2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #173-#175 een fijn Pinksterweekend

Pinksterweekend

Het was een fijn Pinksterweekend! Ik nam echt even tijd voor mezelf, had tijd met familie en we gingen gezellig uiteten met Kenneth’s collega’s. Ik neem je graag weer mee.

Bullet journallen en bowlen

Pinksterweekend

Zaterdag, 19 mei, was Kenneth een dag werken. Ik sliep lekker uit voor zover dat kon en daarna ging ik mijn ochtendritueeltje weer na. Papa kwam me rond 10 uur halen om mee te gaan naar Roermond. We stopten even in Swalmen voor brood en wat lekkers bij de koffie. Dat werden hele lekkere aardbeienvlaaitjes. Na de koffie schreef ik 2 artikeltjes voor Bij Zus.

Ondertussen ontrafelde mama waardoor haar radio kapot was gegaan. Een zekering was gesprongen en dat was heel interessant om te zien. En toen begon de Royal Wedding! Wat was het mooi! Prachtige jurk, de locatie en Amerika en Engeland in elkaar verweven.

Nadat ze weg waren gereden bij Windstor Castle voor hun rondrit stopten we met kijken. We lunchten met z’n allen en daarna gingen Jill en ik buiten in de tuin lekker bullet journallen. Dat was weer fijn om te doen en er kwamen weer leuke dingen uit. Rond half 6 kwam Kenneth mij halen om naar Weert te gaan. We hadden een personeelsfeestje ter ere van het 10 jarig bestaan van het bedrijf waar Kenneth voor rijdt. Het was erg gezellig! We gingen uiteten bij Atlantis en daarna bowlen. Uiteindelijk reden we 20 over 2 weer naar huis.

Een fijn Pinksterweekend

Zondag, 20 mei, was 1e pinksterdag. Dat is voor ons verder niks spannends, maar het betekent wel lang weekend! Heerlijk! We begonnen de dag na een ontbijtje bij mijn ouders in de tuin. Jill was druk aan het leren en wij werden stukje bij beetje wakker. Mama kwam terug van de boodschappen, dus die hielpen we even uitladen. En papa kwam daarna weer terug van het fietsen. We kletsten de hele ochtend weg. Daarna lunchten we mee! Ik wilde graag nog even langs de Action en uiteindelijk wilde Kenneth wel met Jill en mij gaan. Maar toen kreeg hij acute migraine. Mama wilde wel met ons naar de Action en Kenneth kon uiteindelijk ook mee. Dus dat was gezellig! Even snuffelen bij de creatieve spulletjes. Hierboven zie je de spulletjes die ik mee nam.

Toen we terug kwamen was het al 3 uur geweest en gingen we gauw verder. We haalden boodschappen bij de Plus, pikte de barbecue en het vlees op om vervolgens naar Ger en José te gaan op de camping. We hadden afgesproken om gezellig samen te gaan barbecueën, dus dat deden we. Het was erg gezellig! En na het barbecueën hebben we nog zitten jokeren, ook heel leuk. Uiteindelijk was het alweer bijna 12 uur toen we thuis kwamen.

Een extra zondag

Maandag, 21 mei, was een heerlijke extra zondag. Ik sliep uit tot na 9 uur, maakte een boodschappenlijstje en om iets over 10 stond ik in de supermarkt. Tijd voor de weekboodschappen! Eenmaal thuis maakte ik mijzelf een fijn ontbijtje met een stukje stokbrood pindakaas-banaan, aardbei en hagelslag. Lekker! Na het eten begon ik aan de boodschappenwagen van deze week. Ik ruimde de keuken op en daarna besloot ik naar Roermond te rijden. Kenneth kreeg toch bezoek van Kevin, dus dat was geen probleem Het idee was even naar de pinkstermarkt te gaan in Linne. Uiteindelijk belandde ik bij mama en Jill op het Retailpark. Ik kocht een mok met een kameleon op voor Kenneth bij de Xenos. En na even mee te hebben geluncht bij mijn ouders thuis gingen Jill en ik bij ons thuis lekker bullet journallen. Ook heel leuk!

We amuseerden ons prima en voor dat ik er erg in had was het half 6. Samen met Jill haalde ik even maaltijdsalades voor Kenneth en mij. Daarna bracht ik Jill naar huis. Het was alweer bijna 7 uur toen ik thuis kwam. We aten even samen, keken tv en daarna waste ik af. Vervolgens wilde ik dit dagboek typen en nog examens afmaken, dat werd uiteindelijk dit dagboek en een film op tv. Dan maar volgende week hard knokken na het werk.

En zo was een fijn Pinksterweekend weer voorbij. Op naar een fijne korte stageweek! Hoe was jouw lang weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 22, 2018 / 8:05 am

    dat was weer leuk om te lezen en fijn dat je zo’n mooi weekend hebt gehad. Nu kun je er weer tegen. Een heel fijne dag Kelly, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: