2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #22-#23 dagje kerstshoppen en mijn seizoenkaart ophalen

seizoenkaart

Zo ik heb eindelijk de rust gevonden om weer te gaan schrijven over de afgelopen 2 dagen. Ik was in Roermond om te kerstshoppen en ik was in Sittard om mijn seizoenkaart op te halen. Laten we gauw beginnen!

22 december: dagje kerstshoppen in Roermond

Vrijdag was ik vrij! Eindelijk vakantie. En die besloot ik in te luiden in Roermond. Met mijn autootje ging ik die kant uit. Jill was in de stad bij de schaatsbaan voor school, dus daar ging ik eerst even langs. Daarna ging ik op jacht naar cadeautjes en dat was nog een behoorlijke klus. Ik kon niet zomaar vinden wat ik wilde, dus ik liep langs Jill, babbelde weer even met haar en toen ging ik verder aan de andere kant van de stad. Jill kwam mijn kant uit toen ze klaar was en ook vakantie had. Ik kocht wat cadeautjes en daarna liepen we verder om gewoon te snuffelen.

Nikes gekocht

We besloten die vakantie in te luiden bij de Hema! Beide een warme chocolademelk met slagroom, zij een saucijzenbroodje en ik een appeltaartje. Daarna liepen we naar Athlete’s foot en kocht ik EINDELIJK  de Nikes die ik al weken op het oog had. Ik moest een kleine rib uitzwaaien, maar het is het waard. Ze hadden trouwens top service, er zat een haakje aan mijn veter en ze wilde me er andere veters voor geven. Alleen hadden ze de juiste maat veters niet, dus haalde ze een beetje van de prijs af om zelf nieuwe veters te halen. Heel netjes!

Na het shoppen liepen we naar papa’s werk om bij hem te “buurten”. Vroeger kon dat allemaal, nu kijken ze je héél vreemd aan. Erg jammer! Maar uiteindelijk was het geen probleem en konden we gewoon naar papa toe. Hij wilde juist gaan stoppen, dus gingen we met z’n allen naar huis. We lunchten gezellig samen en toen moest papa toch nog even terug naar het werk.

Nog meer kerst shoppen

Ik moest nog naar de Action en de Mitra, mama nog naar de dierenarts en ze wilde wel mee. Uiteindelijk haalde papa ons op en gingen we met z’n vieren. Dat vond ik natuurlijk heel gezellig. Ik vond gelukkig wat ik nog nodig had. En eenmaal terug dronken we wat. Mama vroeg of ik zin had om te blijven eten en eigenlijk vond ik dat wel gezellig. Dus dat deed ik! Een aardappel, gehaktbal, rode kool en erwtjes worteltjes. Lekker!

’s Avonds kwamen Jordy, Mandy en Olaf nog langs. Eindelijk weer even knuffelen met mijn kleine mannetje. Geweldig! Rond 10 uur gingen ze weer naar huis en een dik half uur later ging ook ik weer naar huis. Kenneth zat nog op de bank, dus we kletste even bij en ik pakte nog de cadeautjes in en daarna gingen we naar bed.

23 december: om 8 uur bij de winkel en seizoenkaart ophalen

Zaterdag was ik voor het eerst in m’n leven voor 8 uur al bij de winkel. Ik moest namelijk nog wat spullen hebben voor het gourmetten en ik wist dat het druk zou worden. Er stonden al mensen toen ik aan kwam rijden haha. Dat had ik niet gedacht! Ik deed de boodschappen en eenmaal thuis ontbeet ik met een oliebol. Daarna reden Kenneth en ik naar Roermond, want ik zou bij papa en mama blijven terwijl Kenneth met Jill voor mij op pad ging.

Met papa en mama op pad

Zij waren weg en ik kroop even achter mijn laptop die ik had meegenomen. Rond 11 uur ging ik met papa en mama naar de Lidl. Zij moesten er nog zijn en ik had toevallig ook nog dringend wat nodig van daar. En daarna reden we naar Vlodrop om sprinkhanen te halen. Dat moest ik nog doen, maar omdat ik de auto niet mee had, had ik gevraagd of een van hun met me wilde gaan. En toen kwamen op deze gezellige constructie uit haha.

Eenmaal terug lunchte we en daarna was mama aan het bomen over een cadeautje. We besloten even naar Bij Stox te rijden. Dat was de Praxis tuin. De kerstmarkt viel dit keer tegen, maar de diertjes waren wel leuk. En ik ginnegapte dat ik een Vlaamse reus had gekocht. Daarna reden we nog even naar de Action en daar vond mama wat ze zocht.

We waren net terug toen Kenneth en Jill weer aan kwamen rijden. Ze hadden gehaald wat ze moesten halen en Kenneth dronk nog even wat voor hij weer verder ging. Ik tikte nog even door achter de computer en daarna was het tijd om naar Sittard te vertrekken!  We aten er eerst bij de Mc Donalds. Daar nam ik een Big tasty met bacon, frietjes en een ice tea. Nom.

Seizoenkaart halen en Fortuna Sittard – FC Utrecht

seizoenkaart

Na het eten liepen we naar het stadion waar ik mijn seizoenkaartje op mocht halen bij de receptie. Die had ik van papa gekregen en gisteren was eindelijk de dag dat ik hem kon halen! Daarna haalde ik nog een Fortuna speldje voor iemand anders. Om vervolgens nog eens een uur en drie kwartier te moeten wachten op de wedstrijd. Maar dat was het uiteindelijk meer dan waard.

De wedstrijd was best spannend, want FC Utrecht speelde beter dan dat ik had gedacht. Maar het werd 1-0, toen 2-0, na de pauze 2-1 en toen op de laatste paar minuten 3-1. Halleluja! We hebben er een mooi feestje van gemaakt, dat moet ook wel aangezien ze nu door zijn naar de play-offs en ze winterkampioen zijn.

Nog meer feest

Daarna brachten papa en Jill me naar Kenneth. Die was op het verjaardagsfeestje van zijn oom. Dus daar bleef ik ook nog even. Dat was wel super, omdat ik nu bij allebei kon zijn! Rond 1 uur was het tijd om naar huis te gaan. En daar was ik ook wel aan toe, want ik was gaar haha. Een mooie en gezellige dag!

2 hele gezellige dagen, dat waren ze zeker ! En nu is het tijd voor de kerstdrukte. Ook genieten van gezelligheid en familie! Hoe was jullie aanloop naar de kerstmis?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: