2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #122-#125 een heel fijn paasweekend!

paasweekend

Het was een heel fijn paasweekend! Ik had een dagje thuis poetsen en bloggen, een dagje overal op bezoek en een middagje naar het voetbal!  En we hadden natuurlijk weer een werkdagje die eindigde met een prachtige verassing. Ik neem je graag mee.

zaterdag 31 maart: lekker een dagje thuis

Zaterdag was ik een dag thuis en dat was vreemd, maar wel lekker. ’s Ochtends poetste Kenneth en ik samen even de boel en daarna ging ik naar de winkels in het dorp. Ik haalde een boekje voor Olaf, wat verzorgingsproducten en de weekboodschappen. Eenmaal thuis was Kenneth met Kevin sprinkhanen halen. Dus ik dook even achter de Playstation voor een potje Fortnite. Toen de heren weer terug kwamen besloot ik te stoppen en aan de poets te gaan boven. Dat was iets wat ik al weken wilde doen!

De badkamer kreeg een grondig beurtje en de slaapkamer gaf ik ook even een schoonmaakbeurtje. Daarna besloot ik weer eens wat foto’s te maken voor op Facebook en eventueel mijn blog. Kenneth kwam me even checken, of alles wel goed was, dus dat gaf grappige beelden. Het was al snel 5 uur en toen haalde ik afhaalchinees. Jum! Na het eten wandelde ik nog even naar de winkel en ondertussen belde ik mama even om bij te kletsen. Eenmaal terug dook ik de bank op met een klein bakje Ben & Jerry’s en de laptop. Lekker schrijven en dat deed ik de hele avond. Genieten!

zondag 1 april: tijd voor paasweekend

Familytime

En toen was het 1e paasdag! Die begonnen we met een paasontbijtje voor 2. Daarna was het even wat dingen opruimen, afwassen en mijzelf verder verzorgen. En toen dook ik voor 20 minuutjes nog even achter de Playstation. Toen belde Mandy op of ze ons konden ophalen, dus daar zei ik geen nee tegen haha. Ik gaf Olaf het cadeautje wat de paashaas voor ons achterliet. “Raad eens hoeveel ik van je hou” hadden we voor hem gekocht, want dat boek wilde ik al héél lang geven. Ze pikten ons op om mee naar opa en oma te gaan en dat was natuurlijk erg gezellig. Rond 12 uur wandelden we naar huis aangezien we nog een middag binnen voor de boeg hadden. Rond half 2 vertrokken we naar Kenneth’s oma om haar op te halen.

Toen we haar hadden opgehaald gingen we naar Ger en José. Dat werd ook heel gezellig. Gewoon samen in de woonkamer, wat kletsen en zo. Lekker relaxt! Ik wilde Olafje nog heel even zien en checken hoe het met Jill ging, want die was niet zo fit. Dus ik wandelde er nog even heen rond 5 uur. Zij gingen bijna eten, dus het werd een korte pitstop haha. Ik zag Kenneth in de tussentijd voorbij wandelen, dus die ging ik na mijn kleine bezoekje tegemoet. En die kwam ik op de hoek tegen! Daarna wandelden we terug en ging José koken.

Paasdiner

Ze maakte varkensvlees met champignon roomsaus, een speciale aardappel, frietjes, sla en Mexicaanse groenten. Oh en ze had nog wat kipfilet gemaakt, dus daar nam ik ook een stukje van. Erg lekker! Als toetje hadden Ger en José hemelse modder gemaakt met witte en melk chocolade. Zoo lekker. Ik heb zitten smullen.

Na het eten hielp ik mee afwassen en keken we miljoenenjacht. Daarna brachten José en ik oma weer naar huis. Kenneth ging in de tussentijd naar mijn ouders. Dus eenmaal terug van oma liep ik ook nog even die kant uit. Daar kletsten we nog even gezellig en daarna liepen we nog even terug naar Ger en José. Ik dronk mijn drinken op en toen gingen we naar huis, want het was alweer voorbij 11 uur en we waren moe haha.

maandag 2 april: Fortuna Sittard – Helmond Sport

Maandag, 2e paasdag, startten we heel rustig. Ik haalde om 10 uur even de laatste boodschappen en daarna maakte ik de boodschappen shoplog klaar. Daarna surfte ik nog even het internet langs en toen reed ik naar Roermond. Daar lunchte ik gezellig mee en toen vertrokken papa en ik naar Sittard! Iets voor 1 waren we daar en haalden we kaartjes voor de wedstrijd van vrijdag. Daarna wandelden we het stadion binnen voor de wedstrijd!

En dat werd een hele mooie wedstrijd. Het was volle bak in het stadion, over de 6000 bezoekers en eindelijk een extra vak dat klapte. Magnifiek! De wedstrijd zelf was ook geweldig. In het eerste kwartier viel al de 2-0 en in de 2e helft de 3-0. Het was echt gewoon een mooi potje voetbal voor een “zondag” middag.

Na de wedstrijd reden we weer terug naar Roermond waar we stopten bij de frituur. Daar haalden we frietjes met een snack en toen gingen we terug naar huis. Kenneth was inmiddels ook daar, dus we aten gezellig met z’n vijven frietjes.  Na het eten bleven we nog even plakken en pas rond 9 uur gingen we weer naar huis. Ik smeerde de boterhammen en daarna was het bedtijd!

dinsdag 3 april: een prachtige verassing

Dinsdag was natuurlijk weer een doodgewone werkdag. En dat was dikke prima! Het verliep goed en mijn tussentijdse beoordeling werd ingevuld. Allemaal achten op “kan omgaan met kritiek” en “kan goed uit haar woorden komen” na, daar kreeg ik een mooie 6 voor. En daar stond ik helemaal achter! Die 2 dingen zijn nou eenmaal de verbeterpunten en dat zijn ze al 4 jaar lang haha. Ik kan schrijven, praten is voor mij weggelegd met presentaties, niet met problemen haha. Om half 6 was ik klaar en reed ik gauw naar huis om te koken. Ik maakte bonenstamppot met een boeren gehaktschnitzel. Erg lekker!

Na het eten begon ik met wat moeite aan de afwas, gelukkig belde mama dus kon ik even uitstellen haha. Daar kletste ik mee en daarna moest ik er toch aan geloven. Ondertussen ging nog de deurbel en werd een pakketje geleverd. Dat er een pakketje kwam wist ik, maar wat de inhoud was niet. Mandy had me wat toegestuurd en het bleek een prachtige foto te zijn van Olaf in een heel mooi lijstje. Echt ge-wel-dig. Zo mooi! Nu kan ik alleen maar lachen als ik naar voren kijk vanuit de bank. De kleine bink, zo leuk! Na de afwas dook ik de bank op met Youtube en mijn laptop om te schrijven. Gewoon lekker relaxt de avond door !

Zo dat waren heel wat daagjes genieten! Met de welbekende kater toe, lang leven hoog sensitief haha. Hoe was jullie paasweekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    april 4, 2018 / 8:08 am

    Leuk geschreven, Kelly! Al weer veel leuke gebeurtenissen’. Mooie beoordeling, past ook bij jou! Last but not lest, die leuke foto van Olaf. Als we in de kamer komen, zien wij ook gelijk zijn guitige snoetje! Leuk idee van Mandy. Een fijne dag Kelly, succes en liefs van oma xx

  2. Ans v zantvoort
    april 4, 2018 / 9:16 am

    Wat gezellig zo’n afwisselend weekend met leuke dingen, fijn dat de beoordeling goed is en wat een vrolijke foto van Olaf, fijne week nog tot gauw

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: