2   34
20   44
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

&ZUS #14-#15 middagje winkelen en mama’s verjaardag

winkelen

Het is al laat, maar toch deel ik vandaag nog het dagboek. Gisteren en vandaag liepen net iets anders dan gepland, dus dan maar later. Tijd voor een middagje winkelen en mama’s verjaardag.

14 december: middagje winkelen met Jill

Donderdag was een hele interessante dag! We hadden  een leuke workshop in actief leiding geven door een P&O adviseuse van DHL. Daarbij kwamen wat ideeën die ik had aangegeven terug net als die van anderen. Dat vond ik wel kei tof gedaan haha. Voor de rest was het niet zo spannend. We gingen nog gezellig met z’n allen bij de Mc Donalds lunchen en daarna hadden we een lesje Engels.

’s Middags reed ik weer naar Roermond. Ik ging namelijk op jacht naar cadeautjes voor mama. Jill ging gezellig met me mee. Eerst langs de Robbelien, daar slaagde Jill met toffe stiften voor haar bullet journal. Maar voor mama kon ik niet slagen. En toen op naar de stad. We liepen de hele stad rond en stopte nog even voor een frikadel broodje bij de Hema. Die hadden we wel verdiend haha.

Uiteindelijk hadden we alles bij elkaar. Een mooi zilveren kettinkje, Stabilo stiften, een tekendummy en een tekenblok. En toen was het ook al 5 uur, tijd om naar huis te gaan. Onderweg zagen we Jordy, Mandy en Olaf naar huis gaan, dus die moesten we even een stukje achtervolgen. We hadden namelijk een kaart gekocht voor ze, voor mama. Gelukkig had Jordy me snel door, dus hij stopte. En toen bracht ik Jill thuis.

Onderweg naar huis stopte ik nog even bij de winkel voor het avondeten. Het werden aardappelpartjes uit de oven met 2 hamburgers en augurk. Daarna hield ik een blogavondje en keken we darten. En om een uurtje of 10 was het weer bedtijd!

15 december: mama’s verjaardag vieren

Vrijdag was het mama’s verjaardag! Ik belde haar om 7 uur op en daarna deed ik nog vlug de afwas. Toen was het tijd om naar Venlo te rijden, daar was ik zo! Zonder file, ongelooflijk haha. De dag was gelukkig zo om, want ik was toe aan weekend.

Om half 2 zat ik in de auto op weg naar Roermond. Tijd voor een feestje! Eerst lekker knuffelen met Olaf. Opa en oma kwamen ook, dus toen oma Olaf in de armen nam at ik mijn Christoffel taart op. Het was een gezellige middag. En mama was blij met de cadeautjes. Gelukkig!

winkelen

Papa en ik haalde Chinees en na het eten ging ik Kenneth halen. Die was naar huis gereden met de vrachtwagen en wilde graag nog even thuis eten. Jill ging gezellig mee. Onderweg naar papa en mama checkte Kenneth nog even de bandenspanning. Toen bleek ik met 0,9 bar rond te hebben gereden, niet zo geslaagd haha.

We keken ook nog FC Den Bosch tegen Fortuna Sittard. Fortuna won met 2-4! Geweldig! Ook werd mama nog verrast door tante Liset en tante Tilly. Dat was heel erg leuk! Rond 20 over 11 reden we weer naar huis. Op naar weer een nieuwe dag!

Het was erg leuk om de workshop te volgen en het middagje te shoppen. Ook mama’s verjaardag was weer mooi. De eerste met Olaf! Zouden jullie een leidinggevende functie uit willen voeren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

 1. Dorothé
  december 16, 2017 / 10:20 pm

  Een eerste verjaardag met Olaf die ik nooit vergeten zal…
  Hele mooie kado’s gekregen die me goed verlegen maakten. Van jou en Kenneth, van Mandy en Olaf, papa en Jill en opa en oma. .. en dat verrassings filmpje op FB en onverwacht bezoek van Tilly en Liset zo lief allemaal. Super
  Mn 50ste levensjaar ingeluid. En de eerste twee dagen zijn alweer voorbij..
  Dank je wel xxx dank jullie wel xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: