0   14
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

&ZUS #112-#114 woensdag, donderdag en vrijdag

woensdag

Er zijn al heel wat dagen voorbij, maar daar zijn we weer hoor. Druk is een woord dat nu nogal in mijn woordenboek voor komt. Laten we maar de woensdag, donderdag en vrijdag gaan bekijken.

woensdag 21 maart: lol met Kaya

Hoe mijn stage dagen zijn verlopen weet ik eigenlijk niet meer zo goed. Ik weet dat ik woensdag positieve feedback kreeg, maar daarna weer allerlei kleine dingen mis gingen. Wie werkt maakt fouten zullen we maar zeggen.

Na het werk wilde ik chili con carne maken met rijst, maar uiteindelijk werd dit in wraps met wat kaas eroverheen. Daar had Kenneth veel zin in, dus voorruit dan maar haha. En als toetje hadden we Tony Chocolonely karamel zeezout. Na het eten waste we snel af en maakte we Kenneth zijn tas klaar. En daarna reden we nog even naar Roermond! We moesten volgens mij een pakketje op de post doen en bij ons in het dorp zijn alle winkels dicht. In Roermond kun je dan nog terecht bij de Appie om post af te geven.

Daarna buurtten we even bij mijn ouders en Jill. Ik had nog lol met Kaya, die haalde ik even uit zijn kooi met een koekje en dat beest is gewoon leuk om naar te kijken. Hij wilde nog mee thee drinken, dus verveelde hij mij met mijn lepel haha. Daarna haalde Jill een glas water en dronk hij daaruit. Echt humor! Rond half 10 gingen we weer naar huis en naar bed.

donderdag 22 maart: een thuisavondje

woensdag

Donderdag was ik op tijd klaar op stage! Het was een dag met een piek aan drukte en daarna zakte het weer in. Onderweg stopte ik nog even bij de Lidl voor kleine boodschappen voor het avondeten. Kenneth had wel een lange dag door files, dus die kwam pas laat thuis. Als avondeten maakte ik bagels met een visburger, sla en een soort komkommersalade.

Die komkommersalade wilde ik hier delen als recept, maar ik ben er toch niet helemaal tevreden over. Dus dat laat ik voor wat het is. Toen Kenneth had gegeten begon ik aan de afwas, belde ik nog even met mama en daarna had ik het druk met 2 artikelen schrijven voor een samenwerking. Een heb je al kunnen lezen, dat gaat over het pronkstuk van mijn kantoor en de ander komt nog online! En daarna was het bedtijd, want we waren allebei heel moe.

vrijdag 23 maart: een hele spannende wedstrijd

Vrijdag was een drukke dag. Ik verhuisde naar mijn eerste plekje op stage bij de chauffeursbalie. Het werd even hectisch met de telefoon, maar aan het einde van de dag zakte het allemaal weer en was het goed te doen. Ik kreeg er nog een nieuwe taak bij, namelijk de chauffeurs helpen als ze terug komen. Erg leuk!

Half 6 kon ik gelukkig gaan, want ik moest naar Roermond! Daar at ik lekkere bonenstamppot met een worstje en yoghurt na. Vervolgens ging ik samen met papa en Jill naar Sittard. Fortuna speelde tegen Cambuur en dat werd een spannende wedstrijd. Het begon namelijk met 0-2 tegen in de eerste 5 minuten. Toen hadden we echt het idee dat we beter naar huis konden gaan. Maar het draaide 180 graden om! Door 2 penalty’s en nog een mooi schot wonnen we uiteindelijk met 3-2. Echt super! Na de wedstrijd stopte we nog even bij de Mc Donalds en daarna reden we naar mama. Even gezellig samen eten en toen ging ik gauw naar huis!

En dat waren de laatste werkdagen van afgelopen week! Ik was blij toen ze om waren en het weekend was. Was jij dat ook?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 26, 2018 / 5:45 pm

    Mooi geschreven Kelly, maar “bij Zus” wilde mijn reacties weer eens niet. Het is onderhand avond. Ik ben niet de hele dag blijven zitten! Groetjes van oma xx (en nu…)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: