2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #153-#159 kinderstoel scoren bij ikea en meer!

kinderstoel

Het is tijd voor een heel nieuw dagboek! Natuurlijk blik ik kort terug op mijn werkweek, maar ook op ons geweldige weekend. Met een kinderstoel scoren bij de Ikea, bullet journallen, bezoekje aan de bieb en de camping. Ik neem je gauw mee!

Mijn werkweek

Nou afgelopen werkweek omschrijf ik denk ik het best als hectisch. Het was gigantisch druk en het zat bij verschillende zendingen ook echt tegen. Het was dus een goede uitdaging en ik was echt blij toen het vrijdag was en ik in de auto zat op weg naar huis. Maar we did it!

Naar de Ikea voor een kinderstoel

Zaterdag, 5 mei, heb ik heerlijk genoten van de vrijheid! ’s Ochtends deed ik de weekboodschappen, we ontbeten even en daarna gingen we naar Mandy, Jordy en Olaf. Daar kwamen we papa en Jill nog tegen, die hadden boekjes gescoord van Fortuna Sittard en die kwamen ze afgeven. Toen zij weg waren was het al gauw lunch tijd. Dus een broodje eten en daarna gingen we op pad. En met we bedoel ik Mandy en Olaf! We haalden Jill op in Roermond en daarna reden we door naar de Ikea in Heerlen! De allereerste keer dat ik zelf reed en ook nog eens met de auto van Jordy.

Om 3 uur waren we veilig in Heerlen en kon ons Ikea avontuur beginnen. We liepen even door de winkel, die was weer wat veranderd. En het is heerlijk om er gewoon even te snuffelen. Olaf amuseerde zich ook, dus het was lekker gezellig. We namen nog een Brusselse wafel met warme kersen en vanille saus, heerlijk! Na onze pauze liepen we nog even door alle spulletjes te struinen, altijd leuk. En in het magazijn waren we razendsnel bij ons doel! We waren namelijk bij de Ikea voor een kinderstoel en die stond ook langs een stelling opgesteld. Ideaal! Daarna liepen we nog even door de koopjeshoek, om vervolgens gauw af te gaan rekenen.

Creatief met de bullet journal

Na ons Ikea avontuur bracht ik Mandy, Olaf en de auto terug. En toen ontdekte Mandy Olaf’s 2e ondertandje, zoo leuk! Ik ruilde niet veel later de autosleutel van Jordy om met die van Kenneth en toen bracht ik Jill weer naar huis. Om vervolgens weer terug te gaan. Het eten was al besteld, dus dat was ideaal! Ik speelde even met Olaf op het kleed en daarna was het etenstijd. Na het eten bouwde we de kinderstoel op en zette Jordy en Mandy Olaf erin. En die reactie was priceless! Spartelen met de beentjes en met de handjes op het blad slaan. Hij vond het zoo leuk. Ik heb echt genoten ervan. Daarna bouwde we de dag een beetje af. Chillen op de bank en lekker met de bullet journal aan de slag. Heerlijk en toen was het ook zo weer half 2 en was het tijd om naar huis te gaan. Mandy leerde me nog de “Swish” en daar hadden we de grootste lol mee om half 2 ’s nachts. Uiteindelijk lagen Kenneth en ik rond half 3 in bed. Een heerlijke dag!

Naar de bieb

Zondag, 6 mei, sliepen we uit tot half 10, ik werd even rustig wakker en om kwart op 10 ging ik aan de slag. Eerst even douchen, vervolgens de afwas en toen nog stofzuigen. Daarna dook ik de bank op met een ontbijtje en mijn laptop. Tijd om het weekmenu te schrijven! Na het schrijven was het alweer bijna 12 uur. Dus ik pakte mijn spullen bij elkaar en reed naar Roermond. Ik had namelijk afgesproken om even mee te gaan naar de bieb en een klein rondje stad. Heerlijk! We aten nog een zelfgemaakte tomatensoep van mama en toen gingen we op pad.

Eerst even een rondje door de bieb en daarna liepen we nog even het Roercenter in. Daar kocht ik bij de Takko nog 2 fijne luchtige zomerbroeken. Kenneth noemt het pyjamabroeken, maar dat zijn ze toch echt niet haha. Na de Takko wandelden we nog even door de Kruidvat en door de boekenwinkel. En daarna gingen we via de winkelstraat naar de auto. Eenmaal terug aten we een ijsje, dronk ik nog een glaasje sap en toen ging ik op huis aan.

Op de camping

Rond half 4 was ik thuis en moest ik nog even wachten op Kenneth. Die had in de tijd dat ik weg was zitten gamen. We haalden bij de Plus een maaltijdsalade en stokbrood met Philadelphia en gerookte zalm als beleg. En toen konden we op weg naar de camping. Daar staan Ger en José zo nu en dan, dus daar wilde we wel buurten. Dat was heerlijk. Even in het zonnetje zitten, gezellig kletsen, samen eten en daarna weer in de zon kletsen. Het was fijn! Om 10 over 9 waren we weer thuis en stond ik alweer boterhammen te smeren. En daarna was het bedtijd.

Zo en dat was afgelopen week weer! Heb jij ook genoten van het weer afgelopen weekend? 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 8, 2018 / 8:09 am

    mooi beschreven Kelly, een week is zo om en hierna nog één werkdag en je hebt 4 dagen vrij. En dan ook wat genieten van de rust. Jij geniet het meest van activiteit, zit in de familie. Wat een leuke foto’s weer. Die van Olaf is ook weer enig. Een fijne dag en geniet ook van het weer, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: