2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #16-#17 Kerstsferen en Megatrucksfestival bezocht

megatrucksfestival

Zo het weekend zit er weer op en het is tijd om terug te kijken naar wat we hebben beleefd! Zo kwamen we in kerstsferen met het optuigen van de kerstboom en bezochten we weer het Megatrucksfestival.

16 december: in kerstsferen komen met shoppen en de kerstboom

Zaterdag was echt even een momentje om uit te slapen. Dat was ook de enige dag in het weekend dat dat kon. Rond 10 uur stonden we op en maakte we ons klaar om te vertrekken. We gingen namelijk even de papieren van Kenneth bij zijn baas afleveren. Daar bleven we even kletsen en toen reden we naar de Mc Donalds voor brunch.

Kerstsfeer ten top!

Toen we daarmee klaar waren reden we terug en haalden we bij een boer in het dorp de kerstboom. 2 zelfs! 1 voor buiten met een rieten mandje en een voor binnen. Die maakte we klaar om opgetuigd te worden en daarna gingen we naar Roermond. We pikte Ger en José op en toen reden we naar Van Cranenbroek. Daar haalde we nog wat kerstspullen voor in huis en ik nam er nog 2 hele leuke sweaterjurkjes mee. Oh en een paar handschoenen voor aan te doen naar voetbal. Ideaal!

We reden weer terug naar Roermond en daar haalde we Jill op. Die ging met ons mee om de kerstboom op te tuigen en om met ons een van haar favoriete series te kijken. Shadow Hunters! Maar dat alles ging niet voor we boodschappen hadden gedaan voor het avondeten. Alleen dat was een dikke faal, want ze hadden geen vers pizzadeeg meer haha. Dus we haalde een pizzaatje bij de pizzeria. Ook erg lekker! Ik nam de Hawaii trouwens.

Na het eten tuigde we de boom op en hingen we alle andere versiersels in huis op. Ook het metalenbord van Coca Cola werd even opgehangen haha. En daarna doken we de bank op om Shadow Hunters te kijken. Kenneth en Jill vonden het erg leuk, maar voor mij was het minder. Dus ik keek gezellig met een scheef oog mee. En om half 11 brachten we haar weer naar huis. Daar aten we nog een stukje vlaai en toen gingen we weer terug en was het bedtijd.

17 december: Megatrucksfestival in Den Bosch bezocht

Zondag ging om 8 uur de wekker! En met het beetje slaap was dat toch best even een domper haha. Ik maakte me klaar voor de dag en riep Kenneth uit bed. Om 9 uur zaten we in de auto naar Roermond, want we gingen weer naar Ger en José. En bij hen stapte we in de auto om naar het Megatrucksfestival te gaan. In Veghel meette we Theo en Stefano en toen reden we verder naar Den Bosch.

Megatrucksfestival

Het was erg druk en heel veel wagens zagen er weer prachtig uit. We keken onze ogen uit en Ger en Theo hadden de grootste lol met 2 elven. Die waren daar voor een bedrijf en een van de 2 kwam van Circus Renz. We maakte in ieder geval heel wat kilometers en hebben weer meer dan genoeg gezien. De nieuwe wagen van Sneepels, een gedemonstreerd ongeluk, heel veel lego en een oplegger die ook de hoogte in kon. Ook vroeg ik nog bij een bedrijf na wat een fleecevest zou kosten en dat was gelukkig niet super veel. Dus dat ga ik nog overwegen.

Om half 4 reden we volgens mij weer terug naar Roermond. Ik hielp José nog even met de tablet en daarna haalde we Jill weer op. Vervolgens reden we naar de Albert Heijn voor het avondeten. Kenneth wilde nasi en Jill en ik wilde graag lasagne. Dus daar haalde we de spulletjes voor en natuurlijk nog wat lekkers voor onder de serie. Ook nam ik nog cadeautjes mee die ik daar had laten bezorgen.

Gezellige avond

megatrucksfestival

Terug thuis gingen Kenneth en Jill vuurwerk uitzoeken. Ik ging even lekker aan de slag met de lasagne en een uurtje later konden we eten! Daarna deed ik even de afwas en vervolgens sloot ik me aan bij het serie kijken. Ondertussen bladerde ik in foldertjes en rommelde ik even achter de laptop. Ook vulde ik belangrijke formulieren in en maakte ik een afspraak, waarvoor hoor je volgend jaar haha. Om 10 over 10 brachten we Jill naar huis en we waren precies om half 11 daar, zoals afgesproken. En dat gebeurt niet gauw haha. Een halfuurtje later reden we weer naar huis en gingen we weer naar bed.

Het waren 2 hele leuk dagen! Heel veel kerstsfeer, maar daar kan ik wel van genieten! Ook het megatrucksfestival was weer erg mooi. En het weekend was zo voorbij! Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 18, 2017 / 8:19 am

    Ha Kelly, jij leeft en geniet voor twee, dan ben je ’s avonds toch ook wel eens moe? Ook een kerstboom buiten, erg gezellig! En vandaag nog naar school? Succes en een fijne dag, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: