2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #160-#165 een week vol emoties

emoties

Het was me toch een bijzondere werkweek! Die kan ik niet zomaar voorbij laten gaan. Het was een week vol emoties. Ook een week om niet te vergeten en een die ik graag in mijn dagboek meeneem.

De werkweek

De werkdagen op zich waren al leuk. Het was lekker druk en voor het grote feest van zaterdag 12 mei waren ze al druk bezig met de opbouw. Iedere dag zag je een stukje meer crossdock omgevormd worden tot een zaal. De dagen verliepen soepel en waren zo om. Ik leerde weer dingen bij en daar amuseerde ik mij graag mee. Ook ging ik 2 keer met het veer naar huis, dat was weer eens een leuke afwisseling op de A73!

Dinsdag 8 mei sloten Kenneth en ik de dag af met een ijsje bij de lokale ijssalon. We waren er wandelend naar toe gelopen en toen met een omweg terug. Heel gezellig en weer eens wat anders. 9 mei had ik alweer de laatste werkdag van de week. En ook de spannendste tot zover, want ik had een gesprek over de toekomst. Die bleek zoals ik 10 mei vertelde enorm rooskleurig te zijn! Vanaf 1 juli ben ik officieel werknemer daar. En dat was natuurlijk een reden om te trakteren op donuts.

Hemelvaartsdag

10 mei was het Hemelvaartsdag en die dag begonnen we heerlijk relaxt. Tot half 11 blijven liggen, rustig op staan en toen even naar de Lidl voor wat kleine boodschappen. Daarna maakte ik voor mijzelf een wat uitgebreidere brunch. Een broodje door 2 en een bakje yoghurt. Jum! Ondertussen was ik druk aan het bloggen, waardoor we pas om half 2 aan de afwas stonden. Gauw gedaan, afval ingeladen en toen met een omweg om uit te laden naar de camping. Ger en José waren weer op de camping en ook Mieke en Henk waren die kant uit gegaan. Dus dat was even gezellig bijkletsen!

Kenneth was op het idee om uit eten te gaan en Ger en José wilde wel mee. Dus gingen we gezellig met z’n vieren uiteten! Waar, dat lees je morgen in een nieuw weekmenu. Maar aansluitend aten we wel een lekker ijsje bij Clevers. Dus 3 keer raden waar we zijn geweest haha. Eenmaal terug op de camping speelde we nog wat potjes kaarten, dat was gezellig. He Ger?! Kenneth moest vrijdag gewoon werken, dus rond 9 uur reden we weer naar huis.

Eindelijk mijn 2e tatoeage!

En toen was het vrijdag 11 mei. Die dag begon in tranen, mama deelde een mooie foto van Jive op Facebook. 11 jaar zou ze zijn geworden. Ik stond pas laat op en maakte me klaar voor een toch wel mooie dag! Om kwart over 9 was ik in Roermond en rond een uurtje of 10 stapte papa, Jill en ik in de auto.

We gingen naar Josche tattooshop in Sittard. Ik wilde namelijk daar graag mijn nieuwe tatoeage laten zetten. En papa had met ons de deal dat wanneer Sittard promoveerde hij ook voor een tattoo zou gaan. En zo zaten we 10 voor 11 in de shop. Iets te vroeg, want ze gingen pas open om 11, maar we werd met de armen wijd ontvangen. Het was zo’n fijne zaak, een heel fijn en welkom gevoel gaf het mij. Ik liet mijn ontwerp zien, er werd nog wat bijgevoegd en toen gingen we aan de slag. Papa werd toen al getatoeëerd, zijn tatoeage zie je hieronder. De “pijn” viel reuze mee en het was voor mijn gevoel zo voorbij. Ik was apetrots en ontzettend blij met het resultaat. Met heel veel zorg heeft Kyra hem gezet, dat was een dikke knuffel waard.

Rond 10 over 12 stonden we weer buiten. Op naar de markt om even gezellig wat te eten. We kozen voor Luna, omdat ik graag de ijskoffie salted caramel wilde proberen. En hoewel ik het plaatje helemaal geweldig vond, viel de smaak mee. Hij was wel lekker, maar niet zó bijzonder. Als we over 6 weken weer in Sittard zijn trakteer ik op een broodje kroket om de hoek van de shop. De eerste lunchroom waar ik kwam en waar ik ook mijn vaste knuffel kreeg haha.

Zo bijzonder was het eigenlijk ook. Mijn eerste uitje was in Sittard. 11 mei is de geboortedag van opa en Jive. Mandy heeft hem ontworpen. Samen met papa liet ik me voor de 2e keer tatoeëren en zo vielen er nog genoeg mooie puzzeltje samen. Zo speciaal!

Nog even snuffelen

Na de lunch liepen we via wat winkeltjes terug en daarna reden we terug naar Roermond. Mandy, Olaf en Jordy waren daar, dus dat was extra leuk. Toen zij weer naar huis waren besloot ik dat ik nog wel even de vernieuwde Action wilde zien. Ik vroeg Jill mee en zo gingen we op pad. We kwamen thuis met nieuwe papierblokken voor de bullet journal en ik kwam met nog iets geniaals terug. Maar dat laat ik jullie op een later moment zien!

Ik bleef gezellig eten en daarna brachten ze me een soort van naar huis. Ik reed samen met Jill en voorop gingen mama, papa en Mambo. Mambo is dus voor het eerst bij ons thuis geweest haha. En ze vond het volgens mij wel leuk! Ook spannend, maar de tuin ging ze gelijk verkennen en ook het huis kreeg een speurtocht. Leuk! Voor ik het wist was de dag weer voorbij!

En zo is ook de werkweek om. Wat een hoop emoties ! Maar al met al was het een hele mooie week. Nu op naar een gezellig weekend met beide mama’s en oma’s in het zonnetje en een leuk feestje! Hoe was jouw week?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  mei 12, 2018 / 8:04 am

  weer een goed gevuld blad voor je dagboek , met wel veel speciale momenten. Wat ben je toch een bezige bij. Hier ging het goed. Voor jullie een fijn weekend, maar we zien jullie nog, las ik. Groetjes oma xx

 2. Dorothé
  mei 12, 2018 / 8:24 am

  Was een hele mooie dag. Speciaal en in Sittard. Blijft je altijd bij. Net als de personen in je tattoo.
  Geniet van de mooie dingen en tot laters weer xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: