daarna begon ik weer te schrijven. Ik belde nog even met mama, schreef nog even verder en toen was het bedtijd.

Zo en dat was een lang dagboek! Ik ben benieuwd wat je er van vond, laat het me weten!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 21, 2018 / 8:49 am

    je had ook van alles te vertellen, echt dagboek. Een fijne dag Kelly, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: