2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #136-#139 qualitytime, 60 en even rust

qualitytime

Ik hou van het weekend! Het zijn mijn favoriete dagen van de week. En ook afgelopen weekend was mega gezellig. Veel qualitytime, José werd 60 en dat moest gevierd worden en de eerste 2 werkdagen nam ik ook nog rust.

zaterdag 14 april: veel qualitytime

Zaterdag had ik lekker veel qualitytime! Het was weer vroeg dag na een avondje Sittard, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik ging naar mijn ouders en Jill om mee te gaan naar de stad. Even voor Jill’s bril, een last minute cadeautje voor José en de bieb. Het was gezellig en we wandelden en snuffelden de hele stad door. Zo heeft Roermond nu echt een hele mooie H&M die we wel even van binnen moesten bekijken! En als pauze dronken we gezellig wat bij de Hema. Ik had een lekkere chocolade taart en ijskoffie. Jum!

Na de stad lunchte ik nog gezellig een bartje mee bij mijn ouders en daarna kwam Kenneth me halen. We gingen namelijk naar Mandy, Jordy en Olaf. De heren hadden een gamemiddag/avond gepland en zo kon ik nog even heerlijk knuffelen met Olaf en lekker kletsen met Mandy. Het werd een gezellig middag met even wandelen, samen Fortnite spelen en knuffelen. Ook vond Yoshi me heel leuk, dus daar maakte ik even gebruik van.

Het blijft een fotogeniek beestje als je het mij vraagt! En ik had een heel vrolijk mannetje vast, dat moest ik natuurlijk ook even vastleggen door middel van een selfie..

Say hi!

Als avondeten haalde Mandy, Olaf en ik bij de frituur om de hoek een frietje. En daarna kreeg ik nog een hele leuke uitdaging. Ik mocht Olaf in badje doen en dat was echt geweldig leuk! Hij vond alleen het aankleden minder geslaagd, maar goed dat vind hij altijd niet zo geslaagd. Hij is nogal van het natuurlijke haha. De avond was in ieder geval ook zo weer om en rond 10 uur reden we richting huis.

zondag 15 april: José’s 60e verjaardag!

Zondag was José haar 60e verjaardag en dat moest natuurlijk wel gevierd worden! Aangezien dat de verjaardag ’s middags was kon ik ’s ochtends natuurlijk de weekboodschappen doen. We waren al vroeg wakker, dus ik kon nog van alles doen voor de boodschappen. Zo plakte ik onderstaande sticker op onze vuilnisbak. Het is hier een trend voor de vuilnismannen om hem ergens anders te plaatsen. Is op zich niet erg, maar dan wil ik hem wel graag terug vinden. Stickers zijn daar echt ideaal voor!

Echt ontzettend schattig! Na de boodschappen kregen we een app dat mijn ouders en zusje onderweg waren naar opa en oma. Ik had al gevraagd om mij te appen, want zo kon sowieso ik al even mee. Maar Kenneth ging ook gezellig mee!

Bij opa en oma hadden ze prachtige bloesems in de voortuin. Die moest en zou ik op de foto zetten. Na opa en oma gingen we door naar Roermond voor José haar verjaardag. Daar maakte ik geen foto’s, maar het was wel echt heel gezellig. En José had een hele leuke verjaardag, daar draait het om! Lekker kletsen, lekkere hapjes, gezellige mensen, dikke prima. Na het avondeten, wat trouwens broodjes knak, frikadel en kroket waren (jum!), gingen Kenneth en ik nog met tante Ans, Mama, Jill en Mambo wandelen. Even een rondje langs de weilanden. De avond vloog voorbij, we haalden nog even mijn autosleutels op bij mijn ouders en toen was de dag om.

maandag 16 april: lekker even rustig

Maandagochtend begon ik productief met de afwas en de aardappeltjes schillen. De dag zelf was verder niet heel bijzonder. Ik kreeg een compliment van een collega waar je die niet gauw van krijgt. Dus ik grapte de rest van de week maar veilig in een hoekje te wachten. Heel leuk! Thuis maakte ik natuurlijk het avondeten klaar. Aardappeltjes met groente en een boomstammetje. En de rest van de avond keek ik YouTube filmpjes, lekker rustig aan.

dinsdag 17 april: lekker schrijven en genieten van het weer

Dinsdag begon ik weer met de aardappels schillen, iets met dat is toch wel veel handiger. Ik schreef de boodschappen shoplog en toen begon om half 9 weer mijn werkdag. Een hectische dag door wat problemen met een programma. Eenmaal thuis kookte ik de aardappeltjes, haalde ik een zakje bloemkool uit de diepvries voor mijzelf en ik warmde nog een boomstammetje op. Lekker simpel!

Mijn toetje was het laatste beetje Ben & Jerry’s. Zo jammer dat hij nu weer op is. Daarna besloot ik naar de winkel te wandelen voor het avondeten voor de woensdag. Ondertussen kletste ik gezellig bij met mama, net als maandag. Ik nam nog wat lekkers mee en daarna wandelde ik weer naar huis.

Thuis kroop ik de bank op met YouTube filmpjes en de laptop. Dit dagboek schrijven en nog een keertje terug te blikken op een heel fijn weekend. Heerlijk! En daarna was het alweer bijna bedtijd!

Het waren leuke dagen om op terug te blikken. Hoe was jouw weekend? Heb je al plannen voor aankomend weekend? Veel succes met de week doormidden zagen!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. José
  april 18, 2018 / 7:44 am

  En zo ben je 60 jaar. Het was een gezellige verjaardag. Gelukkig goed weer zodat wel buiten konden zitten. De rest van de week kunnen we gaan genieten van de zon. Gr xxx

 2. Ans v zantvoort
  april 18, 2018 / 8:55 am

  Het was zeker een gezellige zondag, leuke foto van jou en Olaf, en ik heb lekker gewandeld met jullie, fijne week nog en geniet van het zonnetje waar mogelijk

 3. oma
  april 18, 2018 / 12:06 pm

  Jouw dagboekje is weer leuk bijgewerkt en we zijn allemaal blij met de zon. Vandaag is het knippen in de voortuin en daar knippen we de week dan ook mee door met de bloesem in m’n haren. Een fijne dag verder en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: