2   26
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

&ZUS #27 derde oorbel laten schieten en wandelen met Olaf

derde oorbel

The day after christmas hebben we weer goed besteed! Mandy, Jill en ik kregen een derde oorbel en bezochten de stad samen met mama. En mama en ik wandelde door het dorp heen met Olaf! Ik neem je mee!

De ochtend begon om kwart over 7. Ik had een hele onrustige nacht achter de rug, dus zo gek was het niet. Ik douchte me even om wakker te worden en daarna was het aankleden geblazen. Tijd om te ontbijten en te schrijven over de kerstdagen. Uiteindelijk werd het een verslag van over de 1300 woorden. Dus er zat weer genoeg werk in haha.

Derde oorbel laten schieten

Daarna vertrok ik naar Roermond, want ik had afgesproken met mama, Mandy en Jill om naar de stad te gaan. Dit jaar deden we eigenlijk niks aan kerstmis qua cadeautjes, maar ze wilde ons drieën wel derde oorbellen cadeau doen. Dat hadden we alle 3 namelijk nog op de planning staan. Eenmaal in Roermond waren zij nog niet klaar. Maar rond kwart over 10, half 11 waren we dan in de stad.

Mandy wilde het graag als laatste laten doen, maar de bieb die we dan als eerste zouden bezoeken was nog dicht. Dus we draaide het om en gingen er maar gewoon voor. Technisch gezien stelde het geen fluit voor, maar in de praktijk deed het toch wat langer pijn dan gedacht bij mij haha. Jill wilde er nog even mee wachten, maar Mandy ging er wel voor. En ze kiepte niet om, waar ze wel bang voor was haha.

Daarna liepen we de rest van de stad door. Even langs Gamemania en de bieb. Vervolgens liepen we weer terug naar de juwelier, want Jill ging er ook voor. Daarna haalden we saucijzenbroodjes bij de Bakker Bart en liepen we nog even de Boekenvoordeel en Intertoys binnen. En toen gingen we terug naar papa en Olaf.

Wandelen met Olaf

Na het lunchen ging ik met papa mee naar de bank. Ik wilde namelijk nog wat geld storten en aangezien hij daar moest zijn kwam dat goed uit. Terug thuis gingen papa, Mandy en Jill sporten. Mama en ik bleven bij Olaf en besloten met hem te gaan wandelen in het dorp. Even lekker de natuur in! En dat was fijn en gezellig. Gewoon over van alles en nog wat kletsen met mama en een lieve Olaf die je continue aanstaart. Op de terugweg viel hij gelukkig in slaap, precies wat onze bedoeling was haha.

Papa, Mandy en Jill kwamen terug en we kletsten nog even met z’n allen. Jordy was ook al op tijd er om Mandy en Olaf te halen. Even kletsen en al gauw was het half 6. Tijd om naar huis te gaan vond ik. Ik haalde boodschappen bij de Plus en daarna begon ik met koken. Kenneth was al onderweg naar huis, dus we konden samen eten! Het werd trouwens spaghetti met saus, gehakt en een soort koude sperziebonensalade met een uitje. De spaghetti viel goed in de smaak, weer eens wat anders!

Lekker rustig bloggen

Onder het eten keken we “Papadag” terug. Kenneth ging naar boven en ik ging toen het afgelopen was afwassen. Daarna kroop ik met mijn laptop op de bank. Kenneth pikte de tv in om darten te kijken, dus ik besloot er gewoon een rustig blogavondje van te maken. Ook fijn om te doen! En ik keek wat Youtube filmpjes en speelde een potje tetris. Gewoon een chill avondje.

Het was een gezellige dag. Ik ben blij met de derde oorbel aan beide kanten en het was weer een familiedagje en die zijn altijd fijn. Hoe was jullie day after christmas?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  december 28, 2017 / 8:12 am

  het is een overhoop gehaalde week en dat had ik gisteren ook van de dag. ’s Morgens gewoon bezig geweest in huis en koken en gelukkig was het na het eten droog en heb ik me uit gelaten. Nadat we samen koffie gedronken hadden, hebben we achter de tuin wat bijgewerkt. ’s Avonds moe en voldaan! Voor jou een fijne dag met groetjes van oma xx

 2. Roos Smeets
  december 28, 2017 / 10:22 am

  Nou, dat is weer een heel verhaal hoor. Leuk om te lezen. Een derde oorbel? Haha, jeetje zeg, weer een gaatje erbij?
  Leuke foto, Olaf in de wagen. De eerste ingeving bij het zien van de foto… met een beetje fantasie… een rioolbuis . Kijk maar eens goed . Ik wens je een fijne jaarwisseling en voor 2018 zeer zeker nog heel veel blogplezier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: