2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #126-#128 pompoensoep, bananenbrood en uitwedstrijd!

uitwedstrijd

Het is alweer tijd voor een nieuw dagboek. Eentje met 2,5 dag stage en een uitwedstrijd naar Go Ahead Eagles! En dat waren  minder bijzondere dagen en een geweldige dag om mee te maken.

woensdag 4 maart: pompoensoep

Eerlijk is eerlijk, ik ben een beetje kwijt wat woensdag allemaal is gebeurd. Ik had stage en Kenneth kreeg aan het einde van de dag een noodvulling door een zwaar ontstoken tand. Dus na stage reed ik naar de winkel voor ibuprofen en voor avondeten voor mezelf. Ik haalde een pakje pompoensoep bij de Plus en moest naar de Appie voor de pijnstillers. En na lang zoeken bleken die dus bij de informatiebalie te staan haha. Eenmaal thuis at ik mijn soepje, waste ik af, belde ik met mama en ik blogde lekker vooruit.

donderdag 5 maart: bananenbrood bakken

Donderdag was zo’n dag die op het eind enorme vertraging op liep. Stage verliep soepel! Maar aangezien we zin hadden in wortelstamppot met speklapjes moest ik naar de winkel. Daarna schilde we samen een kilo aardappelen en maakte ik verder de stamppot af. Kenneth maakte de speklapjes klaar en ondertussen maakte ik het beslag voor bananenbrood klaar. Dus rond 7 uur konden we eindelijk eten en kon het bananenbrood in de oven. We aten samen en daarna belde ik nog even met mama. Na het bellen deed ik een enorme afwas en toen was het alweer  9 uur! Toch besloot ik nog even te bloggen en toen was het alweer half 11.

vrijdag 6 maart: uitwedstrijd Go Ahead Eagles

Oh vrijdag was zo leuk! Ik had een halve werkdag, heerlijk! Dus om half 1 zat ik in de auto en reed ik naar Roermond. Daar pikte ik Jill op van school. En toen reden we samen naar huis. We lunchten gezellig met z’n allen, dat was erg gezellig. Mandy en Olaf waren er natuurlijk ook, dus ik kon nog even lekker knuffelen met Olaf. Na het eten ging ik nog gauw even tanken en daarna was het nog even rommelen tot 3 uur. En toen vertrokken we naar Sittard!

De uitwedstrijd

Eenmaal in Sittard liepen we naar de bus, want we gingen met 4 bussen naar Go Ahead Eagles in Deventer! Papa had een volle lunchtas mee en die moest gecheckt worden door de stewards. Echt hilarisch. Ik zag Kenneth nog de weg opdraaien, want die moest in Sittard laden haha. Om 20 over 4 vertrok de bus richting Sittard. Iedereen was vrolijk en druk aan het kletsen of zingen. Rond het einde van Limburg hadden we al een pauze op de parkeerplaats. We aten een broodje en een slaatje als avondeten. En onderweg snoepte we van de snoepjes. Volgens mij waren we 20 op 7 in Deventer en werden we binnengehaald met politie begeleiding.

uitwedstrijd

De wedstrijd was leuk, de speelde naar mijn mening matig, maar wisten toch een doelpunt te behalen. De sfeer was ronduit prachtig, we hadden de hele wedstrijd feest! In de pauze aten we een broodje frikadel met een glaasje cola en daarna gingen we weer verder. We hebben gezongen, gesprongen en al dan niet meer tot dat de supporters van Go Ahead het stadion uit waren, toen gingen wij pas richting bus.

De terugreis duurde een stuk langer. Veel werden een stuk rustiger door moeheid en de rust keerde in de bus.. De eerste “pauze” volgde al snel. Maar het was een miscommunicatie, want het was eigenlijk om de wc’s te legen. Maar veel uit onze bus gingen richting tankstation. Daarna reden we tot iets voorbij Nijmegen en daar was een plaspauze. Uiteindelijk waren we 20 op 1 in Sittard. Om 2 uur waren we in Roermond en uiteindelijk was ik 20 op 2 thuis. Toetie kapoetie!

En dat waren de werkdagen van afgelopen week. Een beetje later dan gepland, maar goed dat kan gebeuren! Hoe was jouw werkweek?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 9, 2018 / 8:09 am

    weer maandag, met frisse moed verder. Het weer is goed en we zien wel wat de week brengt. Een fijne dag Kelly en succes, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: