0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

&ZUS #140-#145 voetbal, DYTG 2018, Zoo Veldhoven (deel 2)

DYTG

En vandaag deel 2 van weer een lang dagboek. Het vervolg op het dagboek dat ik gisteren schreef over de uitwedstrijd en mijn nieuwe coupe. In dit dagboek ga ik mee winkelen, naar de DYTG en we gaan naar Zoo Veldhoven. Dus ik neem je graag mee!

Een middag winkelen in Roermond

Zaterdag 21 april stond er eigenlijk de Dutch Youtube Gathering dag 1 in gepland. Die cancelde ik vrijdagmiddag al, want dat werd veel te veel voor mij. Met het vitamine D tekort en mijn lijf die schreeuwt om rust was het belangrijk om voor mezelf te kiezen, dus dat deed ik. In plaats van de DYTG sliep ik eerst uit, waarna ik wat aan het huishouden deed. Rond 12 uur kreeg ik van Jill een appje of ik mee wilde naar de stad en daar zei ik geen nee tegen. Met het oog op zomerbroeken wilde ik graag mee.

Dus ik vertrok naar Roermond om daar bij mijn ouders in te stappen en door te rijden naar de stad. We gingen eerst naar de bieb om boeken in te leveren en een gereserveerd boek op te halen. Daarna liepen we het Roercenter in, bij de Takko nam ik een sprintje naar binnen. En met succes, want ik nam er een fijne zomerse broek mee. De Kruidvat liepen we in en daarna nog de boekenwinkel. Toen was het tijd voor een “lunchpauze” bij Mc Donalds. Ik nam er de McWrap met een ijskoffie. Smullen! Vervolgens liepen we verder richting Bristol en daarna gingen we via de markt terug richting auto. Nadat we nog even de H&M waren binnen gelopen liepen we daadwerkelijk terug en gingen we over de finish van de City Run haha. We hadden grote lol!

Converse gescoord

Ook scoorde ik zaterdag weer mooie Converse! Ik vertelde mama dat ik graag weer een paar wilde hebben en ze wist zich te herinneren dat ze ergens in een folder hadden gestaan. Na even zoeken tussen de folders zag ik inderdaad dat de Aldi ze vanaf zaterdag verkocht. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen, dus na even wat gedronken te hebben gingen we naar de winkel. Veel was al weg/op/ niet geleverd, maar gelukkig wist ik toch nog een paar half zwarte te scoren in mijn maat. Het scheelde zich toch wel 20 euro met de normale prijs, dus ik was happy haha. Eenmaal terug was het al gauw etenstijd. Eigenlijk zou ik Chinees mee eten bij Ger en José, maar door een misverstand tussen Kenneth en mij liep dat mis. Dus ik at gezellig koude schotel bij mijn ouders. Ook erg lekker met het warme weer van zaterdag.

DYTG 2018

Zondag 22 april was het dan tijd voor de Dutch Youtube Gathering! Een gaaf evenement waar verschillende Youtubers naar toe komen om hun fans te meeten. Vorig jaar was ik er 2 dagen en was ik volledig gesloopt, nu was ik na 1 dag al volledig gesloopt haha. Maar goed, samen met Jill zat ik om kwart over 8 al in de auto om naar Geldrop te gaan. Daar stapten we in bij Angelien en Rayen om samen verder te reizen naar de Jaarbeurs in Utrecht.

Eenmaal in Utrecht vielen Jill en ik met de neus in de boter. We stonden bij de Bellinga’s stand te kijken vanaf de zijkant toen Daniel Bellinga kwam vragen of we mee op de groepsfoto wilde. Nou daar zeiden we geen nee tegen. Na de groepsfoto was er ook nog de gelegenheid voor een handtekening en een selfie. Dat was boffen, want eigenlijk waren er alleen besloten meet en greets. Dus Jill en ik maakte graag gebruik van het aanbod. Een selfie, een handtekening, een blik op baby Luxy, een visitekaartje, sticker en flyer rijker verlieten we hun stand. Die overigens ook geweldig was, want ze hadden hun woonkamer na gebouwd en plek gecreëerd om bepaalde filmpjes na te kunnen maken. Heel blij en de dag was gelijk geslaagd!

Geinterviewd door RTV Utrecht

Daarna gingen we samen met Angelien buiten zitten in de buurt van de politie en brandweer vloggers. Politievlogger Jan-Willem was ook van de partij en daar gingen we naar toe met nog een grappige vraag. Jill had namelijk haar maatschappij proefwerk gevonden en die wilde ze voor de humor laten tekenen door Jan-Willem. Niet veel later liepen we terug voor nog een selfie met hem en in de tijd dat we daarop wachtte werden we door RTV Utrecht aangesproken of we een kort interview wilde doen over wat we vonden van het politie vloggen. Dus na onze selfie mochten we voor de camera. Het was eigenlijk een heel leuk gesprekje over wat we er van vinden dat de politie doet vloggen. En toen kwam de vraag “hij is ook wel knap toch?”. “Hij is niet lelijk, nee” was ons antwoord. En jammer genoeg werd dat uitgelicht in het artikel. Dat vond ik oprecht heel jammer. En toen het online was gekomen wilde ik het liefst als een struisvogel gaan staan haha. Mocht je het filmpje willen zien, hij staat hieronder!


Onderweg naar huis stopten Jill en ik nog gezellig bij de Mc Donalds, maar heel gezellig was ik niet haha. Ik was veel te druk met nadenken over het artikel en de video. Dat in combinatie met mijn nieuwe coupe maakte mij nogal onzeker. Terwijl ik normaal gesproken echt wel zeker van mezelf ben, ook achter een camera, ik heb tenslotte al genoeg gedaan voor school. Dus bang ben ik niet. Maar dit keer vond ik het 3 keer niks haha. Gelukkig had Jill er de grootste lol aan en dat vind ik het belangrijkste. En al met al was het een hele geslaagde en vermoeiende dag.

Zoo Veldhoven met Olaf

Maandag 23 april had ik vrij genomen en sliepen we samen uit, want Kenneth heeft een weekje vakantie. Rond kwart over 9 ging ik boodschappen doen en daarbij haalde ik nog wat extra dingen voor een middagje uit. We gingen namelijk gezellig met Jill, Mandy en Olaf naar het vogelpark in Veldhoven. We besloten niet te stressen en te jagen, maar gewoon op het gemakje te gaan. Dus rond half 12 zaten we in de auto op weg naar Veldhoven.

We hebben 3 uurtjes rondgelopen in het park en Olaf heeft zich goed geamuseerd. En ook wij hebben onze ogen weer uitgekeken haha. Het was weer een gezellige middag net als de zwembaduitjes van vroeger, maar nu met Olaf erbij. En er was toch wel een bijzonder momentje! Kenneth vroeg op een verkapte manier of hij met Olaf mocht rijden haha. Zo kon Mandy ook nootjes geven aan de vogels. Het was wel heel grappig! En het zag er ook heel lief uit. Dus Kenneth durft nu ook met de wagen te rijden, mijlpaaltje. Rond kwart voor 4 reden we weer naar Roermond!

We mochten bij papa en mama pasta mee eten en dat lieten we ons geen 2 keer zeggen. Ook liepen we nog even bij Ger en José binnen. En we maakten nog een wandeling met Mambo. Heerlijk! Rond 8 uur reden we weer naar huis en besloten we het ergste onkruid weg te trekken uit de voortuin. Daarna ging ik nog even achter de laptop en al snel was het voorbij 10 uur. Tijd om naar bed te gaan!

En dat was het weer, een gigantisch dagboek! Hoe was jouw weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  april 24, 2018 / 8:10 am

  Inderdaad een lange blog, maar leuk om te lezen. Fijn dat jullie met z’n allen weer eens uit geweest zijn. Olaf groeit overal in mee. De foto’s en video’s tussendoor zijn ook heel leuk! Fijne dag Kelly, groetjes oma xxx

 2. Ans v zantvoort
  april 24, 2018 / 8:26 am

  Dat was een gezellig lang weekend Kelly, die kortere coupe staat je wel leuk hoor ! Fijne week nog groetjes van ons

 3. Dorothé
  april 24, 2018 / 8:20 pm

  Het was heel gezellig en tja wat de pers betreft: zo voelen de BNers zich dus geregeld. Och erm xxx

 4. Tamara
  april 27, 2018 / 4:25 pm

  Dat was het! Zoo Veldhoven

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: