2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #133-#135 huisarts, vrije dag en FC Den Bosch

huisarts

Het is alweer even geleden dat het woensdag was, maar het is denk ik wel leuk om terug te kijken op die laatste 3 dagen van de werkweek. Ik moest naar de huisarts, had een vrije dag en er was weer voetbal!

woensdag 11 april: huisarts, vrije dag en kaartverkoop

Woensdag was mijn vrije dag! Ik was om 9 uur bij de huisarts voor alle dingetjes die niet lekker zaten. Hij besloot me te prikken op alles en dan zou ik daar donderdags de uitslag over krijgen. Top! Alleen bloed gaan prikken vond ik niet zo’n geslaagd plan, dus ik reed naar mijn ouders toe. Mama, Mandy, Jill en Olaf waren daar en Jill kwam al naar me toe gewandeld. Ze moest 5 minuten later vertrekken, dus ik bood aan haar even te brengen, ook gezellig! Na het brengen was het knuffeltijd met Olaf. Mandy was naar rijles, dus hadden mama en ik de taak hem te entertainen haha. Dus we keken Teletubbies, gaven hem zijn fruithapje en zo kwamen we al knuffelend het uurtje door. Toen Mandy terug was reden mama en ik naar het ziekenhuis. Het was er drukker dan gedacht! 3 buisjes bloed lichter reden we naar een dik half uur weer naar huis.

huisarts

Eenmaal terug was het alweer bijna tijd om Jill te halen. Als lunch aten we met z’n allen tosti’s en ik nam nog een beschuitje. Daarna kroop ik weer achter de laptop. En ondertussen kwam ik hoestend en proestend de dag door. Ik schreef nog over het back to basic gaan en toen was het alweer 5 uur. Papa kookte lekker snijbonenstamppot met een gehaktbal, jum! En na het eten gingen papa, Jill en ik vliegensvlug naar Sittard. Woensdagavond was namelijk de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Nadat we kaartjes hadden gescoord haalden we koekjes bij de Aldi en toen reden we weer naar huis. We keken nog een leuke film en om kwart over 10 vertrok ik weer naar huis.

donderdag 12 april: even een uitdaging

Donderdag vond ik het een hele uitdaging om te werken. Het was behoorlijk pittig met de problemen aan mijn longen. Met mijn blauwe puf en paracetamol hield ik het gelukkig wel vol. ’s Ochtends had ik al gebeld voor de uitslag van het bloedonderzoek, maar toen hadden ze nog niks binnen. ’s Middags gelukkig wel en toen bleek het dus een zwaar vitamine D3 tekort te zijn. Half 6 ging ik weer lekker naar huis, eenmaal thuis ruimde ik wat dingen op, belde en toen ging ik lopend naar de winkel. Kenneth en ik hadden allebei meer zin in een maaltijdsalade dan in een pasta. Dus die ging ik halen! Ik nam de Kip Ketjap, een van mijn favorieten. Na het eten was het even afwassen en toen was de avond ook zo weer om!

vrijdag 13 april: wedstrijd tegen FC Den Bosch

Vrijdag was een redelijk rustige dag, we hadden alles onder controle. Aan het einde van de dag kon ik nog even een ordertje klaar maken, geen probleem, maar daardoor liep wel de hele planning in de soep haha. 20 voor 6 kon ik naar huis! Onderweg had ik last van file en langzaam rijdend verkeer, dus ik kwam pas 10 over 6 aan. Papa had lekker aardappelen met groente en kipschnitzel gemaakt, dus die at ik super snel op. En toen vertrokken we naar Sittard voor een thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch.

Gelukkig had Roos voor ons “ons plekje” vrij gehouden, dus we hadden weer mooi zicht de hele wedstrijd. Het was erg spannend en soms extreem frustrerend. Maar gelukkig viel de eerste goal en was het na de pauze echt volhouden. Na de laatste 45+2 minuten ging er weer een feestje los! Het was ontzettend druk, dus we bleven nog even in het stadion. Uiteindelijk reden we om half 11 Sittard uit, we haalden nog wat lekkers bij de Mc Donalds en dat aten we thuis op. En om 12 uur reed ik naar huis! Een hele gezellige avond!

En dat was de werkweek weer! Niet zo super spannend, maar ik heb wel genoten. Hele fijne maandag!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 16, 2018 / 7:52 am

    Weer een deel van de week op papier en het weekend zit er ook al weer op, je bent al weer onderweg. Deze week krijgen we mooi weer en ga maar regelmatig even de zon in, het zal je goed doen. Fijne dag en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: