0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

&ZUS #12-#13 bedrijfsbezoek doen en blogavond thuis

blogavond

Dinsdag ging ik op bedrijfsbezoek bij het bedrijf waar papa werkt en woensdag hield ik een blogavond thuis. 2 dagen waarbij ik de drukte niet kon vermijden en flink aan de bak mocht.

12 december: op bedrijfsbezoek bij papa zijn werk

Overwinning en aan de bak

Dinsdag was een drukke dag. Ik moest naar school wat een hele opgave was. De angst van maandag zat er behoorlijk goed in en dan is het best een klus om je vertrouwen terug te winnen. Het lukte! De wegen waren, godzijdank, goed begaanbaar. Ik deed er wel geteld 3 kwartier over om in Venlo te komen, maar dat was doordat ik de A73 nam. Over Duitsland rijden was op dat moment nog niet aan mij besteed.

Op school begonnen we aan financiële administratie, een examen onderdeel dat in januari afgenomen gaat worden.  Na 1,5 uur was die les voorbij en besloten we te vragen of we verder mochten aan ondernemingsplan. Zo konden we wat uurtjes eerder naar huis. Dus zo gezegd zo gedaan. Ik ging even aan de bak ermee, want ik had een productieve flow over me heen haha. Om half 1 vertrokken we naar huis.

Bedrijfsbezoek

Ik ging naar Roermond, want daar moest ik toch al zijn. Zo zag ik iedereen weer even en ik lunchte met ze mee. Poffertjes en een boterham met ei gaat er altijd in! Papa en Jill moesten naar de stad voor mama’s verjaardag vrijdag. Ik reed met de auto achter hun aan, want dan kon ik gratis op de parkeerplaats van papa’s werk parkeren. We liepen samen de stad in en bij de bieb sloegen zij die in en ging ik door om een brief op de post te doen. Daarna haalde ik nog wat boodschapjes bij de Jumbo, snuffelde ik bij de Athlete’s Foot en de Intertoys om vervolgens maar eens richting auto te lopen. Daar dumpte ik mijn boodschappen en pakte ik mijn papieren voor het bedrijfsbezoek.

Het werd een erg leuk en interessant gesprek. Je zag duidelijk dat ze het met veel plezier doet en dat motiveert mij altijd om ook iets te doen met plezier. De informatie was heel interessant en er waren dingen bij die ik niet had gedacht. Dus het  was een bedrijfsbezoek waar ik waarde aan hecht. Om 3 uur waren we klaar en vertrok ik terug naar mama en Mandy.

Papa en Jill kwamen een half uurtje later terug. We dronken wat, aten een yoghurtje en kletste bij. Jordy kwam Mandy en Olaf halen en we reden tegelijk weer huiswaarts. Eenmaal thuis stond de vrachtwagen op de oprit en was het voor mij een hele klus om een parkeerplaats te vinden. Uiteindelijk vond ik er toch nog eentje in de straat haha.

Het perfecte plaatje

blogavond

Ik begon gelijk met koken. Het werd een gekookt aardappeltje met rode kool en een zalmpje in bladerdeeg. Dat smaakte gelukkig erg goed. Daarna begon ik aan de afwas en de boterhammen, waarna ik de bank op dook voor “Het perfecte plaatje”. Dat eindigde zoals ik al verwachtte. Maar toch had ik het Giel meer gegund. Hoewel van beide de foto’s steeds prachtig waren. Toen dat was afgelopen keek ik nog een stukje van een andere serie en toen was het tijd om naar bed te gaan.

13 december: problemen met de afvalbak en blogavond thuis

Weer aan de bak

Om 6 uur stond ik alweer naast mijn bed. Ik moest Kenneth voor zijn op de badkamer en dat lukte haha. Ik deed mijn dingen en vlak voor ik naar school vertrok scande ik nog Kenneth zijn ritstaten in op de computer en moest ik de afvalbak buiten zetten. Gelukkig was ik nog steeds op tijd op school, terwijl ik wel weer in de file had gestaan.

We hadden supply chain, een vak dat je ligt of niet en wat ieder op zijn eigen manier benaderd. Gelukkig ging het ons (Michelle en mij) goed af dit keer. We waren goed op weg en de feedback was ook weer geslaagd. Om 12 uur was de les voorbij en had ik een voldaan gevoel. Na de pauze hadden we nog personeel. In die les werkte ik het bedrijfsbezoek van dinsdag uit en voor ik het wist was het half 3 en mochten we eindelijk naar huis. Hard gewerkt, dus ik was tevreden.

Afvalbak trouble

Eenmaal thuis besloot ik even de badkamer te poetsen, dat was weer nodig. Daarna wilde ik eigenlijk achter mijn laptop kruipen om nog wat te schrijven en foto’s te zoeken. Ondertussen werden onze afvalbakken geleegd en zag ik een roze kaart aan onze groene afvalbak hangen. Hieruit bleek dat de chip het niet meer deed, dus ik belde de afvalinfolijn. Die hielp mij gelukkig goed en nu mag de afvalbak volgende week donderdag weer aan de straat.  Het bloggen werd ook verstoord door een Kiko die mij hongerig aan keek. En toen herinnerde ik me weer dat ik nog voer moest halen. Dus ik gaf hem een stukje beschuit en daarna ging ik snel naar de Welkoop voor voer.

Terug van de winkel vulde ik gelijk zijn bakje weer aan en was hij weer actief door zijn kooi aan het dwarrelen. Ik schoof weer achter de computer en keek een vlog. Kenneth belde dat hij onderweg was naar huis, dus ik begon met het koken. Ik maakte boomstammetjes met een soort aardappelpuree en daardoorheen Mexicaanse groente. Met nog wat leftover rode kool ernaast.

Blogavond

Na het eten deed ik de afwas en toen dook ik weer achter de laptop voor een blogavond. Alleen raakte ik weer even afgeleid door Instagram,  ik kwam erachter dat “Papadag” om 20.25 op tv kwam. Dus mijn blogavond idee veranderde van aan de eettafel naar op de bank. Want die serie ben ik nu actief aan het volgen en ik vind het geweldig! Ik zou er bijna voor thuis blijven, zo leuk! Kenneth kwam ook naar beneden, dus dat was gezellig. Nadat het was afgelopen ging ik aan de slag met de boterhammen en Kenneth met de rest van zijn tas. En toen was het half 10, even douchen en naar bed!

Tja dinsdag en woensdag waren beide drukke dagen waarbij ik flink aan het werk moest. Maar ik nam ook voldoende ontspanning, omdat ik voelde dat ik daar aan toe was. Hebben jullie het ook zo druk deze maand?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  december 14, 2017 / 6:59 am

  Nog even en het is vakantie. Het schiet al op. Dit waren echt volle dagen meis. Rustig aan. Alles een voor een.
  Het was heel gezellig xxx

 2. oma
  december 15, 2017 / 6:56 pm

  Als je de week terugkijkt, dan heb je deze week ook van alles gedaan en.. het is je allemaal gelukt. Nog één week en je hebt kerstvakantie met daarin het begin van 2018. Het blijft dan een beetje feesten. Ik zag deze bloq vanavond pas, maar was evengoed leuk om te lezen, nu zijn we weer bij. Het was vanmiddag ook leuk. Fijne avond nog en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: