2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #129-#132 heerlijk weekend en even niet lekker

heerlijk weekend

Het weekend is al lang voorbij, maar oh wat was het een heerlijk weekend! Ik genoot er drie dubbel van, met alle gevolgen van dien. Om verschillende redenen belde ik de huisarts en natuurlijk had ik 2 dagen stage. 

zaterdag 7 april: hamburgers eten bij Mandy en Jordy

Zaterdag was het voor mij heel vroeg dag! Na een korte nacht ging mijn wekker om 8 uur. Even douchen en toen hop de auto in. We gingen namelijk naar Mandy en Jordy. Kenneth en Jordy moesten namelijk naar een inloopochtend en zo kon ik even bij Mandy en Olaf zijn. Gezellig kletsen, youtube filmpjes kijken en spelen en knuffelen met een zieke Olaf. Oh en ik mocht Olaf zijn fruithapje geven, dat was een leuke uitdaging, want hij mocht een heel potje.  Maar na een half was hij het moe, wat ik best snap als je niet lekker bent.

Jordy en Kenneth kwamen rond het middageten terug, dus aten we gezamenlijk een broodje! Gezellig! Daarna had ik het idee om even van de warmte te gaan genieten. Dus dat deden Mandy, Olaf en ik. Even wat buitenlucht voor ons drie. We maakten een rondje winkelstraat en daarna gingen we na een korte pitstop bij de supermarkt weer gauw terug. Als avondeten maakten we hamburgers met aardappelkroketjes! En ik gaf Olaf zijn groentehapje tot hij niet meer wilde. Daarna aten we zelf en had Kenneth nog een leuk onderonsje met Olaf. Olaf trommelt graag op de tafel en Kenneth trommelde terug, dat had hij in de gaten. Dus hij trommelde op de tafel en Olaf keek Kenneth aan zo van “en nu mag jij weer”. Een lol dat ze hadden, wij allemaal, haha. Genieten!

Na het eten reden Mandy en ik even naar de McDonalds voor McFlurry’s en milkshakes. We bleven nog even hangen en rond kwart over 9 gingen we weer. Maar nog niet naar huis, we gingen nog even langs Ger en José. Daar bleven we tot 12 uur en toen begonnen met mijn ogen weer dicht te vallen. Het was genoeg haha.

zondag 8 april: een heerlijk weekend

Het weekend begon al heerlijk en dat vervolgde we op zondag. Ik sliep uit en daarna deed ik de weekboodschappen. Eenmaal terug maakte ik stokbroden warm en die besmeerde ik met hagelslag en haring in tomatensaus. Terwijl we ontbeten klopte papa op het raam. Die was een rondje fietsen en kwam langs voor een kopje koffie! Heel leuk! Toen hij weer verder ging ruimde ik even wat dingetjes op en toen gingen we naar mijn ouders toe.

We reden even met Jill naar de Praxis, Mediamarkt en Action. Even snuffelen en wat dingetjes halen. Eenmaal terug gingen we in de zon zitten, lekker genieten van het weertje. Rond 20 voor 5 gingen we nog even wandelen met Mambo, dat even werd een wandeling van 40 minuten. Maar het was heerlijk lopen met dat weer en de omgeving!

Mama had ons gevraagd of we zin hadden om te blijven eten. Ze hadden koude schotel op de planning, dus als we nog een bakje meenamen bij de Appie konden we gezellig mee eten. En daar zeiden we geen nee tegen. Dus aten we gezellig koude schotel met van alles ( zie hier boven, haha) mee. En wat yoghurt toe.

Jill ( en volgens mij stiekem Kenneth ook) had heel veel zin in een ijsje van de ijsboer in Montfort. En toen we hoorden dat ze een 7.6 hadden gescoord voor scheikunde, moesten we dat even vieren met een ijsje. Dus Kenneth, Jill en ik gingen nog even een ijsje eten in Montfort. En daarna reden we met een omweg naar huis. We dronken nog wat en toen gingen wij ook weer naar huis. Eenmaal thuis was het boterhammen smeren en ik moest nog even een was aanzetten. Onderweg naar de wasmachine beneden stootte ik mijn elleboog aan de vensterbank bij de trap, dat was vrijwel gelijk blauw. Pijn, huilen en vloeken was het resultaat. En toen ik na mijn puf te hebben gepakt, wilde gorgelen en mijn kaak 3 keer op slot ging raakte ik in paniek en had ik het helemaal gehad.

maandag 9 april: de huisarts gebeld

Maandag zat ik totaal niet in mijn vel. Een kater van het gezellige weekend. Ik had pijn aan mijn kaak, mijn oren en ik voelde me echt niet lekker. En daar had ik al weken last van, dat het allemaal niet lekker ging. Dus nadat mama er op had aangedrongen besloot ik toch maar de huisarts te bellen. Woensdag werd ingepland en ik vroeg op stage of ik die dag vrij kon krijgen. Geen probleem! De dag verliep rustig en ik plande alvast wat voor mijn examens.

Ik voelde mij alleen zo beroerd dat ik blij was dat Kenneth ibuprofen bij zich had. En een vest, want mijn t-shirt was iets te enthousiast. Handig, dat hij bij hetzelfde bedrijf rijdt! Eenmaal thuis maakte ik noodles met sugarsnaps en satésaus. Deden we de afwas en ik belde nog even met mama. Voor de rest deed ik niet veel meer en het wat ook zo weer bedtijd.

dinsdag 10 april: met honger naar de supermarkt

Dinsdag verliep stage soepel, met mijzelf iets minder, want ik had een zweertje in mijn keel die heel veel zeer deed. Klaagmodus on, denk ik zo. Na stage moest ik nog tanken. Dus dat was met honger eerst naar een winkel, zodat ik goedkoper kon tanken haha. Het resultaat was 9 toetjes, een bakje aardbeien, doosje milchschnitten, brood, 2 bakjes curryworst en 2 doosjes groente.

Eenmaal thuis maakte ik een simpel prakkie van aardappeltjes, met witte bonen in tomatensaus, gemengde groente en vissticks. Lekker! Daarna begon ik aan de afwas, ik belde nog even met mama, droogde de afwas af en toen dook ik de bank op met wat muziek.  Ik smeerde de boterhammen en toen was het weer bedtijd.

Het was een heerlijk weekend en de 2 dagen erna waren lichamelijk kwalitatief uitermate teleurstellend, maar verder prima. Het komt allemaal goed! Hoe is het met jou?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    april 11, 2018 / 8:46 am

    hier gaat het z’n gangetje. En Kelly, sterkte bij de h.a., naderhand ben je blij dat je geweest bent, het komt zeker goed. Geniet verder van de dag, groetjes oma xx

  2. José
    april 11, 2018 / 10:43 am

    Ik ben nog steeds verkouden maar gaat iets beter. Ik wist niet dat je ziek was. Dus beterschap en hoor wel wat de huisarts zei. Gr xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: