2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #18-#19 Rust zacht lieve Sjonnie en heel druk

Sjonnie

Het is de laatste week voor de kerstvakantie en ik heb het druk. Heel druk! Tenminste zo voelt het wel. En daar bovenop kwam dan ook nog dat we Sjonnie hebben moeten inslapen.. Laat ik jullie maar weer even bijpraten!

18 december: Rust zacht lieve Sjonnie

Maandag begon zoals altijd met school. Eerst Duits, dat was niet zo spannend. Daarna hadden we pauze, hierin belde ik onze dierenarts op voor een afspraak voor Sjonnie. Na de pauze hadden we wiskunde, dat ging redelijk. School sloten we af met een paar man bij DSV. Daar hadden we een gesprek over personeel en zorgsystemen. Toen we klaar waren daar reed ik naar Duitsland om te tanken en vervolgens naar huis. Ik werkte even aan het ondernemingsplan voor school en om kwart voor 5 was ik met Sjonnie bij de dierenarts.

Rust zacht lieve Sjonnie

Sjonnie

Sjonnie was al langer niet helemaal in orde. Steeds krabbelde hij er weer terug boven op en hij at gewoon nog vrolijk door. Tot een 2 weken geleden. Toen at hij nog amper, hij zat verstopt en dat probeerde we op te lossen met warm water, massages en olie. Het hielp allemaal niet en toen at hij ook niet meer. Dus we hadden besloten om er mee naar de dierenarts te gaan, want hij had genoeg gehad.

Bij de dierenarts was het ook heel duidelijk dat er niks aan gedaan kon worden. Dus hij kreeg een slaapspuitje. Alleen daar stribbelde hij nog bij tegen, de rest deed hem helemaal niks. Al rustend op mijn vingers viel hij in slaap en de tweede spuit was niet meer nodig. Ik vroeg hem de groetjes te doen, zoals ik dat altijd doe en daarna nam ik afscheid.

Onderweg naar huis werd het me teveel. Bij alle 3 de baardagamen ben ik mee geweest, maar dit keer viel het me zwaarder dan gedacht. Hij was mijn hondje hier in huis. Hij keek me aan als ik thuis kwam en hij viel op met zijn veel te grote bak in die redelijk kleine woonkamer. Nu was de bak leeg toen ik binnenkwam. Heel erg naar! Maar goed, met de leed die hij had was het gewoon de allerbeste keuze.

Verder met de dag

Ik belde Kenneth terug, die belde me per ongeluk op toen ik in de wachtkamer zat. Toen belde mama waarmee ik een hele tijd babbelde. En toen belde ik José om te vertellen hoe het was gegaan. Daarna besloot ik maar even naar de winkel te gaan voor de boodschappen. Liever weg dan alleen met die lege bak. Ik haalde wat voor het avondeten en brood, waarna ik weer terug reed. Kenneth was toen net thuis.

Als avondeten maakte ik lasagne warm van zondag en tagliatelle met spinazie en tonijn. Ik zal van beide nog een recept delen. Na het eten deed ik de afwas en moest ik weer achter mijn laptop om verder te werken aan het ondernemingsplan. Ondertussen keek ik Serious request. Kenneth kwam naar beneden televisie kijken, dus ik zette mijn laptop uit en keek nog even met hem mee. Daarna smeerde ik de boterhammen en toen was de lamlendige dag voorbij.

19 december: heel erg druk met heel weinig overzicht

Veel werk

Gisteren, dinsdag dus, was een hele drukke dag. Nouja het is eigenlijk een hele drukke week! Ik vertrok wat later om dat ik een dik half uur met mama aan het kletsen was haha. Maar ik was nog op tijd en daar gaat het om. We hadden eerst financiële administratie, dat was interessant! Daarna hadden we Nederlands, maar niet voor lang haha. We moesten een afspraak maken voor een functioneringsgesprek te houden voor punt. Michelle en ik besloten dat gelijk te doen en daarmee hebben we Nederlands officieel afgerond! Na Nederlands regelde we dat we eerder aan Ondernemingsplan konden beginnen. En jongens wat was het weer een rot werk. Steeds als ik denk dat ik het financiële gedeelte in orde heb moet er weer wat anders en dan gaat het weer mis.

Even buurten

Om kwart over 1 was ik klaar en reed ik naar huis. Ik lunchte met een boterhammetje ham en augurk. Daarna ging ik met Jill naar Mandy, even gezellig bijkletsen en knuffelen met Olaf. Het mannetje groeit als kool. En het was heerlijk om ze te zien. Daarna bracht ik Jill thuis en kletste ik nog kort met papa en mama. Vervolgens reed ik weer naar huis om te gaan koken.

Ik maakte aardappelpartjes met een schnitzel en erwtjes in zoetzure woksaus. Erg lekker! Daarna deed ik de afwas om vervolgens weer verder te gaan aan ondernemingsplan. Ik heb er denk ik 2 uur aan gezeten, maar vooruit kwam ik niet. Om 10 uur ging ik de boterhammen smeren en daarna naar bed.

Het waren 2 hele gemengde dagen. Het ondernemingsplan afronden is ontzettend pittig. Dus daar ben ik nog wel even zoet mee. Heb jij al eens een ondernemingsplan moeten maken?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. Dorothé
    december 20, 2017 / 6:48 pm

    Dappere meis, het waren inderdaad pittige dagen. Valt allemaal niet mee. Sjonnie en dan de rest nog, nog een dag door knabbelen en je hebt vakantie. Welverdiende vakantie. xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: