2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #146-#149 werkweek en koningsdag

koningsdag

De werkweek zat er donderdag al op! Heerlijk om eens zo’n korte week te hebben. En vrijdag was uiteraard Koningsdag. En dat vierden we samen met de crew. Ik neem je mee door de afgelopen dagen.

Korte werkweek

Het was een korte werkweek voor mij, ik werkte van 24 t/m 26 april, dus dinsdag tot en met donderdag. Heerlijk was dat. De dagen vlogen voorbij, want ze waren weer lekker hectisch en druk. Dan was er iets met de chauffeurs, dan kreeg ik weer iets niet gedraaid, of iets anders zat tegen. Allemaal dingen die je tegenkomt. En ik moest er echt weer even inkomen dinsdag, het voelde alsof ik 2 weken vakantie had gehad. Op zich is dat echt top, want afgelopen weekend heb ik dus echt even af kunnen schakelen.

Wat een luxe!

Kenneth had vakantie waardoor ik dus 2 dagen thuis kwam en het eten al klaar stond. Heerlijk! Dat was wel even verwennerij voor mij haha. Hij maakte saté schnitzel met aardappelen en witte bonen in tomatensaus op dinsdag. En woensdag maakte hij aardappelen met speklapjes en sperzieboontjes. Donderdag had hij niet gekookt, want hij was vergeten vlees uit te leggen en hij had zelf geen honger. Ik moest tanken in Duitsland, dus ik haalde bij de Lidl een Mexicaanse salade en daarnaast nog curryworst. Lekkere combinatie haha.

Donderdagavond

Donderdagmiddag voelde ik mij toch heel even een fangirl! Op de Dutch Youtube Gathering was ik op de foto geweest met Fara Bellinga. De foto ervan deelde ik op Instagram en die foto had ze een hartje gegeven. En,*tromgeroffel*, ze had zelf op volgen geduwd. Dus nu volgt ze me op Instagram. Dat vond ik toch wel even heel bijzonder!

Donderdagavond begon mijn weekend en dat luidde we in bij Mandy, Jordy en Olaf. Ik mocht Olaf weer badderen en dat was natuurlijk weer geweldig om te doen. Hij had het spetteren ontdekt, dus golfslagbaden waren het gevolg. Hilarisch! Daarna begon het game avondje, de heren speelden Call of Duty samen en Mandy en ik speelden om en om Fortnite. Heel gezellig! Natuurlijk maakte ik nog wat foto’s van Yoshi, want die lag er weer geinig bij. Rond 12 uur was ik helemaal op en vond ik het tijd om naar huis te gaan, dus dat deden we.

Koningsdag

Koningsdag, 27 april, hadden we weer gepland bij Mandy en Jordy thuis. ’s Ochtends ontbeten Kenneth en ik met een bagel, waarna we  gingen kijken voor stenen in de achtertuin. Maar de firma was alleen open van maandag t/m vrijdag, van 08.00 tot 17.30. Aan ons zullen ze dus geen klant gaan krijgen, want vrij nemen voor een steen te bekijken is mij iets teveel gevraagd. Daarna reden we naar Roermond waar we hamburgerbroodjes haalden voor het avondeten. Jill wilde ook mee naar Mandy en Jordy, dus die haalden we daarna op. Het was een briljant aanzicht toen we bij mijn ouders kwamen. Ze hadden namelijk de vensterbank versierd met Fortuna. Geweldig!

Eenmaal bij Mandy en Jordy lunchten we samen met broodjes. Eerst hadden we het idee om na de lunch naar de markt in Geleen te gaan, maar daarna werd besloten om in Sittard te gaan kijken. Sittard is een hele leuke stad! Maar gisteren was bijna alles dicht (hadden we kunnen weten..), toch hebben we  het 2 uurtjes vol gehouden met snuffelen, wandelen etc. Daarna haalden we bij de Jumbo in Sittard tompouzen met een groen geel dekje en “noa veure”. Dat moest natuurlijk mee!

Bullet Journal

Terug bij Mandy en Jordy begonnen Jordy en Jill aan het eten. Ze maakten ovenfrietjes met hamburgers en erwtjes worteltjes. Heel erg lekker! Als toetje haalden we bij de Mc Donalds wat lekkers. Ik nam de Iced Frappé caramel, jum! Na het eten lieten we Jill zien hoe Fortnite werkte, want dat had ze nog nooit gedaan. Volgens mij vond ze het best leuk. Dus dat is mooi. En daarna gingen we aan de slag met onze bullet journals. Dat was heel gezellig. Knippen, plakken, tapejes, kleuren en van elkaar ideeën op doen. Rond 10 uur bracht ik Jill weer naar huis. Eenmaal terug gingen we nog verder, de tijd schoot voorbij en voor ik het wist was het bijna 2 uur. Tijd om naar huis te gaan!

We hebben ons in ieder geval heerlijk geamuseerd donderdag en vrijdag. Hoe was jouw koningsdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 28, 2018 / 4:28 pm

    koningsdag was hier gezellig. In de achtertuin hebben we leuke muziek gehad van het trommel- en fluiterkorps en ook diverse malen. Opa zat te swingen op de fiets met het boodschappen halen. Dit is een gezellige dag in Reuver. Maar voor nu: geniet van de kampioenswedstrijd, dat maak je niet zo gauw mee, succes en allemaal genieten! Groetjes opa en oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: