2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #115-#118 Potter, knuffels en structuurjunkie

potter

Het is tijd voor mijn favoriete dagboek van de week! Die met het weekend. Dat stond in het teken van Harry Potter in Almere, heel veel knuffels met Olaf en ik kocht maandag “werkboek voor een structuurjunkie in spe”!

zaterdag 24 maart: Harry Potter in Almere

Zaterdag was het al vroeg dag voor iemand die pas om 12 uur in bed lag. Om 8 uur ging de wekker, zodat we iets na 9 uur in Roermond waren. Samen met Jill gingen we op weg naar Almere, daar lag namelijk de Lemistore met Harry Potter spullen. Na 2,5 uur rijden waren we eindelijk daar. Het was erg leuk om er eens te kijken. We dronken een glaasje butterbeer en er waren Harry Potter figuren vanwege het feit dat ze net waren verhuisd naar een nieuw pand. Jill nam er een aantal toffe dingen mee en daarna reden we naar Bataviastad in Lelystad. Daar keken we eerst bij de boot en daarna liepen we het outlet in.

We maakte een ronde door het outlet. Persoonlijk vond ik het veel leuker dan het outlet in Roermond. Lekker ruim, rustiger en veel overzichtelijker. Na het snuffelen en alleen een krijtbord voor op een deur te hebben gekocht haalde we nog een softijsje bij de frituur aan de ingang. En toen reden we richting Roermond. Onderweg maakte we nog een pitstop voor het avondeten. Ik nam een  kipnuggets menu. Weer eens wat anders! Om kwart over 6 waren we terug in Roermond! We dronken nog wat bij papa en mama, buurtte nog even bij Ger en José en toen gingen we naar huis. Eindelijk naar bed!

zondag 25 maart: heel veel knuffels

Zondag was weer vroeg, niet vanwege het vroeg opstaan, maar vanwege het uur verschil! Ik begon even met wat wasjes te draaien. Ook maakte ik alvast stokbrood warm en daarna reed ik naar de winkel voor de weekboodschappen. Binnen een kwartiertje was ik terug! Mijn ouders waren op weg naar opa en oma, daar wilde ik ook nog even langs gaan. Opa was zaterdag 3 keer aan de deur geweest met bakjes hemelse modder. Omdat ik wist dat ik zondag ook gedeeltelijk weg was besloot ik zelf even te buurten haha. Kenneth ging mee en het was erg gezellig!

Nadat we bij opa en oma waren geweest reden we naar Mandy, Jordy en Olaf. Eindelijk tijd om te knuffelen. Dus dat deed ik in overvloed en gelukkig herkende hij ons nog. Hij lachte toen hij ons zag, dus dat was een goed teken. We speelde met het speelgoed en hadden lol. Daarnaast was het gewoon ook heel gezellig. We speelden een spelletje op de Playstation, kletste bij en uiteindelijk bleven we ook nog mee eten.

Na het eten speelde we nog een paar potjes op de Playstation en toen gingen we richting huis. We stopten nog even bij mijn ouders en Jill om dat krijtbord op te halen. Die waren we vergeten, het is namelijk meer een poster, dus dat vergeet je makkelijk haha. We dronken nog een mok thee en toen gingen we naar huis. Boterhammen klaar maken en naar bed!

maandag 26 maart: een computerloos avondje

Maandag was weer een stagedag. Die ging best wel snel voorbij aangezien het lekker druk was. Na stage reed ik naar Duitsland. Ik haalde wat boodschapjes bij de Dm en daarna ging ik tanken. Kenneth was ondertussen aan het koken, dus ik kwam thuis en het eten was al klaar! We aten aardappelen met een saucijsje en rode kool met peer. Ik wilde graag “Werkboek voor een structuurjunkie in spe” kopen van mijn eerste stageloon. Maar aangezien Bol bij mij niet werkte deed Kenneth dat voor me. Daarna deden we samen de afwas, zodat ik lekker kon gaan bloggen. Maar dat liep mis, want ik zag dat iets was gaan lekken in de koelkast. Dus toen kon ik de koelkast poetsen, waarna ik dus maar de hele koelkast een sopje gaf.

Toen ik klaar was belde ik nog even gezellig met mama en daarna keken we Zomer in Zeeland. De laatste aflevering alweer, zo jammer! Ik hoop dat er een vervolg op komt, maar ik ben er bang voor. En toen was het tijd om boterhammen te smeren en naar bed te gaan. Geen bloggen, maar toch nog een prima avondje.

dinsdag 27 maart: werkboek voor een structuurjunkie in spe

Dinsdag was heel hectisch op stage. Ik weet niet waar het vandaan kwam, maar het voelde als een hele onrustige dag. Uiteindelijk hebben we het overleefd! Na stage reed ik naar de Albert Heijn, want daar kwam mijn werkboek aan. Dus die haalde ik daar op en ik haalde nog wat boodschapjes. Als avondeten aten we wortelstamppot met speklapjes, daar hadden we veel zin in. En als toetje hemelse modder, die kreeg ik dus van opa en oma. Na het eten had ik een flinke afwas, maar met een Youtube filmpje was het zo gebeurd.

Ik kroop achter de laptop om te schrijven, ik belde nog even met mama en daarna werkte ik nog in mijn nieuwe werkboek. Daar zal ik over een tijdje nog wel iets over schrijven. Om half 10 smeerde ik mijn boterhammen en daarna was het verzorgen en naar bed.

En dat waren weer een hoop dagen met plezier en van alles en nog wat. Een hele gezellige zaterdag, een hele knuffelige zondag en weer 2 volle stagedagen. We gaan weer lekker zagen vandaag! Ik wens je een fijne woensdag.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 28, 2018 / 8:03 am

    Nu had je weer veel te vertellen, je hele leventje komt zo op papier, dat wordt een kostbaar bezit. Weer zo’n mooie foto van Olaf met tante Kelly, je ziet hem spurten. Fijne dag Kelly, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: