2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #119-#121 rustige stagedagen en ABC Sevenum testen

ABC Sevenum

De week is voorbij! Eindelijk een lang weekend, dat werd tijd. De afgelopen dagen waren rustig, ik had natuurlijk stage. Was een avond thuis, een avond bij mijn ouders en vrijdagavond ging ik uiteten bij ABC Sevenum!

woensdag 28 maart: lekker avondje op de bank

Woensdag was een rustige dag op stage! Niet heel druk en dat was wel weer eens lekker. Kenneth was laat klaar dus ik at alleen. En dat gaf me de kans om wat witte rijst te maken met groente en een visburger. Lekker! Na het eten keek ik even wat Youtube filmpjes. Rond kwart op 7 kreeg ik een belletje dat Kenneth op weg was naar huis, dus ik maakte de wortelstamppot warm en rode kool en daarnaast bakte ik nog een visburger voor hem. Ik belde nog even met mama en die gaf me leuke blogideeën, waardoor ik na het bellen snel aan de slag ging. Rond 9 uur pakte ik mijn werkboek erbij en werkte ik daar even in verder. Rond 10 voor 10 smeerde ik de boterhammen en waste ik nog even af.

Kenneth deed een interessante ontdekking.. Kiko had mijn Sittard trui die ik op tafel had liggen te pakken gekregen. Hij had de boord helemaal kapot geknabbeld. Ik was boos, heel boos. Niet dat dat beestje het snapt, maar ik was gewoon echt boos. Het was lang geleden dat hij zo’n rare actie uithaalde! Dus daarna ging ik maar snel naar bed!

donderdag 29 maart: gezellig buurten bij mijn ouders

Donderdag was een prima dagje. Ik had over het algemeen genoeg te doen en de dag was zo om! Onderweg naar huis kwam ik Kenneth tegen, dat was wel humor. Eenmaal thuis sneed ik kipfilet in blokjes en maakte ik chicken tonight met noodles. Heel lekker! En als toetje hadden we hemelse modder, jum. We wasten samen af en daarna reed ik naar Roermond. Gezellig buurten, mijn werkboek laten zien en gewoon even daar zijn. Dat vond ik fijn! Het was heel gezellig met een boel geklets.

Rond 10 uur reed ik weer naar huis en toen had ik bijna een fietser tegen de auto aan. De beste grijze sok had een ebike, daar kwam ik achter via mama. Zij zwaaide me uit, dus ze zag het gebeuren. Maar met die ebikes kun je totaal niet inschatten hoe snel ze bij je zijn, want toen ik de bocht maakte was ze nog een heel stuk verder weg. Maar ze remde niet en zo had ik haar bijna eronder. Of ja eerder er boven op. Ik had het gelukkig in de gaten en zette de auto snel naar achter, waardoor ze er langs kon. Ebikes zijn voor veel mensen echt een uitkomst, en fijn, maar voor een automobilist zijn het waardeloze ondingen. Tenminste, dat vind ik.

Eenmaal thuis maakte ik de boterhammen voor ons allebei klaar en daarna was het bedtijd. Even lezen en dan slapen!

vrijdag 30 maart: uiteten bij ABC Sevenum

Vrijdag was een lekker dagje op het werk. Het was best rustig doordat de Duitsers vrij hadden, maar toch had ik genoeg te doen over de dag heen. En de dag was dan ook gelukkig zo om! Ik leerde weer van alles bij. Na stage had ik afgesproken met Michelle. We gingen uiteten bij ABC Sevenum en gezellig bijkletsen. Het waren een dikke 2 geslaagde uurtjes die zo om waren. Ik had 3 soorten hoofdgerechten, 2 borden toetjes en nog een suikerspin.

ABC Sevenum vond ik leuker dan Velp waar we waren geweest voor onze verjaardagen. Veel ruimer, gisteren ook rustiger en de toetjes smaakte beter. Dus ik ging met een goed gevulde buik naar huis! Thuis kroop ik de bank op met mijn laptopje om dit dagboek af te schrijven. Eindelijk weekend, een lang weekend, wat een heerlijk gevoel is dat !

Vanavond gingen we dus niet naar voetbal. Fortuna Sittard speelde uit tegen Almere, maar dat volgde ik via de app en… ze hebben dik gewonnen! 1-4, meer dan verdiend en ik ben onwijs benieuwd hoe ze het maandag doen. Ik hoop dat ze de koppositie in de Jupiler League nu weten te behouden. Maar goed, dat is voor een nieuw dagboek!

Het waren dus 3 positieve dagen met de avondjes uit en de avond thuis. Ik denk dat ik nog wel een keer naar ABC Sevenum wil, ik ben er erg over te spreken. Hoe waren jouw laatste doordeweekse dagen? Keek je ook zo uit naar het lange weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 31, 2018 / 8:00 am

    Inderdaad zou de snelheid van een e-bike in het donker wat misleidend kunnen zijn. Maar de e-bike kan daar niks aan doen, de berijder moet extra opletten. Daar gebeuren wel veel ongelukken mee. Nu wat dagen vrij en geniet ervan, het is voorjaar! Fijn weekend samen, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: