2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #20-#21 bekerwedstrijd Fortuna Sittard-AZ en deadlines

deadlines

Zo de 2 dagen waar ik qua drukte enorm tegen op zag zijn eindelijk voorbij! Vakantie! Maar we sluiten het altijd pas af na het schrijven, dus bereid je voor op een verslag over de bekerwedstrijd en over deadlines.

20 december: KNVB Bekerwedstrijd Fortuna Sittard-AZ

Supply chain

Woensdag was een drukke dag. We begonnen met supply chain, dat was weer een leuke klus om te doen. En met de goed gemutste leraar kom ik die les altijd wel door. Gelukkig was mijn 2e brein Michelle ook gewoon van de partij, want ik vermoed dat ik zonder haar brein de les niet was doorgekomen haha. Zij de ideeën en ik de verwoording. That’s how Kellyfeed B en Michelleback F roll.. Binnenpretje hier hihi.

KNVB Bekerwedstrijd

Na nog 1,5 uur personeel reed ik naar Roermond. Ik danste met de liefste Olaf even door de kamer. Wat een heerlijk mannetje is dat toch. En daarna moest ik helaas toch echt weer verder aan ondernemingsplan. Het financiële plan dan. Ik had het helemaal uitgevonden en zou alleen nog het tekstuele moeten, maar dat liep een dag later ietsje anders.. Om half 6 was het etenstijd. Ik at gezellig mee! We aten aardappels met boontjes en een gehaktbal. Nomnom. En om 6 uur sprongen we de auto in naar Sittard. Het was tijd voor de KNVB bekerwedstrijd tegen AZ. Super spannend!

En wat was dat een wedstrijd, ongelooflijk! Tot de 89e minuut stonden we voor met 2-1.. En toen kwam de 2-2 en in de verlenging de 2-3 en de 2-4 die ik niet eens mee tel.  Balen! Maar wat hadden ze geknokt. In eerste instantie dacht ik dat het niks ging worden, maar daarna vlamde ze de rest van de wedstrijd. Een tegenvaller, maar nu op naar zaterdag, die wedstrijd is belangrijker.

Na de wedstrijd stopte we nog even bij de Mc Donalds, daar was het druk haha. We namen er een burger mee voor onderweg en kipnuggets voor bij mama. We kletsten nog even en rond kwart over 11 reed ik weer naar huis.

21 december: deadlines halen

Na een slechte nacht sliep ik voor zover het kon uit. Rond kwart over 8 stapte ik uit bed, tijd om in actie te komen. Ik ontbeet, hing de was op en ruimde nog wat dingetjes op. En toen was het alweer tijd om te vertrekken naar Venlo. Daar begon ik met zorgsystemen, daar maakte ik de basis klaar voor het verslag. En na die les waren we alweer uit.

Deadlines

Ik niet, ik ging beneden de kantine in om te werken aan het ondernemingsplan en personeel. Dat was namelijk nog niet klaar om ingeleverd te worden. Zo kwam ik erachter dat de kostprijs niet klopte, en kon ik tot 2 keer toe weer helemaal opnieuw beginnen. De rest was ook lastig en zo duurde het een hele tijd voor ik het af had. Personeel maakte ik snel klaar en daarna kon ik boven gaan printen. De leraren keken al vreemd op dat ik er nog steeds was. Ik was om 12 uur begonnen en om 3 uur nog niet weg haha. Om half 4 liep ik buiten en had ik eindelijk vakantie! De deadlines waren gehaald!

Kerstkoopjes

Thuis dumpte ik mijn spullen en ging ik het dorp in. Er is nu een Op=op voordeelshop, een leuke winkel die me deed denken aan de Big Bazaar. En met hele toffe koopjes. Ik kocht er alleen nieuwe tandenborstels haha. Lekker spannend, ahum, haha. Daarna ging ik de Kruidvat binnen. Daar nam ik nog cadeautjes mee voor Kenneth. De kassière was een oud-klasgenoot van Kenneth en die herkende me haha. Ook als blogster, en dat vond ik wel heel tof. Ze maakte mijn dag goed, dat kan ik je wel vertellen!

De Bruna liep ik nog even binnen voor cadeaupapier en ik buurtte nog even met de buurvrouw. Vervolgens wandelde ik naar de Plus voor wat boodschapjes. Het was er al druk met allemaal mensen die kerstboodschappen deden. Logisch! Ik was blij toen ik weer buiten stond en naar huis reed.

Avondje thuis

deadlines

Thuis belde ik met Kenneth en daarna nog even met mama. Rond 6 uur begon ik aan de kookpot. Het werden boerengehaktschnitzels met krieltjes, voor mij erwtjes, en witte bonen in tomatensaus. Lekker! Rond half 7 was Kenneth thuis, die had het weer gehad haha. We keken tv en daarna nam ik even de laptop erbij om dit te schrijven. Nu is het tijd voor de afwas, boterhammen en dan het bed. Morgen (vandaag) ga ik misschien mee op de vrachtwagen, maar dat zie je dan nog wel op een van mijn social media kanalen!

Het waren me de dagen wel. Een mooie bekerwedstrijd en ik ben blij dat de deadlines voorbij zijn. Heb jij kerstvakantie?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. Dorothé
    december 22, 2017 / 7:18 am

    Vakantie? Ja dat wel maar nog van alles te doen. Man o man wat waren dit dagen. You made it nu een welverdiende vakantie meis. Geniet van het goede, afkicken van school en energie opdoen voor de eindspurt. Happy day vandaag en tot laters xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: