2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #176-#181 Olaf’s eerste rondje kermis

rondje kermis

Het is tijd voor een weekdagboekje. ik neem je mee door de highlights van de werkweek en het hele weekend. Zo deden we met Olaf zijn eerste rondje kermis, was het de dag van de stagiare en was ik bijna een hele dag thuis!

Dag van de stagiare

Dinsdag, 22 mei, was het de dag van de stagiar. Ik wist het niet, maar KLG wel ! En zo moest ik aan het einde van de dag even bij de general manager verschijnen samen met alle andere stagiares. We kregen bovenstaande zak met inhoud overhandigd. En nog een certificaat van waardering. Geweldig leuk bedacht!

Het weer was afgelopen week ook lekker wisselvallig. Sommige dagen was het warm en sommige dagen regende en onweerde het weg. Dat gaf dit spannende plaatje van de wolken boven de daken. Heel gaaf. Maar ik blijf geen fan van onweer.

Lekkers bij het examen

Woensdagavond was ik alleen thuis en had ik de hele avond de tijd voor mijn examens. Ik nam er een bakje met wat popcorn, chips en een blokje chocolade bij. Gewoon omdat het kan. Een mini monkey platter voor tijdens het knokken. Uiteindelijk is het me gelukt! Ik heb er 4 af en moet er nog 2 die deze week als het goed is klaar zijn.

Afscheidswedstrijd Perr Schuurs

Vrijdagavond, 25 mei, was de afscheidswedstrijd van Perr Schuurs bij FC Ria in Nieuwstadt. Een leuke wedstrijd waarbij de goals er niet helemaal toe deden. Fortuna won haha. Maar het idee was mooi! En de wedstrijd en het afscheid ook. Daarna haalden we nog wat lekkers bij Mc Donalds. En toen weer terug. Oh en papa heeft weer een prachtige tatoeage laten zetten! “Never give up” met 3 kolibrie’s boven de N. Ik zal hem nog wel een keer laten zien.

Olaf’s eerste rondje kermis

Zaterdag, 26 mei, hadden we afgesproken met Jill, Mandy, Jordy en Olaf. We hadden afgesproken om rond 12 uur samen te komen bij mijn ouders. En daarna vertrokken we met z’n allen naar het centrum van Roermond voor de voorjaarskermis.

rondje kermis

Het was erg leuk! Olaf sliep de eerste ronde gewoon door alle geluiden heen. Maar het 2e rondje wilde hij uit de wagen en keek hij overal om zich heen. Hij vond het volgens mij wel leuk. Hij is sowieso gek op geluid en lichtjes. Ik maakte er wat leuke plaatjes van. Hierboven vond ik wel grappig.

Ook deze vond ik humor! Hier mis je eigenlijk alleen nog papa en dan heb je de heren compleet. De kermis stond ook een stukje tussen de winkelstraten. We waren toe aan een pauze, dus die maakten we bij de Bufkes!

Ik nam een tostini hawaii. Lekker! En daarna speelde ik met Olaf aan tafel. Het was erg warm overal, dus langzaam pakten we de route weer naar huis. We stopten nog even bij de Boekenvoordeel en Pipoos en daarna gingen we door naar Jordy en Mandy thuis. Daar speelden we Fortnite, met Olaf en we haalden rond half 7 Mc Donalds. We gingen zelfs nog een keer terug voor een ijsje haha. Daarna was het alweer bijna tijd voor de Champions league die Jordy wilde zien. Die keken we nog een stukje mee en rond 10 uur gingen we naar huis. Een gezellige zaterdag!

Een dagje pas op de plaats

Zondag, 27 mei, hadden we een dagje voornamelijk thuis. We stonden op tijd op, zodat we tijd hadden voor het huishouden en de tuin. Kenneth ging met een elektrische brander aan de slag en ik deed het stofzuigen door het hele huis. Eenmaal klaar merkte ik dat het elektrische branden niet overal bij hielp. Dus ik deed mijn handschoenen aan en ging aan de slag! Daar had ik daarna spijt van gezien de hooikoorts. Maar ik was wel trots op het resultaat.

Om 10 uur ging ik naar de winkel voor de weekboodschappen. En daarna was het tijd voor een ontbijtje. Ik chillde lekker op de bank met een Youtube filmpje en daarna schreef ik het weekmenu. Toen ik klaar was gingen we naar het tuincentrum in Venlo. Ontzettend leuk! Zo vond ik een heel leuk plantje met een potje dat lijkt op een typemachine en we vonden een toffe klok met Route 66 op. Eenmaal thuis belde ik mama op of ze al bij oma en opa waren en dat was zo. Dus daar liepen Kenneth en ik naar toe. Vervolgens liepen we nog even naar de Plus voor het avondeten en wat vergeten dingen. En eenmaal thuis plofte ik weer achter mijn laptopje.

Kenneth kookte, dus dat was ideaal! Na het eten deed ik de afwas. Ger en José kwamen nog even op de koffie. En ondertussen was ik druk met ideeën voor nieuwe artikelen. Toen ze weg waren had ik nog even de tijd en rond 10 voor 9 was het tijd om boterhammen te smeren. Vroeg, dat klopt! Kenneth heeft namelijk ander soort werk gekregen bij de baas, waarvoor hij dus rond 10 over 3 op moet. Even wennen, maar het komt wel goed!

En toen was de week om. Het was een heerlijk weekend. De week was druk en ik hoop dat dat deze week even mee valt. Hoe was jouw weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 28, 2018 / 7:49 am

    en Kelly heeft weer een week voor haar dagboek klaar. Dat is later altijd leuk om nog eens te lezen. Vandaag wordt het weer eens heet, rustig aan in een koele ruimte en de dag is zo weer voorbij. Een fijne dag en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: